Spring naar bijdragen

Ginogismodusty

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ginogismodusty

  1. Op 19-8-2022 om 19:41 zei Madmax:

    Oke, ik heb even proef op de som genomen. We kunnen wel gaan speculeren maar dan weten we het nog niet.

    Heb de het programma gesnoept, en een aardappel van internet gehaald die meerdere talen liet zien onder in beeld (knipoog), en dan is inderdaad niet mogelijk om een conversie te doen. Kost te veel data om dat allemaal op een dvd5 te proppen. Wanneer ik alle overbodige sporen verwijder springt het stoplicht netjes op groen. Dus conclusie. Je moet alle andere talen even verwijderen.

    Hoe doe je dat: Klik op het tabje "ondertitel", gele wolkje. En verwijder alle sporen die je niet wil via het rode kruisje.

    PS; wil je een mooie ondertitel. Kies dan lettertype Arial, karakterset UTF8, en font grote 30.

    Succes :)

     

     

    Dat had ik al geprobeerd en dan gaat het programma wel lopen maar de uitkomst is niet goed dan. Voor het programma lijkt het net dat hij alles afgerond heeft maar de video ts map is dan maar 700 MB ofzo en je krijgt een heel raar geluidsspoor en het beeld lijkt wel versneld? Heel raar allemaal en ik heb dit probleem nog nooit eerder gehad (op 2 series na nu dan) en ik gebruikt het op deze manier echt al jaren....

    Op 19-8-2022 om 18:17 zei jack123:

    Ik gebruil het liefst en vooral nog altijd de dvdfab zeker  eens proberen 

    Heeft dat programma hetzelfde doel? Ik ken het niet...

    Op 19-8-2022 om 16:28 zei Skeletor:

    MKV bestanden met ondertiteling converteren naar dvd formaat. Het probleem ligt waarschijnlijk toch in de aanwezige overige (buitenlandse) subs.

    Ik heb een uitleg gevonden die dat probleem behandelt, wat je kan lezen onder deze link.

    Ik ga het lezen dankjewel

    Op 19-8-2022 om 16:14 zei fafke:

    Probeer eens met handbrake

    Sorry maar is dat ook een zelfde soort programma?

  2. 4 uur geleden zei Madmax:

    Je hebt voorheen nooit het probleem gehad maar wel altijd dezelfde versie gebruikt? Als je een update hebt gedaan kan het natuurlijk ook een bug in de versie zijn. Ik zie dat ze al op 7.xxx zitten. Misschien eerst de nieuwste versie proberen?

    Daarnaast maakt het niet uit of het een web ofzo is. Dat duid puur de bron aan waar de mkv van gemaakt is. H264 is ook geen probleem, als het x265 zou zijn had ik men vraagtekens omdat ik van dat programma de ondersteuning niet ken.

    Het lijkt mij een bug, meerdere ondertitel sporen moet die ook gewoon pakken en ik weet van mezelf dat ik vroeger wel eens grotere bestanden heb omgezet dus dat zou ook geen issue mogen zijn.

    dus beginnen met een update en/of herinstallatie van de software.

    Ik heb hem opnieuw geinstalleerd maar zo gauw als ik de tweede aflevering toevoeg springt hij gelijk op "rood" dat converteren onmogelijk is....daarna heb ik een andere serie geprobeerd en daar kan ik probleemloos 5 afleveringen gebruiken...ik heb extra screenshots bijgevoegd misschien dat u daar iets aan kan zien

    bedankt voor uw hulp

    2022-08-19 (2).png

    2022-08-19 (3).png

    2022-08-19 (2).png

    2022-08-19 (3).png

  3. 3 uur geleden zei Diederik:

    Ik heb zelf totaal geen problemen zonder ondertitels te kijken en heb zelf graag Engelse ondertitels bij niet Engelstalige films dan Nederlands. Ik zit bij één buitenlandse maar donoren is bijna wel een must omdat retentie tijd maar 10 dagen is en je kan ook alleen vijf dingen downloaden per dag (daartegenover staat wel als je upgrade je dat voor een paar jaar of zelf langer). Ze zijn wel up to date daar met buitenlandse films en series en beter dan bij no 1 NL forum waar ik bij zit maar die vind ik echt drama. Geen recente series per afleveringen en ook veel oude zooi wat weer voorbij komt.

    Denk wel dat je een van de gelukkige bent als je nog een nederlands forum tot je beschikking hebt. Ik kom niet verder dan hopen dat er toch nog iets nieuws gaat komen zodat ik niet hoef te stoppen met deze hobby wat ik na zoveel jaren echt treurig vind

    6 uur geleden zei robert jan:

    Die zijn er wel maar langzamerhand op 1 hand te tellen ongeveer en die werken dan alleen nog maar met een uitnodiging.

    er zijn uiteraard nog wel buitenlandse te vinden maar die werken zelden of nooit met ned. content dus vallen meestal af.

    en werken meestal niet met films met ned. ondert. of ned boeken ect .ect. dus de belangstelling om daar naar toe te gaan is minimaal.  

    kortom wen er maar aan het einde is in zicht zo langzamerhand.

    Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit erg spijtig zou vinden.......

    • Leuk 1
  4. Hallo allemaal

    Ik loop tegen een probleem aan en hoop dat iemand me kan helpen. Ik download altijd losse afleveringen en maak dan met convertXtodvd daar zelf een dvd van. 

    Dit is altijd gewoon goed gegaan tot ik nu al voor de tweede keer losse afleveringen heb gedownload van een serie maar die zijn soort van "te groot"bijv 1.95 GB en met veel soorten ondertiteling erbij. Dan geeft het programma aan onmogelijk om te converteren. Er staat bij het bestand voor ik het ging downloaden zowel WEB DL als x 264.  Zit het probleem dan daar in? Na het uitpakken is het een MKV bestand en in de benaming staat 1080p.WEB.x264. De bestanden zijn in ieder geval te groot en ik heb geen idee hoe je deze kan verkleinen of hoe ik dit op zou kunnen lossen? Is er bijv een programma die een MKV bestand kan verkleinen zodat ik er toch nog dvd's van kan maken? O Ik gebruik ConvertXtot dvd 6.0.0.81 

    Ik heb net nog eens een keer zelf gekeken wat er nu anders is dan anders maar het bij de twee series waar ik geen dvd's van kan maken zitten heel veel talen ondertiteling bij...Kan het hierdoor komen? Zijn die te verwijderen?

    Ik hoop dat iemand me kan helpen en bij voorbaat dank daarvoor

    Groetjes Ginogismodusty

    • Eens 1
  5. Halo Allemaal

    Ik ben Ginogismodusty 

    Ik ben door de loop der jaren op heel wat forums geweest maar helaas wordt het steeds moeilijker. Mijn laatste favoriet Private Releases is nu ook weer weg en hoop via hier misschien met mensen in contact te komen die nog ideeën of suggesties hebben zodat ik niet hoef te stoppen met mijn hobby

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...