Spring naar bijdragen

rdz83

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Berichten geplaatst door rdz83

  1. 13 uur geleden zei Glassertje:

    Klopt,  mocht je het gaan gebruiken, dan is het handig om in de instellingen onder werkbalk > Beeldsnelheid werkbalk weergeven in te schakelen.

    Bedankt, ik zal het eens proberen.

    9 uur geleden zei Singularity:

    Dan wel eerst een account aanmaken bij Opensubtitles, die inloggegevens heeft Kodi nodig om de subs te kunnen ophalen.

    Klopt, alleen bij podnapisi hoef je geen account te hebben, die kan je gewoon aanvinken en dan kan je subs downloaden.

    Maar opensubtitles heeft wel meer subs.

  2. 2 uur geleden zei Glassertje:

    @rdz83als je kodi gebruikt, kan dit idd, maar als je bv zoals ik een Plex server hebt, waar alle bestandsnamen  bestaan uit seizoen, afleveringnummer en de naam van de aflevering en bij Films, alleen de filmnaam, wordt dit toch wel een probleem.

     

    Sinds Subtitle Edit, is het zo simpel om te syncen voor een andere bron. Je hoeft alleen te checken of de fps klopt voor die release en dan heel het zaakje op te schuiven. Ik ben dan ook wel weer zo, als ik daarmee klaar ben, deze ook op opensubtitles te plaatsen voor anderen.

    Dat lijkt me wel een handig programma, is dat dit?: https://github.com/SubtitleEdit/subtitleedit/releases

  3. 18 uur geleden zei Glassertje:

    Ik ben al een hele tijd overgegaan om zelf de videobestanden te downloaden (via een buitenlandse NZB Community). Als je de sub los download, kan je m eventueel met MKVToolNix  in de mkv stoppen, of je stopt m los in de map. Is allemaal heel makkelijk te doen. Worden ook veel series/films van streamingdiensten gepost, waar de sub ook al in zit.

     

    En eerlijk gezegd, mis ik geen 1 community. Vind het wel jammer dat ze weg zijn, maar heb dit al een tijd aan zien komen.

     

    Misschien is dit wel een idee voor de mensen die nu niet kunnen downloaden?

    Als je via Kodi kijkt kan je tijdens het kijken ook zoeken naar subs op bv opensubtitles.org of podnapisi.

    Dan zie je een lijstje met subs en als je er een aanklikt dan downloadt hij het meteen in srt formaat, en heb je het er meteen bij.

    Alleen moet je wel kijken dat je de juiste neemt, anders loopt het niet synchroon.

  4. 31 minuten geleden zei Skeletor:

    Misschien toch even een kanttekening plaatsen, want mensen die Gratis willen downloaden zitten op deze indexer nog steeds aan een maximum aantal downloads per dag en zullen ook in het geval van Films en/of Series zelf de correcte ondertiteling moeten downloaden op Open Subtitles.com. 

    Ik denk ook dat de bovenstaande manier van downloaden iets meer geschikt is voor Hobbyisten of misschien wel Uploaders die zelf dan ook de NL ondertitelingen erbij zetten.

    Uiteraard is er een gigantische hoeveelheid content te vinden op deze indexer, maar dat is niet vergelijkbaar met wat je op de Nederlandse NZB Community's kan weghalen.

    Het kost idd wel 20 euro voor een jaar (of anderhalf jaar als je met bitcoin betaald). Al is die beperking voor api hits, dus je kan wel gewoon onbeperkt de nzbs van de site halen. En ondertiteling zit er niet bij, maar daar zou je bazarr weer voor kunnen gebruiken, die download automatisch subs voor alles wat je met sonarr en radarr download.

    Nederlandse communities zijn inderdaad makkelijker, maar die zijn er helaas bijna niet meer.

  5. 15 uur geleden zei 2meter:

    ook geregistreerd (zelfs met VPN aan)

    in het begin oogt het wat warrig, maar na verloop van tijd wordt het allemaal wat duidelijker - en zeer goede site  👍

     

    Het is idd even zoeken.

    Maar je kan dit soort indexers het beste gebruiken met een programma als Sonarr ( https://sonarr.tv/#download ), dan hoef je op de site zelf niet te zoeken.

     

    In je profiel op drunkenslug heb je een API code die je dan in Sonarr kan invullen, en dan kan je via Sonarr zoeken naar een TV serie.

    Sonarr kijkt dan of die serie er op staat en ook in de kwaliteit die je wil (bv 1080p of 4K), en als hij er op staat stuurt hij een signaal naar je client (bv. SABnzbd) en dan gaat hij de serie downloaden.

    Je kan er ook voor kiezen dat de bestanden op een bepaalde manier hernoemt worden (bv naam_serie_S01E01), dus je hoeft zelf bijna niets meer te  doen.

    Films zoeken kan op dezelfde manier met het programma Radarr, en je hebt nog meer van dit soort programma's.

    Je kan ook meerdere indexers in die programma's invoeren, dan kan je met 1 zoekopdracht op bv. 8 verschillende sites zoeken, dat werkt heel makkelijk.

    • Bedankt 1
  6. Hoi,

     

    Ik ben Ruud en ben nieuw op deze site, bedankt voor het accepteren.

    Downloaden doe ik van nieuwsgroepen van voornamelijk buitenlandse indexers, ik hoop hier wat nieuw (nederlandse) sites te kunnen n vinden.

    Fijne dag!

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...