Spring naar bijdragen

bambi1515

Full members
  • Aantal bijdragen

    533
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    3

Berichten geplaatst door bambi1515

  1. Ik heb gemerkt dat sommige Anime/films niet kan worden afgespeeld met VLC. Ik krijg dan deze error te zien (zie afbeelding 1)

    Als ik vervolgens Anime/films afspeel met de software van windows ''films en tv'',  krijg ik de melding dat ik codec nodig heb (zie afbeelding 2)

     

    Enig idee wat is de oplossing?

    Naamloos 1.png

    Naamloos 2.png

  2. 22 uur geleden zei Skeletor:

    Hallo @bambi1515, die instelling zit in het Geavanceerd menu van je Browser (Edge/Safari/Opera/Chrome/Firefox). Je hebt in jouw browser een map aangewezen om je downloads in op te slaan. In je Browser menu heb je de keuze staan (Vraag voor elke download waar het bestand moet worden opgeslagen) die je aan of uit kan zetten.

    @Skeletor bedankt voor de tip. Ik heb een en ander aangepast op mijn Firefox instellingen. Ik ga nu Qbittorrent als voorbeeld nemen om mijn probleem te specificeren. Voorheen als ik op een download file van een torrent klikte, kreeg ik 2 opties: 1) openen, dus direct downloaden als Qbittorrent is actief, en dus geen torrentfile koppeling rotzooi te moeten opruimen in mijn downloadmap 2) opslaan, dwz torrentfile koppeling direct opslaan in downloadmap.

    Dit probleem geldt ook voor bijvoorbeeld een pdf bestand en word bestand die ik krijg toegestuurd via de mail. Voorheen kreeg ik 2 opties: 1) openen (zonder het bestand te opslaan/downloaden) of 2) het bestand opslaan in downloadmap.

    Nu, kon het niet meer. Wat er nu gebeurt is als ik een download file kies, kan ik alleen maar de torrentfile (koppeling) opslaan in downloadmap.  Ik moet dan als het ware op de torrentfile weer klikken om het bestand toe te voegen aan download lijst op Qbittorrent.

    Ik wil zoiets weer terug hebben.

    https://freeimage.host/i/E4mMs2

  3. Hoi,

    Ik weet niet hoe ik het beste mijn probleem onder woorden kan brengen, maar ik zal het proberen. Voorheen als ik een bestand/file/document download, kan ik het bestand/file/document  zien en kan ik besluiten of ik het bestand/file/document wil opslaan in mijn download map of gelijk openen, maar vanmorgen merkte ik dat als ik bijvoorbeeld op een torrentbestand klikt, het bestand gelijk wordt opgeslagen in mijn download map. Hoe krijg ik mijn oude configuratie terug opdat ik als ik een bestand/file/document download, het niet gelijk wordt opgeslagen in download map, maar dat ik weer de 2 opties tezien krijg: 1) bestand openen en 2) bestand opslaan?

  4. De laatste tijd gebeurt het regelmatig dat mijn windows 10 scherm blijft hangen. Er is weliswaar knoop rechtsonder maar, die doet niets om de pc opnieuw te starten of uitzetten. Ik moet elke keer mijn pc handmatig resetten.  Enig idee waarom en zo ja hoe dit probleem te voorkomen?

    pc.jpg

  5. 37 minuten geleden zei Duken:

    In principe hoort dit juist. De fans van je computer gaan draaien als er meer cooling is vereist. Zoals als je zware programma's draait of gamed.

    Wat een raar is dat het bij jou speelt sinds de Windows update. Misschien is het wel toeval of misschien zitten je fans onder het stof. 

    Maar het zou geen kwaad kunnen Ik zou als ik jou was even de kast open schroeven en kijken of er veel stof in fans zit.

     

    Het probleem is dat hard blazen van de pc nooit is voorgekomen bij het afspelen van pc spellen op 4k (alles op maximum). Sinds gisteren begon het problem. dus het is wel enorm onverwacht voor me dat zoiets gebeurt.

  6. Hoi,

    Na het behalen van windows update, blijft mijn scherm hangen zoals op het plaatje. Enige manier om in te komen in de windows menu is door de pc opnieuw op te starten. Het is vervelend als ik elke dag mijn pc 2x moet opstarten om windows menu te kunnen gebruiken. Enig oplossing?

    pc.jpg

  7. 7 uur geleden zei William:

    Je raakt dan je download bestanden en de status kwijt. Je kunt ze natuurlijk daarna wel opnieuw downloaden. Om hoeveel bestanden gaat het? Soms is het sneller om de bestanden weer opnieuw op te zoeken en te downloaden.

    Anders kan je waarschijnlijk ook een export maken van je bestanden in qbittorrent en opnieuw inladen.

    Ik heb ongeveer 1000 bestanden die niet af zijn. Hoe moet ik die bestanden exporteren?

  8. Hoi mensen,

    Na de laatste windows 10 update van eergisteren, kreeg ik problemen met mijn qbittorrent. Alle voltooide gegevens zijn weg en op de downloadpagina kreeg ik achter alle torrentbestanden de melding: hervattingsgegevens controleren. Bij toevoegen van een nieuw download bestand, kreeg ik de zelfde melding. Na controle, bleek dat de station :F waar de torrent bestanden naar toe moeten, is veranderd naar station :C. Ik heb uiteraard de Station :F opnieuw aangewezen als de download map, maar het probleem met de melding hervattingsgegevens controleren blijft bestaan. Wat nu?

     

  9. 10 uur geleden zei Duken:

    Via welke applicatie gebruikte je je webcam? Je kan ook even kijken op https://nl.webcamtests.com/ of je webcam uitgelezen kan worden door je browser. 

    De software voor je camera vind je hier: https://support.logi.com/hc/nl/articles/360024692954--Downloads-HD-Webcam-C270 misschien deze even downloaden en installeren?

    Ik heb de laatste update van logitech c270 weken geleden al geüpdatet.  Ik gebruik de webcam met de applicatie GoToMeeting (GTM). Trouwens mijn webcam is uitgelezen op webcamtests. Geen probleem weergegeven. Ik kon mezelf zien op de webbrowser. Misschien dat het foutje aan de wederpartij lag? Kom ik binnenkort wel erachter. In ieder geval bedankt nog voor de tips

    • Leuk 1
  10. Mensen, Ik heb de oplossingen voor de mozilla firefox. Als je op mozilla webbrowser klikt, krijg je gelijk een blanco zoekpagina. Rechtsboven, zie je een wiel logo (als je met de cursor erover heen gaat, krijg je de melding: Uw nieuw tabblad-pagina aanpassen), klikt erop dan zie je op de pagina wat je moet doen. In ieder geval bedankt nog voor de moeite.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...