Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Maartenn

Full members
 • Posts

  1,420
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Maartenn

 1. Beste Dukenaars,

  Om klanten beter te kunnen helpen zouden wij ons schadeformulier digitaal invulbaar willen maken, wij zouden dan alvast een stukje wat wij weten voor de klant in kunnen vullen, en dit dan naar de klant mailen.

  Als de klant iets niet snapt kan hij alvast alles via de computer invullen wat hij weet, en het naar ons sturen.

  Het formulier heb ik even in een bijlage gezet, deze moet niet aanpasbaar kunnen zijn.

  Zouden jullie hier raad mee weten?

  Alvast bedankt!

  Maarten.

 2. Download eigenlijk nooit meer via torrents, maar nog bedankt voor je tip in de chat van nzbserver.com, DukeN!

  Vandaag weer mn tweede dag op school gehad, nog 5 weken wachten en dan gelukkig weer vakantie!

 3. ik ga na mn vmbo dit jaar mbo financiele beroepen doen, en dan hbo accountancy. als je zeker weet dat je iets met economie wil doen kan je beter mbo doen wordt mij overal verteld, dan heb je meer basiskennis, en is de opstap naar hbo minder groot!

 4. Nee weet ik, maar komt door de leraar :P

  Want als er maar 3 zijn met een voldoende...

  Voor de rest niet lager dan 6.2 wil naar havo, dus moet gemiddeld een 7 staan... Misschien volgende keer iets meer dan 5 minuten per vak leren :s

  Send from my Asus Eee Pad using Tapatalk.

  Ik wil ook naar havo, maar was het nou dat je voor ieder vak een 7 moest staan. of gemiddeld voor al de vakken een 7 staan?

 5. Nice :) Heb ondertussen ook een examentrainer van nu gevonden, maar het maakt niet veel uit. Er zaten een paar kleine wijzigingen in met die van 2008. Dus die van 2008 gebruik ik ook. Ben van plan een Aerox te halen, maar die van Robin uit de bazaar is me te duur haha.

 6. Goedenavond Dukenaars en Dukenaressen,

  Ik ben bijna 16, en van plan om me alvast in te schrijven om het theorie examen te doen voor de brommer. Ik heb een beetje rond gekeken op de site van het CBR, en heb gelezen dat je bij een rijschool een les kon doen, of zelf boeken regelen. Nu zie ik het niet zo zitten om bij een rijschool langs te gaan, want dat moet ik straks ook al voor de praktijk.

  Weten jullie goede boeken of iets die ik kan leren zodat ik het theorie bewijs kan halen?

  Alvast bedankt!

 7. Haha, ik vond het wel mooi inderdaad :P Was diep in de nacht, en die Engelsen keken al raar xd Er stond 1 bewaker bij, maar die wist niet wat die moest doen hoorde ik later. Was ook echt lomp, met 30 man knokken in het openbare gedeelte van de boot.

 8. Ik ben weer terug van mn weekje Londen met de 4VMBO-T klassen van mijn school!

  Was echt super, veel gezien en heel de week bezig geweest met dingen bezoeken. Heel gezellig gehad, was nog nooit in Engeland geweest!

  Op de terugreis met de boot van Dover naar Calais was er een groep Engelsen vervelend aan het doen tegen meiden van ons, en dat was uiteindelijk een vechtpartij geworden om 4 uur snachts in de boot. Echt lomp, 30 man aan het vechten gewoon in de boot van Engeland naar Frankrijk :P Ben niet gewond geraakt gelukkig! Maar het was echt super :)

×
×
 • Create New...