Spring naar bijdragen

arnem10

Full members
  • Aantal bijdragen

    113
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door arnem10

  1. Hallo,

    Ik zou mij graag een nieuwe laptop aanschaffen. Aangezien ik regelmatig ergens anders game, en ik ook een goede laptop kan gebruiken voor school zou ik mij graag een laptop aanschaffen. De vereiste is om de nieuwste spellen gemakkelijk te kunnen spelen (zoals crysis 2). Ik zou graag een paar laptops zien die jullie aanraden en die aan deze eis voldoen. Want indien het voorbeeld 3000 euro ofzo zou zijn voor zo een laptop, overweeg ik het nog om een goede pc te kopen en een minder goede laptop (daarom heb ik geen prijsklasse vermeld).

    Alvast bedankt!

  2. ja, je moet dan ook weer gaan betalen voor verzendingskosten (terugzenden) enzovoort. Ik zou graag eerst eens kijken naar ramadan93's samenstelling. Voor op te slaan bij alternate, moet je aan de rechterkant op verzenden klikken en dan naar je emailadres sturen en dan krijg je een link.

  3. Sorry jongens ben enkele dagen ziek geweest (eigenlijk nog ziek) en ben daardoor niet op pc gekomen, de samenstelling ziet er goed uit (volgens hetgene wat ik er van ken), het enige probleem dat ik een beetje heb, is dat azerty een Nederlandse site is terwijl ik een Belg ben. Als ik dan problemen met de pc ofzo heb, moet ik dan helemaal naar Nederland rijden? Ik begrijp ook niet echt de werking tussen die SSD en sata, de SSD schijf is 60 gb en de sata 2 tb, hoe worden die schijven dan benut, krijg ik dan in totaal 2108 gb of worden het aparte schijven waardoor ik op de ene alleen data kan zetten, en de andere mijn OS?

    mvg Arne

  4. Beste leden,

    Sinds net ben ik erachter gekomen dat de gratis upgrade van vista naar windows 7 ook met mastercard betaald kon worden. Echter was dit in het begin niet het geval, toen kon het alleen met creditcard en deze had ik niet dus heb ik het maar zo gelaten...

    Nu is mijn vraag of ik deze toch nog kan verkrijgen op de een of andere manier...

    Als ik windows 7 download, kan ik dan de key van Vista gebruiken? Of kan ik helaas niet meer gratis aan windows 7 komen...

    Mvg

    waarom moet je de upgrade betalen als je zegt dat hij gratis is ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...