Spring naar bijdragen

Drifter

Moderators
 • Aantal bijdragen

  291
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  24

Drifter won de laatste keer op November 16

Drifter had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

134 Support punten

2 Volgers

Over Drifter

 • Rang
  Duken Hero

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Amsterdam
 • Overige Intresses
  Voetbal

Recente profielbezoeken

1457 profielweergaven
 1. Drifter

  Echtpaar achter rom-site is Nintendo 12 miljoen verschuldigd

  Het is niet echt waarschijnlijk dat het echtpaar zo’n gigantisch bedrag op de bank heeft staan natuurlijk, maar het is mogelijk dat Nintendo op hoog niveau (lees semi Overheid) heeft onderhandeld om dit bedrag in de uitspraak genoteerd te krijgen om andere exploitanten van sites te ontmoedigen. In de praktijk zouden de beklaagden uiteindelijk dan veel minder betalen, bij een eventuele schikking. Het wachten is dan nu op het sneeuwbaleffect waar Nintendo natuurlijk op hoopt.
 2. Drifter

  Café de Download

  We duiken overduidelijk van de Zomer direct de Winter in. Wat is er mis met acclimatiseren tegenwoordig.
 3. Drifter

  Heyhey

  Wat een geluk dat je dit zelf heel makkelijk weer kan aanpassen Zer0Day
 4. Drifter

  Heyhey

  Welkom op ons Forum ZerDay.
 5. Drifter

  haha lekker tellen!!!

  We gaan weer even terug naar het jaar 1977
 6. Na grondig onderzoek roept IT-beveiligings- en privacyexpert Brenno de Winter de overheid op tot heroverweging van eerder genomen voorzorgsmaatregel om antivirussoftware van Kaspersky Lab uit te faseren. Brenno de Winter heeft onderzoek gedaan naar de overheidsbeslissing naar aanleiding van de uitkomsten van het WOB-verzoek dat is ingediend door KRO-NCRV en Kaspersky Lab. Hij is tot de conclusie gekomen dat de voorzorgsmaatregel van de overheid schadelijk is voor alle betrokken partijen. Volgens De Winter is de argumentatie voor de maatregel ongegrond en doet de overheid zichzelf hiermee te kort door niet langer een beroep te doen op de kennis en expertise van Kaspersky Lab voor een veiliger digitale samenleving. Volledig bericht Dutch IT-channel
 7. Als ik me niet vergis moet je ook bij het gebruiken van een VPN verbinding inloggen in je account met je gebruikersnaam en je wachtwoord op een downloadsite. Downloaden met gebruikmaking van een VPN is naar mijn idee ook alleen een manier om download data niet te herleiden naar jouw originele IP-adres en heeft dat verder niets te maken met welke acties een scripter of site eigenaar kan met jouw gegevens.
 8. Drifter

  New on the block

  Welkom op Duken.nl Yautja 666. Geen idee welke Nederlandstalige NZB nieuwssite je bedoelt, maar als je informatie zoekt ben je hier aan het juiste adres.
 9. Drifter

  Marvel wel/niet uitgemolken

  Stan Lee, de bedenker van Marvel-superhelden is op maandag 12 November 2018 op 95 jarige leeftijd overleden. Stan Lee is de bedenker of mede-bedenker van nogal wat bekende superhelden, zoals Spider-Man, Iron Man, Daredevil en The Incredible Hulk. De striptekenaar heeft in totaal bijna zeshonderd superhelden personages verzonnen. Stan Lee kwam in 1939 in dienst van Timely Comics, wat later de naam Marvel kreeg. Samen met tekenaar en schrijver Jack Kirby werkte hij aan de Fantastic Four, Hulk, Iron Man, Thor, Silver Surfer en de X-Men. Samen met een andere schrijver, Steve Ditko, creëerde hij Spider-Man en Doctor Strange, en met Bill Everett bedacht hij de superheld Daredevil. Veel van de door Stan Lee in de jaren '60 bedachte Marvel-striphelden zijn uiteindelijk verfilmd of te zien in tv-series zoals duidelijk blijkt uit de bovenstaande tabel.
 10. De betekenis daarvan is Notice and Take Down-beleid @Meh Meh Er zijn ook zelfs al Payservers die niet kunnen voorkomen dat Internet Providers herkenbare delen van NZB filteren zodat er incomplete pakketjes ontstaan, die dus resulteren in een incomplete download. (dus een nutteloze download) Natuurlijk kunnen Uploaders naar Nieuwsgroepen er voor zorgen dat die pakketjes niet herkend worden door ze een versleutelde naam te geven en ze op die manier niet gekoppeld kunnen worden aan de naam van bijv. een Film of een Serie.
 11. Hallo Sempiternal, dit klinkt bijna als een wanhopige schreeuw, maar op ons forum staan in een topic nog steeds een aantal sites met voldoende content om te kunnen downloaden. Duken.nl is niet voor niets een informatie forum, dus kijk Onder deze link eens bij de blokjes NZB sites / databases / indexers en NZB forums, indexers en communities.
 12. Drifter

  Café de Download

  Goede morgen Monkie, Ik heb er een paar uur in moeten werken, maar gelukkig weinig wind.
 13. Drifter

  ps3 loopt vast bij kijken van een dvd (film)

  Onder deze link staat een Nederlandse omschrijving Onder deze link staat een YouTube filmpje met uitleg
 14. Drifter

  Café de Download

  Jaja, vandaag de 11e van de 11e vanochtend om 11.11 uur was de start van het carnaval seizoen en daar hoort vanzelfsprekend de gang langs de deuren bij, met de vol zang vergulde keeltjes van het grut die halsreikend uitkijken naar een berg snoepgoed die helaas voor het grootste deel genuttigd moet worden door pa en ma in de avonduren. Maar met die iPhone en Android telefoons (die ik niet heb) kan je vast af en toe wel even spieken naar Max Verstappen.
 15. Drifter

  ps3 loopt vast bij kijken van een dvd (film)

  Hoi predator, Heb je hem misschien een tijd niet gebruikt? Oorzaak kan zomaar stof zijn en het probleem kan misschien opgelost worden door even met een spuitbusje perslucht de sleuf schoon te blazen waar de DVD ingestopt moet worden. De lens kan ook vuil zijn en daardoor storing veroorzaken.
×