Spring naar bijdragen

Drifter

Full members
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  6

Drifter won de laatste keer op September 22

Drifter had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

33 Support punten

Over Drifter

 • Rang
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit
 • Browser
  IE & Chrome
 • Provider
  Ziggo

Recente profielbezoeken

1091 profielweergaven
 1. Drifter

  Invloed van VPN op de verbinding?

  Lijkt me dat je inderdaad stap voor stap je instellingen van je betaalde VPN nog maar eens na moet lopen, want het is anders wel heel erg zonde als je net een paar maandjes gebruik hebt gemaakt van je jaar abonnement.
 2. Het zal ook wel enige tijd gaan kosten voordat er weer een aantal goede NZB Community's zijn opgebouwd na de recente activiteiten van Brein. Het is al een hele klus om een goede Webhost te vinden die een site eigenaar voldoende ruimte geeft op de server om een degelijke Database te draaien, die niet gelijk gebonden is aan een maximum aantal leden en activiteit. Dan moet de site eigenaar ook nog hulp hebben van een hele goede scripter die in staat is om een waterdichte beveiliging in te bouwen om hack pogingen geen kans te geven. Volgens mij heeft Iceworld ook wat host problemen en zijn ze bezig die problemen op te lossen.
 3. Drifter

  Invloed van VPN op de verbinding?

  Ik heb me even iets meer verdiept in het verschil tussen de Betaalde VPN en de gratis versie in de Opera Browser. De VPN in Opera werkt puur als een Proxy en verbergt in dat geval alleen jouw IP-adres en wordt er verder niets versleuteld via Encryptie wat in betaalde VPN wel het geval is. Je zal dus zelf af moeten wegen wat voldoende is voor dat wat je op het internet doet.
 4. Drifter

  Invloed van VPN op de verbinding?

  Ik ben wel verplicht om te zeggen dat ik onvoldoende kennis heb van VPN en niet weet of de VPN functie van Opera qua veiligheid in de buurt komt van betaalde VPN software. Maar als je in deze browser via een gratis omweg je IP adres kan verbergen en geen snelheid verliest lijkt me dat het onderzoeken waard.
 5. Wat een ellende en zo zonde van die inspanning die al geleverd is om de boel netjes te laten draaien op een server bij een webhost die ook hier duidelijk niet de meest geschikte is geweest. Houd de moed erin
 6. Drifter

  Alleen echte bikkels zijn na 1:00 nog op!

  Netjes hoor om dan toch weer vroeg uit de veren en online te zijn. Ik zit om 10:30 uur al te gapen hoor.
 7. Drifter

  Invloed van VPN op de verbinding?

  Ik heb onlangs Opera als browser geïnstalleerd na jarenlang alleen Internet Explorer gebruikt te hebben. In Opera zit een ingebouwde gratis VPN mogelijkheid die misschien ook wel een oplossing kan bieden.
 8. Drifter

  ram latten ddr2 voor laptop

  Hoi witiewit, Ik lees dat je op Windows 10 draait en ik vermoed dat deze OS te zwaar is voor jouw wat oudere type laptop. Ik heb wat info gevonden die misschien voor jou wel een oplossing kan bieden als je tenminste zelf een beetje handig bent. Onderstaand heb ik een artikel gelezen op een website. https://pcmweb.nl/artikelen/besturingssystemen/chromium-os-installeren-op-een-oude-laptop-maak-je-eigen-chromebook/ Heb je nog een oude laptop die te traag is om de nieuwste Windows-versie te draaien? Gooi die zeker niet weg! Met Chromium OS bouw je ‘m immers om tot een vlotte Chromebook waar je nog veel plezier aan zult beleven. Chromium OS installeren doe je zo.
 9. Drifter

  PlayStation Now laat je nu ook PS4- en PS2-games downloaden

  Nog wat extra informatie Als je al een game hebt gestart via streaming op PS Now en je wilt lokaal blijven spelen op je PS4, kun je je opslagbestand van de PS Now-cloud naar je console overbrengen met een PS Plus-lidmaatschap (apart verkrijgbaar). Dit gebeurt door het opslaan van het opslagbestand van de PS Now-cloud naar uw PS Plus cloudopslag en vervolgens over te zetten van de PS Plus cloudopslag naar uw PS4-systeem.
 10. Drifter

  alternatieven voor place2home.org

  Moet je wat dieper graven om de namen van die andere 30 sites te geven tievieman? Ajoin007 vroeg om alternatieven voor Place2home en dan denk ik toch echt aan een Nederlandse Community en die staan netjes in het topic waar ik eerder al de link voor had gegeven in een antwoord.
 11. Drifter

  alternatieven voor place2home.org

  Hoi Ajoin007, In Nederland zijn er vast duizenden die net als jij vaste bezoeker waren van Place2home en zelfs in diepe rouw verzonken zijn na de actie van Brein, maar er zijn best nog wel een paar alternatieven hoor. Klik even op onderstaande link en scrol even die pagina naar beneden, dan kom je vanzelf een aantal sites tegen waar je vast kan vinden waar je naar op zoek bent. https://www.duken.nl/forums/topic/34791-handleiding-nzb-sites-zoekmachines-databases-software-en-meer/
 12. Leuk stukje nieuws geplaatst. 🤗

 13. Drifter

  Café de Download

  Beetje jammer dat je nu wat langer moet wachten waar je wel al op had gerekend, maar aan de andere kant dan wel mazzel dat er niets teveel van je rekening is afgeschreven.
×