Spring naar bijdragen

Lady66

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Lady66

  1. 3 uur geleden zei Duken:

    Ooook.... en nu is het lastig. Dit is nog informatie maar of dit is toegestaan.... 🙄 Linken naar Google mag en een screenshot dus ja, waarschijnlijk is die site net nieuw en is hij over een dag weer offline. We laten hem even toe, ik geef toe ben wel weer verbaasd. 🤯 

    Maar echt geen gekke APK's hier of directe links. Ik denk ook dat deze codes niet werken zoals de NOS aangeeft.

    Ik heb de helft getest van de website maar allemaal rood. De codes zijn dus ingetrokken, ik las ergens dat dat niet kon ofzo. een app vinden lukt mij niet. Ik ga op github mij inlezen van de techniek. het is een leerzame zaterdag 🤠

  2. 3 minuten geleden zei Tuinbever:

    Laat je gewoon testen als je niet bent ingeënt. Is veiliger voor vooral jezelf 😉

    eens!! het is ook de nieuwsgierige aap die wilt weten hoe het werkt. Door al die berichten ga ik zoeken en zoeken, hoe werkt dit? eerste prik heb ik trouwens, tweede staat de afspraak voor.

    na zoeken op google via de zin qr telegram groep een website gevonden welke goed lijkt. de site zal niet zo lang online zijn lijkt mij aangezien hij op google te vinden is. titel van de pagina is Geldige qr selector - Pinata. 

    https://www.google.com/search?q="geldige+qr+telegram+groep"

    hier zoek je op initialen en kan je een code maken? Voor alle updates en info, check de telegram groep Je kunt zoeken en/of klikken op een van de initialen:

    image.thumb.png.a964627cafdde4a7a5dfc40185534e39.png

    Op de computer werkt het niet maar op de telefoon wel. dit is geen app. als dit niet mag kan je het weghalen

    • Verward 1
  3. Door het nieuws lees ik overal over een nep corona QR code app. De app of website zou hetzelfde kunnen zijn als de officiële app met die fietser onderin. 

    Op github https://github.com/minvws/nl-covid19-testvac-qr-core kom ik al van alles tegen over de applicatie en uitleg over de generatie van QR codes. Toch kan ik die app of sites niet vinden en ik wil geen 50 euro betalen in die telegram groepen. Ik heb niks tegen het vaccineren. Daar gaat deze vraag dus niet om. 

    Wie kan hier verder mee helpen? Nogmaals het gaat om de techniek en wil dit soort dingen zien en uitvogelen. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...