Spring naar bijdragen

mandchu

Members
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door mandchu

  1. Help, iemand ik word gek!!!

    Ik heb de new blue FX een tijd geleden gedownload(een trial versie) Het werkte allemaal prima tot dat de trial verlopen was. Nu heb ik namelijk de serial numbers, alleen ik kan ze nergens meer invoeren. Als ik bij het activeringsscherm in het balkje 'enter your serial number here' mijn nummer invoer, blijven de opties 'activate en manually activate' gewoon grijs, dus ik kan er niet op klikken.

    Ik had ergens op internet gelezen dat als je een video in het HD renderd de watermerken weggaan, maar dit is bij mij niet het geval. Ik heb al overal gezocht en alles al 10X opnieuw geinstalleerd maar niks helpt! Weet iemand hoe ik dit moet oplossen?

  2. Ik weet dat hier vast al eerder topics over geweest zijn, maar voor de zekerheid vraag ik het nogmaals. Ik heb een aantal series gedownload en ik wil deze graag op dvd branden en naar een vriendin in Engeland opsturen(ik vraag hier verder geen geld voor of maak er geen winst op). Is dit legaal of krijg ik hier problemen mee?

    Alvast bedankt voor jullie hulp!

  3. Ik probeer nu al een tijdje een XBADPCM codec te instaleren dat bij een programma zit. Maar ik krijg elke keer de melding:

    2.5, "Your setup subsystem is outdated.  Please install IE 3.01 or greater."

    Op internet staat niet echt (voor mij) duidelijke informatie over wat dit betekend en hoe ik dit moet oplossen. Hopelijk kunnen jullie me helpen.

    Alvast bedankt!

    PS: Ik heb windows 7

  4. Ik ben een newbie op het gebied van downloaden via nieuwsgroepen dus het spijt me voor de vele vragen die ik heb. Hiervoor downloadde ik torrents maar ik heb begrepen dat je via nieuwsgroepen sneller de nieuwste films kan downloaden.

    Ik heb het programma Alt.Binz gedownload en wil me aan melden bij de nieuwgroep Eweka. Maar ik moet me blijkbaar ook aanmelden bij usenet voor € 7,50 per maand. Waarom moet ik me eerst bij usenet aanmelden en daarna ook nog eens betalen voor Eweka? Wat is dan het nut van usenet?

    En mijn laaste vraag: Kan ik alt.binz gebruiken in combinatie met Eweka?

    Alvast heel erg bedankt voor de hulp O0

  5. Ik heb famillie wonen in Canada en wil hun graag een aantal dvds opsturen die ik gedownload heb....kan ik de dvds gewoon branden op een dvd en opsturen?

    Aangezien de dvds van daar niet op Europeese dvdspelers werken, vraag ik me af of dit andersom wel kan.

    Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen. Alvast bedankt!

  6. Ik wil graag liedjes wijzigen in mijn guitar hero 3 spel op de wii.

    Ik heb wel een .iso bestand van het spel, alleen staat het pictogram van winrar ervoor, hoe zorg ik ervoor dat dit een echt iso bestand wordt en niet een winrar archief dat ik niet geopend krijg?

    Vast bedankt voor de hulp O0

  7. Ik heb een wii spel in ISO. vorm en probeer deze te branden op een dvd met het programma Imgburn.

    Het downloaden begint goed, maar halverwege gaat m'n cd lade ineens open en weer dicht. Vervolgens gaat het branden gewoon verder en heeft imgburn aan dat het bestand met succes op mijn dvd is gebrand.

    Als ik vervolgens de dvd op mijn wii uitprobeer herkent hij de disc niet.

    Hoe komt dit en wat kan ik hieraan doen?

    Alvast bedankt!


    Post Merge: mei 19, 2009, 09:15:12 pm

    Kan iemand aub helpen hiermee?

  8. Hoi iedereen!

    Ik wil mijn laptop verbinding laten maken met mijn router, hiervoor heb een code die ik via internet kan invoeren. Op mijn gewone PC werkt dit zonder problemen, alleen als ik de code op mijn laptop invoer in de adresbalk van het internet, zet mijn laptop automatisch http:// voor de code, waardoor hij niet meer werkt.

    Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit moet uitschakelen of wat ik hier aan kan doen?

    Alvast bedankt! :peace:

  9. Ik wil graag in outlook instellen dat elke keer als ik een nieuwe mail begin er onderaan standaard "Met vriendelijke groet" komt te staan zodat ik dit niet telkens weer opnieuw zelf hoef te typen.

    Kan iemand mij uitleggen hoe dit moet?

    Alvast bedankt! O0

  10. Vandaag heb ik super smash brawl gekocht voor op de wii. toen ik hem wilde spelen gaf de wii aan de disc niet te kunnen lezen, mijn wii is omgebouwd en eerder heb ik de kans gekregen om een gekopieerde versie van SSB op mijn wii te spelen en die deed het perfect.

    kan iemand mij met dit probleem helpen(alle andere originele spellen doen het gewoon)

    Alvast bedankt

  11. Ik gebruik het programma converx2dvd om mijn films op dvd te zetten, en download meestal de ondertitles van websites zoals www.nlondertitels.com

    Ik heb alleen bij heel veel films last van het feit dat de gedownloade ondertitels iets van 10 seconde eerder beginnen dan dat de mensen in de film beginnen met praten.

    is er een manier waarop ik toch kan zorgen dat de ondertitels gelijk lopen met de film?

    alvast bedankt! :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...