Spring naar bijdragen

Drifter

Moderators
 • Aantal bijdragen

  463
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  52

Drifter won de laatste keer op Januari 15

Drifter had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

255 Support punten

2 Volgers

Over Drifter

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Amsterdam
 • Overige Intresses
  Voetbal

Recente profielbezoeken

2093 profielweergaven
 1. Drifter

  Veiligheid usenet server

  Anoniem blijven doe je alleen als je alle downloads via VPN doet en niet door gebruik te maken van een buitenlandse Usenet Provider. Alles wat je download komt uiteindelijk allemaal bij jou binnen via je Nederlandse Internet Provider. Het is zelfs zo dat er meer buitenlandse providers verplicht zijn om gegevens openbaar te maken na een Gerechtelijk bevel.
 2. Drifter

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Ik vermoed dat een update in Windows 10 hier de oorzaak van is en als in de UI Settings onder System Tray een vinkje staat in Bij afsluiten minimaliseer naar Systeemvak, dan blijft uTorrent draaien in de achtergrond. Als je uTorrent afsluit voordat Windows afgesloten wordt kijk dan eerst even rechts onderin de balk bij het pijltje in het vakje pictogrammen of daar het symbool van uTorrent nog staat en zoja klik het dan met de rechter muisknop aan op afsluiten. In Taakbeheer (Klik onder in de taakbalk op de rechtermuisknop en open Taakbeheer) kan ook gecontroleerd worden of uTorrent in het opstart menu aanwezig is door naar het tabblad Opstarten te gaan en daar indien uTorrent aanwezig is en ingeschakeld staat, klik dan op de regel en vervolgens rechts onderin op Uitschakelen.
 3. Drifter

  Café de Download

  In ieder geval ben ik blij je weer online te zien en hopelijk vallen de problemen mee met de PC en gaat het niet teveel kosten.
 4. De upload functionaliteit van de Pirate Bay is al langer dan twee dagen verbroken. Dit betekent dat gebruikers geen nieuwe torrents naar de site kunnen uploaden. De problemen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch probleem, maar het is onduidelijk hoe lang het zal duren. Het afgelopen jaar was een moeilijke periode voor The Pirate Bay. De site heeft herhaaldelijk last gehad van onbereikbaarheid en was voor een deel van de gebruikers wekenlang niet beschikbaar. Het technische team van The Pirate Bay is niet erg openhartig over de problemen. Echter, nu er een paar dagen verstreken zijn in het nieuwe jaar is het duidelijk dat 2019 ook niet vlekkeloos zal zijn De upload functionaliteit van The Pirate Bay is een paar dagen geleden al onbruikbaar geworden. Volgens de recente uploadpagina zijn sinds afgelopen weekend geen nieuwe torrents toegevoegd. De laatste torrent is op zondag geüpload en de recente torrents-pagina suggereert dat de problemen rond 06.36 uur Midden-Europese tijd begonnen. Sinds dat tijdstip werd het stil en de officiële Pirate Bay- statuspagina bevestigt dat er geen nieuwe uploads door komen. Wat de oorzaak is van de problemen is op dit moment onbekend. Verschillende uploaders hebben het probleem aan de orde gesteld op de The Pirate Bay-forums, maar zoals gebruikelijk is er geen officiële verklaring beschikbaar. Als ze een nieuwe torrent proberen toe te voegen, zien ze alleen het foutbericht ' Fout - Bestand leeg ' of 'Foutieve code'. Problemen met nieuwe uploads zijn niet uniek en worden meestal uiteindelijk verholpen, maar voor nu zullen de gebruikers van de site het zonder nieuwe inhoud moeten doen. Tegelijkertijd komen ook nieuwe torrent comments onregelmatig binnen. Het goede nieuws is dat de site zelf voor de meeste mensen toegankelijk lijkt. Tenminste, op basis van de officiële statuspagina. Toon volledig nieuwsbericht
 5. De upload functionaliteit van de Pirate Bay is al langer dan twee dagen verbroken. Dit betekent dat gebruikers geen nieuwe torrents naar de site kunnen uploaden. De problemen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch probleem, maar het is onduidelijk hoe lang het zal duren. Het afgelopen jaar was een moeilijke periode voor The Pirate Bay. De site heeft herhaaldelijk last gehad van onbereikbaarheid en was voor een deel van de gebruikers wekenlang niet beschikbaar. Het technische team van The Pirate Bay is niet erg openhartig over de problemen. Echter, nu er een paar dagen verstreken zijn in het nieuwe jaar is het duidelijk dat 2019 ook niet vlekkeloos zal zijn De upload functionaliteit van The Pirate Bay is een paar dagen geleden al onbruikbaar geworden. Volgens de recente uploadpagina zijn sinds afgelopen weekend geen nieuwe torrents toegevoegd. De laatste torrent is op zondag geüpload en de recente torrents-pagina suggereert dat de problemen rond 06.36 uur Midden-Europese tijd begonnen. Sinds dat tijdstip werd het stil en de officiële Pirate Bay- statuspagina bevestigt dat er geen nieuwe uploads door komen. Wat de oorzaak is van de problemen is op dit moment onbekend. Verschillende uploaders hebben het probleem aan de orde gesteld op de The Pirate Bay-forums, maar zoals gebruikelijk is er geen officiële verklaring beschikbaar. Als ze een nieuwe torrent proberen toe te voegen, zien ze alleen het foutbericht ' Fout - Bestand leeg ' of 'Foutieve code'. Problemen met nieuwe uploads zijn niet uniek en worden meestal uiteindelijk verholpen, maar voor nu zullen de gebruikers van de site het zonder nieuwe inhoud moeten doen. Tegelijkertijd komen ook nieuwe torrent comments onregelmatig binnen. Het goede nieuws is dat de site zelf voor de meeste mensen toegankelijk lijkt. Tenminste, op basis van de officiële statuspagina.
 6. Drifter

  Café de Download

  Goede avond inmiddels. Nog steeds aan het snotteren, maar zal vast wel verdwijnen na een doosje Antigrippine. Ik zag dat de site vanochtend vroeg niet bereikbaar was, dus ik hoop dat er geen problemen zijn.
 7. Drifter

  Café de Download

  Een aanvulling met foto's en trailers is altijd wel leuk natuurlijk bij serie's, maar of dat meer activiteit gaat brengen is de vraag. Misschien eerst een trial versie doen als dat mogelijk is.
 8. Drifter

  Doubleclick.net verwijderen

  Doubleclick.net kan zich ook verbergen in andere toepassingen die geïnstalleerd zijn via Cookies. Ik vraag nog maar even een keer of je al gekeken hebt of het probleem er nog is als je CCleaner hebt gebruikt en alle cookies hebt laten verwijderen inclusief alle rommel op je PC? Tevens zijn de privacy en advertentie instellingen in je Google account mede van belang of je nog langer last blijft houden van Doubleclick. (je kan dat allemaal uitschakelen) Als je even inlogt in je account onder deze link naar deze pagina Ik heb nog 1 andere website met een verwijdering omschrijving gevonden die je kan proberen http://www.2remove-threats.com/nl/ad-doubleclick-net-verwijderen/
 9. Drifter

  Café de Download

  Afgelopen nacht stond de wind en regen behoorlijk te beuken op mijn slaapkamer raam. Gelukkig is de wind iets gaan liggen en blijft het nu weer even zo. Snotverkoudheid is ook weer op komen zetten, dus maar weer even voor de zekerheid aan de Antigrippine.
 10. Drifter

  virusscanner windows 10

  Gelijk hersteld, thanks
 11. Drifter

  virusscanner windows 10

  Hoi Silvie3012, Norton is 1 van de meest zware programma's die je kan bedenken. Uit verschillende tests is de Gratis versie van AVG behoorlijk goed uit de bus gekomen. Houd er wel rekening mee dat je Norton wel eerst heel grondig moet verwijderen van je laptop. Informatie en de benodigde software vindt je op de site van Norton onder deze link
 12. Drifter

  Facebook-pagina van KodiTips uitgeschakeld na klacht door Sky

  Ik ben juist bang dat het team achter KodiTips de handdoek in de ring gooit nu de toegang tot onderdelen van de site geblokkeerd zijn vanwege de inbreuk melding van Sky. De KodiTips-operator weet dat hij nooit inbreuk heeft gemaakt op de auteursrechten van Sky via zijn tutorials en knowhow, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het aantonen van zijn gelijk een ellenlange procedure gaan worden.
 13. Drifter

  Facebook-pagina van KodiTips uitgeschakeld na klacht door Sky

  Tevens maakt TorrentFreak melding van onderstaand verzoek van CBS; CBS heeft TVAddons gevraagd om drie add-ons te verwijderen die hun programmering in de populaire Kodi mediaspeler kunnen weergeven. TVAddons heeft hier heel snel gehoor aan gegeven, maar de site weigert de ontwikkelaar te markeren op basis van het beleid voor herhaalde overtreders, omdat de add-ins niet als inbreukmakend worden beschouwd. De grote bedrijven in de entertainmentindustrie voeren een oorlog tegen illegale streaming-apparaten, met Kodi-add-ons in het middelpunt van de belangstelling. De Kodi-software zelf is volkomen legaal, maar vele add-ons van derden vullen het aan om toegang te bieden tot illegale films, tv-programma's en livestreaming. De betreffende add-ons zijn te vinden op verschillende sites en opslagplaatsen. Sommigen bieden schaamteloos piraterij aan, maar het is niet altijd duidelijk wat is toegestaan en wat niet. TVAddons, een populaire opslagplaats van externe Kodi-add-ons, werd gebruikt om vele problematische add-ons aan te bieden. Dit leidde tot rechtszaken in zowel de Verenigde Staten als Canada, waarna het bedrijf zijn site opschoonde en zijn beleid verscherpte. Bron; TorrentFreak
 14. Er schijnt zich een ware rage tegen Kodi te ontwikkelen gezien de zich snel opvolgende berichten die door TorrentFreak openbaar worden gemaakt. KodiTips schakelt de Facebook-pagina uit nadat eerder in December YouTube het Kodi No Limits account al beëindigt had. KodiTips, een populaire website gewijd aan tips en informatie voor het populaire Kodi-platform, heeft zijn Facebook-pagina laten sluiten na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht door Sky. Met tientallen miljoenen actieve Kodi-mediaspelers overal ter wereld, is er een honger naar informatie over het gebruik van de open source software. Dientengevolge zijn er tientallen websites en blogs verschenen om deze markt invulling te geven, waarvan er vele zijn gewijd aan tips, tutorials en nieuws over de nieuwste add-ons en ontwikkelingen. De in 2015 opgerichte KodiTips.com is een van de meest populaire, met meer dan een miljoen bezoekers per maand. KodiTips is zeker veelomvattend en publiceert regelmatig details over alle belangrijke add-ons bij het plaatsen van changelogs om bezoekers op de hoogte te houden. Op donderdag verloor de site echter de toegang tot zijn Facebook-pagina na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht. Dit is niet de eerste keer dat KodiTips zijn Facebook-pagina heeft laten verwijderen na een klacht wegens inbreuk. In juli 2018 verloor de site zijn originele pagina na een soortgelijke klacht, waardoor 80.000 abonnees verloren gingen. Gelukkig heeft het nog steeds meer dan 70.000 volgers op Twitter. De operator van KodiTips informeert TorrentFreak dat hij niet van plan is om de takedown te betwisten en het een verspilling van "tijd en energie" te noemen. Hij bevestigt ook dat Sky nog nooit eerder contact met hem heeft opgenomen. Toon volledig nieuwsbericht
 15. Er schijnt zich een ware rage tegen Kodi te ontwikkelen gezien de zich snel opvolgende berichten die door TorrentFreak openbaar worden gemaakt. KodiTips schakelt de Facebook-pagina uit nadat eerder in December YouTube het Kodi No Limits account al beëindigt had. KodiTips, een populaire website gewijd aan tips en informatie voor het populaire Kodi-platform, heeft zijn Facebook-pagina laten sluiten na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht door Sky. Met tientallen miljoenen actieve Kodi-mediaspelers overal ter wereld, is er een honger naar informatie over het gebruik van de open source software. Dientengevolge zijn er tientallen websites en blogs verschenen om deze markt invulling te geven, waarvan er vele zijn gewijd aan tips, tutorials en nieuws over de nieuwste add-ons en ontwikkelingen. De in 2015 opgerichte KodiTips.com is een van de meest populaire, met meer dan een miljoen bezoekers per maand. KodiTips is zeker veelomvattend en publiceert regelmatig details over alle belangrijke add-ons bij het plaatsen van changelogs om bezoekers op de hoogte te houden. Op donderdag verloor de site echter de toegang tot zijn Facebook-pagina na een klacht wegens inbreuk op het auteursrecht. Dit is niet de eerste keer dat KodiTips zijn Facebook-pagina heeft laten verwijderen na een klacht wegens inbreuk. In juli 2018 verloor de site zijn originele pagina na een soortgelijke klacht, waardoor 80.000 abonnees verloren gingen. Gelukkig heeft het nog steeds meer dan 70.000 volgers op Twitter. De operator van KodiTips informeert TorrentFreak dat hij niet van plan is om de takedown te betwisten en het een verspilling van "tijd en energie" te noemen. Hij bevestigt ook dat Sky nog nooit eerder contact met hem heeft opgenomen.
×