Spring naar bijdragen

stefjuh

Full members
  • Aantal bijdragen

    841
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door stefjuh

  1. Hallo,

    Wij hebben hier een bluray speler van philips met de mogelijkheid om pc's te openen, nu weet ik dat het voor de mac lastiger is dan voor een windows pc.

    Ik heb twonky Media Server geinstalleerd en die werkte eigenlijk prima behalve het streamen van 1080p ging niet .

    Ik heb ook XBMC geprobeerd maar die wordt op de een of andere manier niet gezien door de bluray speler.

    Zijn er nog andere gratis alternatieven die ik kan proberen? Of oplossingen voor XBMC?

    Het zou ook al erg helpen als ik op ntfs zou kunnen schrijven.

    Gr Stef

  2. Heb een nieuwe TV  :D Me oude beeldbuis gaf na een tijdje als die aan stond een roze en geel/groene vlek op het scherm. Dus ik dacht: "ik koop er nu maar 1, heb geen zin dat ik straks zonder TV zit." Dus gisteren naar de Mediamarkt gegaan en heb deze gekocht + digitale TV van Ziggo  :D

    Samsung SyncMaster T22A300:

    225334.jpg

    Koste €211. Specificaties:

    - Scart 1x

    - HDMI 2x

    - Aansluiting voor COAX 1x

    - USB 1x

    Eigenlijk kan je hem ook gebruiken als monitor voor je PC, maar hij heeft TV functionaliteit. Helaas zat er geen AV aansluiting op, maar daar heb ik een oplossing voor:

    [img width=620 height=351]http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/6/225337.jpg

    [img width=620 height=351]http://www.uploadplaatjes.nl/plaatjes/6/225338.jpg

    Me ouder hadden nog een scartsplitter en als je een Wii koopt (bij is Xbox krijg je hem ook) zit er een scart naar av omzetter bij. Dus het 'av probleem' is ook opgelost. Alleen heb ik de digitale TV weten te installeren, maar ik ontvang alleen Nederland 1 en nog 3 andere zenders.  :( Misschien toch ff wachten totdat die smartcard helemaal is geactiveerd?

    Moet btw ook nog HDMI-kabel hebben voor me Xbox, als ik nu via de av-kabel met me Xbox gebruik is het beeld echt prut  ;)

    Voor je zender probleem , probeer de ci+ module is andersom!

  3. Hallo,

    Ik heb een probleem met een computer, als ik kijk bij systeem processen dan zie ik dat  fssm32.exe alles van de cpu gebruikt. Nou heb ik al op google gezocht nou zag ik iets staan met f-secure wat is dit? Mag ik dit proces beeindigen zonder dat er iets gebeurd?

    gr Stef

  4. Hallo,

    Mijn HTC desire is verkocht nu wil ik hem terug naar fabrieksinstellingen brengen maar de manieren op die op de site zijn aangegeven werken niet. En hoe maak ik mijn sd leeg zonder dat hij het niet meer doet?

    gr Stef

  5. Ja het is ook echt een top toestel! Ik heb zelf 2.3 er nog niet opstaan. Ik heb het toestel nog nodig tot 8 augustus. Ik heb nu een bod van 200 gehad ik heb verder nog geen reactie van die bieder gehad dus ik weet niet of het serieus is. Ik houd jullie hier gewoon op de hoogte!

    Gr Stef

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk

  6. Hallo ,

    Hierbij bied ik mijn HTC desire aan deze heb ik een jaar met plezier gebruikt. Wat krijg je een dock om hem netjes op te laden of te koppelen aan je pc, 2 opladers, orginele oortjes (niet gebruikt), een hoesje en het doosje met gebruiksaanwijzingen. Hij heeft altijd in het hoesje gezeten ,maar is helaas een keer gevallen vandaar het kleine krasje aan de zijkant (zie foto) OP HET SCHERM ZITTEN GEEN KRASSEN. De batterij is in topstaat en is nooit overladen altijd als hij vol was gelijk het stekkertje eruit gehaald. De HTC Desire is in twee versies uitgegeven met een LED scherm en met een superlcd scherm ik heb de LED versie en ik vind het scherm persoonlijk mooier dan de superlcd versie. Je krijgt er ook nog een 4gb sd kaartje bij.

    voor vragen kunt u mij mailen,

    Gr Stef

    Voor foto's: http://gsm-telecom.marktplaats.nl/mobiele-telefoons-htc-en-qtek/470436661-htc-desire-in-top-staat.html

  7. OSX LION hij is nu aan het downloaden voor het eerst in mijn leven dat ik legaal een os heb gekocht waarom niet voor die prijs!

    Hoe heb je dat gedaan, een gift card gekocht?

    Wil namelijk ook lion kopen maar heb geen creditcard gekoppeld.

    VXL.

    Ik heb mijn bankpas gekoppeld via click and buy ik wist ook nooit dat dit kon ik dacht alleen creditcard maar ik heb het nagevraagd in een reseller. Het activeren van je account zou ik niet via de telefoon doen dit kan wat geld gaan kosten op een heel onopvallende manier is aangegeven dat het via de mail kan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...