Spring naar bijdragen

Stan.

Full members
  • Aantal bijdragen

    720
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Stan.

  1. Hallo,

    Mijn muis en toetsenbord doen het niet meer. Beide zijn bekabeld aangesloten op usb en werken nog wel op andere computers in mijn huis. Ik heb ook nog een tweede toetsenbord geprobeerd, maar ook die werkt niet.

    M'n pc stond op stand-by en reageerde verder op geen enkele aanraking meer, daarom heb ik hem opnieuw opgestart en nog steeds werkt het niet. Verder staat de laser van m'n muis wel gewoon aan, wat erop wijst dat er nog wel stroom door komt.

    Het probleem van het niet reageren op m'n aanrakingen in de stand-by modus doet zich wel vaker voor, maar normaal gesproken is dit na een reboot gelijk opgelost.

    Ik ben nu aan het kijken of ik ergens nog een oud ps2 toetsenbord kan regelen om te kijken of ik daarmee wel iets kan doen.

    Heeft iemand enig idee hoe ik dit probleem kan fixen?

    Alvast bedankt!

    Stan

  2. Ik ben nu bij die quest, ik denk dat ik hem vanavond of morgen ga doen dus zal het dan (als er niet iemand eerder was) ff doorgeven.

    Weet iemand of er een mod ofzo is om je perks opnieuw in te richten, ik had in het begin niet helemaal door dat je niet gewoon alle perks kon krijgen in het eind en er zijn dus wat perks die ik graag zou willen undo-en. Daarnaast is het ook leuk om 'ns een totaal andere speelstijl aan te nemen :)

  3. Ik vind dat ze het verkeerde level hebben geselecteerd. Waarom?

    Bij battlefield zijn voertuigen altijd belangrijk geweest en spelen een grote rol. Op dit moment hebben ze een level uitgekozen zonder voertuigen en waarneer mensen dit level meerdere malen spelen (ik kom al mensen tegen die level 50 zijn..) dan ga je vooral kills spelen. Want objective op deze map is eigenlijk heel gemakkelijk. Ook het eerste deel van de map heeft veel bosjes dat mensen prone gaan liggen en 'campen'. Ik vind alleen dat het wapendamage te hoog is. 3 kogels in de borst en dan ben je al neer. Heel erg CoD gevoel daarbij, terwijl bij BF:BC2 dat maar liefst 8 tot wel 15 kogels kost. Dat brengt natuurlijk een heel ander gevoel als je van BC2 komt (ook clan / objective gebaseerd etc.).

    Dus op dit moment is Dice denk ik ontzettend hard aan het werk. Want hun zijn ook niet doof. Ben echt heel benieuwd.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

    Hoe gaan ze dat eigenlijk doen met patches enzo? Ik zei dat ze deze versie een beetje aan gaan passen en de bugs eruit halen en dan uitbrengen en dat ze kort daarop een grote patch met de oplossing voor grotere problemen komen

  4. Ik koop ze ook beiden. Heb nu ook Bfbc2 en black ops, 3 keer raden welke ik meer speel. Juist black ops. Zo zal het ook zijn met mw3. Nog 4 dagen voor bèta :)

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

    Ik speel juist veel meer bc2. Mw3 weet ik nog niet of ik die koop. Dat is even afwachten kijken wat iedereen er van vind. BF3 heb ik gepre-orderd, maar ik heb vanaf bf 2 alle games, en daarvoor ook nog vietnam en '42 dus ik ben er wel een redelijke fan van :)

    Zelfde verhaal voor mij. Ik heb em ook gepre-ordered. Ik hoor verhalen over mensen die al kunnen pre-loaden (op xbox en pc) Ikzelf kan nog niet op de pc beginnen. Jij wel op ps3?

  5. Dat kan ook, maar als je dus SP bedoelen moeten ze toch niet zeggen dat je tegen computers kan? Want dan krijg ik het idee dat je dus tegen bots kan spelen in een multiplayer map. Maar in die zin staat ook:

    Speel tegen de computer of tegen je vrienden op het internet.

    Dus als je tegen de computer of je vrienden kan spelen, moet dan toch multiplayer zijn?

    Ik denk dat het ongeveer hetzelfde zal zijn als de onslaught mode (als de coöp erin komt dan) Anders zal het waarschijnlijk over de SP gaan, want de "echte" multiplayer heeft geen bots.

  6. Ik heb hier het Sinterklaasboek van Intertoys, en bij de beschrijving van BF3 staat dit:

    Speel tegen de computer of tegen je vrienden op het internet.

    Dus dat betekend dat er AI Bots inzitten? Want als ik op Google zoek, zie ik juist dat bots er niet inzitten. Heeft Intertoys het nou fout? Of bedoelen ze wat anders  :P

    Waarschijnlijk bedoelen ze de coop mode (ik dacht dat die erin zat :P)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...