Spring naar bijdragen

xipher

Full members
  • Aantal bijdragen

    265
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    6

xipher won de laatste keer op Februari 12 2021

xipher had de meest gewaardeerde content.

3 Volgers

Over xipher

  • Verjaardag 12-07-1993

Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Download met
    SABnzbd
  • Browser
    Vivaldi
  • Provider
    XSNews
  • Locatie
    Toetsenbord

Recente profielbezoeken

10.168 profielweergaven

xipher's Prestaties

Community fan

Community fan (8/17)

  • Beste antwoord
  • Beker
  • Reageert top
  • Full member
  • Toegewijd

Recente Badges

190

Waardering in de gemeenschap

2

Berichten met oplossing

  1. Nu hopen dat de nieuwe eigenaar van Binsearch daar ook verandering in gaat aanbrengen. NZBKing is inderdaad een goede, maar ook regelmatig offline. NZBIndex is inderdaad beperkt. Rustig afwachten maar.
  2. Ze zijn druk bezig, maar momenteel is het inderdaad nog niet veel.
  3. Ik zag gisteren dat het domein verkocht was op de verkooppagina, inmiddels staat er een zoekfunctie.
  4. Dat ligt aan de gebruikte versie van Spotnet. Zoals ik al eerder op het forum heb aangegeven is Spotnet v2 verouderde software (andere maker dan de officiële Spotnet Classic). Wij weten niet eens welke versie van Spotnet @Robertusjegebruikt. Misschien kan hij daar duidelijkheid over geven. Verder werkt Spotnet Classic (1.9.0.8) prima zonder problemen en is dat prima software.
  5. Zou een standaard optie moeten zijn die je als beheerder kan bepalen. Of dat nou Invision, phpbb, vBulletin of XenForo is dat zou bij mijn weten niet uit mogen maken. Maar zoals ik al aangaf, het is het eerste dat ik zelf goed zou zetten, vind het zelf ook behoorlijk irritant 🙂
  6. Dit was dus het eerste dat ik ging instellen toen ik nog usenet forums ging bouwen. Zodra er een reply is, deze niet naar boven verplaatsen maar gewoon kijken naar wanneer het topic geplaatst is. Ik herken je irritatie.
  7. Nog een kleine tip, indien Spotnet Classic traag is met opstarten, dan komt dit door de Black/Whitelist waar het domein dan niet van reageert. Deze kan je handmatig dan even uitzetten via 'Bewerken' > 'Instellingen' > 'Externe black/whitelist ...' daar het vinkje weghalen bij 'Gebruik externe XML black/whitelist'. De ontwikkelaars van Spotnet Classic zijn op de hoogte van dit probleem aangezien dit de laatste tijd wat vaker voorkomt. Echter verwacht ik hier geen losse update van en dat dit bij een volgende release zal worden opgelost.
  8. Verwijder Spotnet v2 en installeer Spotnet Classic. Spotnet v2 is abandonware. Er komt geen update meer beschikbaar van v2 en er is ook geen ondersteuning meer voor vanuit de ontwikkelaar. Dit zal denk ik wel het probleem oplossen 🙂 Spotnet Classic 1.9.0.8 (maart 2022): https://tinyurl.com/spotnet1908
  9. Als iemand iets wist dan stond het hier al wel. Maar ben bang dat het voorlopig zo blijft. De software en eigen codes heb ik allemaal. Maar ik wil het risico niet nemen. Juiste hosting is gewoon zo belangrijk.
  10. UK, betwijfel het, die hebben dacht ik ook wel strenge regelgeving. Voor wat betreft Zuid-Afrika. Ook al zou daar een provider zitten, er is bij mijn weten geen backbone daar. Dan zou het gewoon een reseller gaan met een backbone in US/NL. En nee, het opzetten van een eigen backbone is niet makkelijk en kost heel veel geld en tijd. Zet dat soort landen gerust uit je hoofd.
  11. Die lijst is niet geheel correct. - XLNed heeft een aanmeldformulier om adres gegevens achter te laten (beetje vreemd, hoort totaal niet bij zo'n dienst) - PureUsenet heeft geen Bitcoin en Paysafecard meer - NewsDemon lastig te zeggen, hun website werkt niet als je iets wilt bestellen Dan zou je nog beter voor EasyUsenet of XS News kunnen gaan, beide op dit moment Paysafecard en ze zijn Nederlands. E-mail en land voldoende. Zoals ik hierboven al aangaf, PureUsenet heeft geen Bitcoin en Paysafecard. Die werken tegenwoordig op basis van een doorlopend abonnement, ik zie namelijk geen prepaid optie op hun website staan.
  12. Behalve dat het de grootste onzin is om mensen van BREIN of welke partij dan ook buiten de deur te houden, kan je als beheerder ook elke minuut een cron draaien waarmee het tabel waar alle IP-adressen in staan zal worden gewist.
  13. Kleine toevoeging nog voor de actie hierboven. Inmiddels ook 30% korting op de overige producten.
  14. Website: XSNews.nl (Summerdeal) Couponcode: Niet nodig, speciaal product, link hierboven verwijst naar de betreffende pagina Geldig tot en met: Is niet vermeld 1 maand ELITE Unlimited voor €7,- daarna maandelijks €9,95 per maand of kies voor het jaarabonnement, dat is €5,- per maand of te wel, 60 euro voor een heel jaar. Deze zal na het jaar automatisch worden verlengd tegen €89,95 indien er niet wordt opgezegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...