Spring naar bijdragen

  • Vikings Valhalla trailer toont bloederige actie

     Delen


    Na lang wachten zal er dan toch een vervolg komen op de bekende serie Vikings in de vorm van Vikings Valhalla. Je hoeft niet langer te wachten op een eerste kijk want de trailer voor de nieuwe Netflix serie is al onthuld!

    Vikings Valhalla heeft een nieuwe trailer. Het vervolg op de bekende Netflix serie Vikings zal binnenkort verschijnen en heeft nu alvast een trailer gekregen. De bekende serie Vikings kwam in 2020 ten einde. De show die maar liefst zes seizoenen en 89 afleveringen telde was voorbij en daarbij onze kijk in de Vikingenwereld. Ten minste, totdat er geruchten de ronde deden over een mogelijk vervolg. Jeb Stuart, scenarioschrijver van films zoals Die Hard en The Fugitive, maakt onderdeel uit van het vervolg met een nieuw verhaal. Lang hoeven we ook niet meer te wachten, want Vikings Valhalla verschijnt op 25 februari op Netflix.

    Vikings-Valhalla-persbericht.f1644331455.thumb.jpg.b725c3b6a206c55f93a090fb743e3b5f.jpg

    Het verhaal van Vikings Valhalla

    Vikings Valhalla speelt zich honderd jaar na de gebeurtenissen in Vikings af en volgt de avonturen van een nieuwe generatie Scandinavische krijgers. De serie focust zich op viking Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en de Engelse koningen een hoogtepunt bereikt, en de Vikingen onderling botsen door hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie vikingen aan een grote reis. Dat avontuur is belangrijk, want zij moeten vechten voor hun leven én het voortbestaan van hun volk.

    De hoge lat van Vikings

    Eén van de sterke punten die de originele Vikings serie zo goed maakte, was het acteerwerk. De serie had een aantal sterke personages die de wereld van vikingen geweldig konden introduceren, zoals Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) en Björn Ironside (Alexander Ludwig). Nu we al een tijd bekend zijn met deze wereld, en zelfs al weer bijna twee jaar wachten op een vervolg, is het nog maar de vraag of Vikings Valhalla de hoge lat van het originele deel kan evenaren. We gaan erachter komen op 25 februari.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    56 minuten geleden zei Duken:

    Jaa deze wil ik graag weer kijken. Vorige Vikings ook van a tot z gezien. Helaas ook met de mindere seizoenen. :)

    Laatste seizoen van Vikings was inderdaad niet meer om aan te gluren, maar de opname omstandigheden waren toen ook al niet meer ideaal. Hopelijk worden we met deze nieuwe serie weer aangenaam verrast.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    • Oud-beheerder

    Helemaal eens, nu zijn de eerste recensies niet heel geweldig. Trage start en "vreemd" einde. Maar ik wil hem toch proberen... gewoon om de smaak van de laatste seizoenen weg te spoelen.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  3 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...