Spring naar bijdragen

PCgamer

Full members
  • Aantal bijdragen

    811
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door PCgamer

  1. Hallo, ben bezig met het posten van een bestand, heb de handleiding van duken gebruikt.

    Nu wil ik dit bestand in spotgrit plaatsen maar krijg dan de volgende melding: ''the remote name could not be resolved''

    Als ik het NZB bestand wil downloaden in spotgrit d.m.v het gemaakte nzb bestand dan werk het gewoon, maar het bestand posten wil hij niet doen.

    Hoe kan ik dit oplossen?

    alvast bedankt

  2. [table]

    [th]

    Revolution

    [/th]

    revolution-banner.jpg

    [/td]

    [/table]

    [table]

    [th]Algemene informatie:[/th][th][/th][th]Extra informatie:[/th][th][/th]

    http://www.nbc.com/revolution/[/td2]

    [/table]

    [table][th]

    Verhaal lijn

    [/th][/table]

    Onze hele ma­nier van leven is af­han­ke­lijk van elek­tri­ci­teit. Wat zou er ge­beu­ren als het ge­woon stop­te met wer­ken? In Re­vo­lu­ti­on maak je dit mee. Alsof er een scha­ke­laar om­ge­zet is wordt het op­eens op de hele we­reld don­ker. Vlieg­tui­gen val­len uit de lucht, zie­ken­hui­zen moe­ten slui­ten en com­mu­ni­ca­tie is on­mo­ge­lijk. Zelfs bat­te­rij­en wer­ken niet meer. En wie kan zon­der mo­der­ne tech­no­lo­gie ver­tel­len wat de reden hier­van is? Na een korte in­tro­duc­tie gaat de serie vijf­tien jaar voor­uit in de tijd. Het leven is weer terug naar hoe het was voor de in­du­striële re­vo­lu­tie en als de zon onder gaat wor­den de kaar­sen aan­ge­sto­ken.

    Re­vo­lu­ti­on. De serie die al po­pu­lair was voor­dat het begon en be­dacht is door Eric Krip­ke. En als je een die­hard Su­per­na­tu­ral fan ben dan zie je dat met­een. Ze spe­len in het deel over vijf­tien jaar ge­le­den het num­mer “Dirty deeds done dirt cheap” van AC/DC en het per­so­na­ge Aaron (Zak Orth) draagt een AC/DC shirt. Het fa­vo­rie­te mu­ziek­gen­re van Krip­ke. Hier­naast is uit­voe­rend pro­du­cent van Lost en Frin­ge, J.J. Abrams, ook uit­voe­rend pro­du­cent bij Re­vo­lu­ti­on. Al­le­maal veel be­lo­ven­de namen en de eer­ste af­le­ve­ring komt zijn ver­wach­tin­gen na. De serie is span­nend, bevat mys­te­rie, actie, over­le­vings­kun­sten en zorgt er­voor dat je het liefst zo snel mo­ge­lijk de vol­gen­de af­le­ve­ring wilt zien. Als je fan was van Terra Nova en Lost en houdt van de stijl van Su­per­na­tu­ral is dit echt een serie voor jou.

    Het ver­haal staat cen­traal rond­om de fa­mi­lie Ma­the­son. De Mon­roe Mo­li­tia, ge­leid door Cap­tain Ne­vil­le (Gi­an­car­lo Es­po­si­to, Brea­king Bad/Once Upon a Time) is op zoek naar broers Ben­ja­min (Tim Gui­nee, The Good Wife) en Miles Ma­the­son (Billy Burk, Twi­light) omdat zij mo­ge­lijk iets weten over waar­om de elek­tri­ci­teit is uit­ge­val­len. En als je weet waar­om, mis­schien weet je dan ook hoe je het weer aan kan zet­ten. De Mo­li­tia vindt Ben, maar zijn zoon Danny (Gra­ham Ro­gers) gooit roet in het eten. Hij be­dreigd de Mo­li­tia ze­nuw­ach­tig met een kruis­boog en dit zorgt er­voor dat zijn vader ver­moord wordt en hij­zelf ge­van­gen wordt ge­no­men. Vanaf daar volg je Danny’s ver­haal als ge­van­ge­ne, wat voor een fijne af­wis­se­ling volgt en je in feite twee delen van het ver­haal laat zien.

    Op dat­zelf­de mo­ment be­gint na­me­lijk voor doch­ter Char­lot­te “Char­lie” (Tracy Spi­ri­dakos, Ma­jo­ri­ty Rules) de zoek­tocht naar Miles en Danny. Maar dit doet ze niet al­leen. On­uit­ge­no­digd gaan de vrien­din (Anna Lise Phil­lips) van Ben en zijn vriend Aaron mee. Voor­dat Ben werd neer­ge­scho­ten gaf hij aan Aaron een amu­let, waar­in een usb ver­bor­gen zit waar hij vlak voor­dat de elek­tri­ci­teit uit­viel iets op­ge­zet heeft. Dit ele­ment in de serie zorgt voor het mys­te­rie dat je maar al te graag wilt uit­vo­ge­len.

    Quo­tes als “I used to work at this place cal­l­ed Goog­le,” zor­gen er­voor dat het dicht naar de kij­ker toe­ge­bracht wordt. Hier­door kun je je beter voor­stel­len dat ook iets als Goog­le zou stop­pen te be­staan als alle tech­no­lo­gie zou ver­dwij­nen. Maar niet al­leen quo­tes, ook chro­ni­sche aan­doe­nin­gen zoals de astma van Danny komen aan bod. Zon­der tech­no­lo­gie, geen in­ha­ler voor ast­ma­ti­sche patiënten. De kij­ker kan het ver­haal op ver­schil­len­de ma­nie­ren naar zich toe­trek­ken. Erg in­druk­wek­kend was ook de scene waar­in een vijf­ja­ri­ge Char­lie ijs at en Ben tegen haar zei dat ze goed moest ont­hou­den hoe het smaak­te.

    Hoe­wel ge­bruik wordt ge­maakt van vele nog niet erg be­ken­de ac­teurs zijn de ac­teer­pres­ta­ties erg goed. In het bij­zon­der Tracy Spi­ri­dakos die een hoofd­rol op haar CV heeft weten te zet­ten. Ze weten je al­le­maal in het ver­haal te zui­gen. En ik kan niet wach­ten tot­dat de per­so­na­ges ver­der uit­ge­diept wor­den. Ook hoop ik dat ze meer te­rug­blik­ken zul­len laten zien van de af­ge­lo­pen vijf­tien jaar. Wat wist Ben al­le­maal? Waar­voor kan de amu­let al­le­maal ge­bruikt wor­den? En wat is de oor­sprong van het logo van de Mon­roe Mo­li­tia? Dit gaan we ho­pe­lijk al­le­maal ont­dek­ken zodra de serie of­fi­ci­eel van start gaat op 17 sep­tem­ber en ik voor­spel hier­bij dat deze serie nog wel eens een grote hit zal kun­nen wor­den

    Bron: http://www.mijnserie...ing-jessy90700/

    [table]

    [th]Trailers Video's[/th]

    http://youtu.be/JwfCRAtkYEI[/td2]

    [/table]

    [table]

    [th]Screenshots afbeeldingen[/th]

    [/table]

    Directe links naar de NZB / Torrent of download zijn hier niet te vinden. Zie onze huisregels.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...