Spring naar bijdragen

  • Ziggo laat weten: Viaplay F1-kanaal op TV sluit op 1 augustus (voorlopig)

     Delen


    Vorige week liet Ziggo weten dat zij kanaal 200 op de televisie open zullen stellen als speciale Formule 1-zender voor abonnees die via de provider een abonnement op Viaplay hebben genomen. Nu blijkt dat het om een tijdelijk kanaal gaat dat voorlopig beschikbaar blijft tot 1 augustus 2022.

    Beschikbaarheid van Viaplay F1-kanaal op TV bij Ziggo blijkt tijdelijk: voorlopig tot 1 augustus

    De redactie van Streamwijzer merkte op dat de landingspagina landingspagina van Viaplay op de officiële website van Ziggo was aangevuld met de volgende tekst met betrekking tot het televisiekanaal: “Als je via Ziggo een Viaplay-abonnement hebt, kijk je de Grand Prix gewoon op je tv. Net als vanouds. Het enige verschil: je gaat nu naar kanaal 200. Vanaf 19 maart tot 1 augustus 2022 worden in de raceweekenden de Formule 1 kwalificaties en wedstrijden tijdelijk live uitgezonden op kanaal 200. Je hebt hier alleen een mediabox of CI+ module EN een Viaplay-abonnement via Ziggo voor nodig.” Het blijkt dus om een tijdelijke mogelijkheid te gaan.  

    Wij hebben dan ook direct navraag gedaan bij Ziggo’s woordvoerder, om zo inzicht te proberen te krijgen in de plannen voor het lineair kijken van F1 in 2022. Zij laat desgevraagd weten: “Met Viaplay zijn afspraken gemaakt zodat we dit kanaal tijdelijk voor onze klanten beschikbaar kunnen maken. Ziggo biedt klanten toegang tot hun favoriete content, waarbij gemak en de beste kijkervaring voorop staat. Gedurende het F1 seizoen zullen we daarom samen met Viaplay evalueren of het kanaal langer beschikbaar blijft of niet.”

    Het blijkt voor nu dus te gaan om een kanaal dat op 1 augustus 2022 zal ophouden te bestaan. Mochten Viaplay en Ziggo besluiten om de zender open te laten staan na die datum, dan zullen we hier later meer over horen. Natuurlijk vermelden we dit nieuws dan direct via onze website en social media kanalen.



    Monkie
    • Bedankt 2
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    • Oud-beheerder

    Het blijkt voor nu dus te gaan om een kanaal dat op 1 augustus 2022 zal ophouden te bestaan. 

    Heerlijk al die rechten.... fijn dat we zo worden geholpen als consument. Kunnen we ook de rechten verkopen van de smurfen? 

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...