Jump to content

Drifter

Full members
 • Content Count

  900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  147

Drifter last won the day on October 6

Drifter had the most liked content!

Community Reputation

558 Support punten

3 Followers

About Drifter

 • Rank
  Duken Legend

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Amsterdam
 • Overige Intresses
  Voetbal

Recent Profile Visitors

4292 profile views
 1. Je beoordeeld mijn reactie helemaal verkeerd @MysticGirl, want je laat weten exclusief weer te gaan uploaden op spikesplace.live en dat is dus voorbehouden voor een select aantal personen en dat is voor een heleboel mensen helemaal niet zo positief als jij wil doen lijken. Uiteraard wens ik je heel veel plezier met dat wat je doet.
 2. Leuk dat je deze aankondiging doet @MysticGirl, maar wat is het verschil tussen jouw e-boeken en het aanbod wat door de meeste Community's wordt aangeboden? Volgens mij worden er op verschillende Community's regelmatig de nieuwste boeken aangeboden. Er zal best iets bijzonders zijn met de door jou aangeboden boeken, maar om dat hier aan te kondigen terwijl er alleen Duken.nl leden gebruik van kunnen maken, die ook daadwerkelijk een goedgekeurd account hebben op deze specifieke Community, komt op mij meer over als een beetje misplaatste reclame waar maar een beperkt aantal mensen gebruik van kan maken. Ik ben persoonlijk een voorstander van delen met iedereen en niet voor een select groepje.
 3. Hallo polleke1950, Ik ben ook al 6 jaar geen torrent downloader meer, maar ik heb iets kunnen vinden waarmee jouw probleem hopelijk opgelost kan worden. Open qBittorrent en klik onder Opties even op Geavanceerd en dan naar het vakje waarin je een netwerk verbinding kan selecteren. Om te weten welke Netwerk verbinding je moet hebben moet je qBittorrent eerst even opstarten zonder je VPN en kijk je even welke mogelijkheden je kan selecteren in dat vakje. Zet qBittorrent nu weer uit en start je VPN op en daarna ook weer qBittorrent en ga dan weer kijken wat er in het selectie vak staat maar nu met je VPN aan. Als de mogelijkheid (bijv. Ethernet2) er eerst zonder VPN niet stond, moet je die nu selecteren om te gebruiken als Netwerk verbinding.
 4. Je zegt al dat je het programma nu al 2 keer geïnstalleerd hebt, maar dat is natuurlijk nooit goed omdat er dan toch restanten achterblijven. Ik wil je adviseren om alles van Nero eerst helemaal van je Windows te verwijderen met Revo Uninstaller Pro of tenminste met de Nero General CleanTool. Daarna kan je de installatie van de Unattended versie er opnieuw opzetten, waarbij je rekening moet houden dat je voldoet aan de volgende punten die in de installatie handleiding staat van Den Spike; *Antivirus en Antimalware tijdens installatie uitschakelen aub *Tijdens installatie wordt je internet verbinding verbroken, hou hier rekening mee! *Klik NIET op Account instellingen!!
 5. Hallo predator, Ik ga even raden om welke download het in jouw geval gaat; Nero Platinum Suite Retail 2020 v22.0.00900 NL incl. Content by Den Spike Unattendeds Als dit correct is denk ik dat het verstandiger is om even een bericht te sturen aan de samensteller van dit allernieuwste stukje Unattended Nero software of het mogelijk is dat jij misschien iets verkeerds hebt gedaan met de installatie of dat het mogelijk toch niet werkt op jouw Windows versie.
 6. Hoi @Thampon, Natuurlijk is het niet leuk als er zoiets gebeurt, maar ook ik ben er zeker van dat de Staf van Newzbin dit niet zomaar heeft gedaan. Waarschijnlijk is er een regel overtreden die ze niet kunnen negeren en er zal vast wel een degelijke uitleg staan op hun Forum waar een Spot of Post op hun website aan moet voldoen. Ik hoop dat je nog een keer de gelegenheid krijgt uitleg te geven en eventueel je excuses te maken in het geval er sprake is van een overtreding van hun regels. Misschien laten ze je dan alsnog toe weer een nieuw account te maken op je vaste IP-adres.
 7. Voor de leden die geen Franse les op school hebben gehad hier even een vertaling; Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.
 8. Torrentfreak bemerkte een paar dagen geleden bij een test controle dat de blokkering van The Pirate Bay ook weer een feit is. Mensen die Facebook willen gebruiken om een link naar The Pirate Bay te plaatsen, zien in plaats daarvan het volgende foutbericht; “You can’t share this link. Your post couldn’t be shared, because this link goes against our Community Standards.” Tevens worden alle Pirate Bay-koppelingen ook geblokkeerd in Facebook Messenger-chats. Hoewel The Pirate Bay nu opnieuw wordt geblokkeerd door Facebook, verschilt het huidige verbod aanzienlijk van het vorige. Tien jaar geleden voorkwam de site alleen dat mensen linken naar daadwerkelijke torrent-pagina's, terwijl nu alle URL's, inclusief de startpagina verboden zijn. Het is duidelijk dat Facebook zijn inspanningen voor het blokkeren van 'piraterij' geleidelijk uitbreidt. Naast het toevoegen van The Pirate Bay is recent ook 1337x.to toegevoegd, en het zou geen verrassing zijn als er meer URL's volgen. Bron: Torrentfreak
 9. Politie en justitie in onder meer Italië, Nederland, Frankrijk en Bulgarije hebben samen een netwerk van illegale iptv-diensten uit de lucht gehaald. Via die diensten kunnen internetgebruikers illegaal naar duizenden zenders kijken, tegen een veel lager bedrag dan ze officieel zouden moeten betalen. Volgens Eurojust in Den Haag, het Europese samenwerkingsverband van Openbaar Ministeries, hebben die diensten 6,5 miljoen euro aan schade aan legale tv-diensten opgeleverd. Inmiddels is bekend dat het gaat om de aanbieder Xtream-Codes. Xtream-Codes is geregistreerd als bedrijf in Bulgarije, heeft een lokaal btw-nummer en vermeldt een kantooradres in Petrich. De mensen achter de diensten richtten zich op de Italiaanse markt. "Er zijn geen Nederlandse bedrijven slachtoffer geworden van deze criminelen, maar de Nederlandse infrastructuur is er wel voor misbruikt", zei officier van justitie Lodewijk van Zwieten op een persconferentie. Ook zijn er geen aanwijzingen dat er Nederlanders aan hebben meegewerkt. In heel Europa zijn meer dan tweehonderd servers uit de lucht gehaald, waarvan er 93 in Nederland stonden. De servers werden gebruikt om de uitzendingen van legale tv-aanbieders af te tappen en opnieuw uit te zenden via internet. Ook zijn 150 PayPal-accounts geblokkeerd. Volgens Eurojust werden de diensten door duizenden internetgebruikers bekeken; die moeten nu op zoek naar een andere manier om tv te ontvangen. Het zonder toestemming opnieuw aanbieden van tv-uitzendingen mag niet: dat is auteursrechtinbreuk. Desondanks zijn dit soort diensten populair, onder meer onder expats en sportliefhebbers. Ook zenders die te zien zijn in Nederland kunnen op die manier illegaal worden bekeken. Onlangs luidde in Nederland auteursrechtwaakhond Stichting Brein nog de noodklok over de populariteit van dit soort diensten. Toon volledig nieuwsbericht
 10. Politie en justitie in onder meer Italië, Nederland, Frankrijk en Bulgarije hebben samen een netwerk van illegale iptv-diensten uit de lucht gehaald. Via die diensten kunnen internetgebruikers illegaal naar duizenden zenders kijken, tegen een veel lager bedrag dan ze officieel zouden moeten betalen. Volgens Eurojust in Den Haag, het Europese samenwerkingsverband van Openbaar Ministeries, hebben die diensten 6,5 miljoen euro aan schade aan legale tv-diensten opgeleverd. Inmiddels is bekend dat het gaat om de aanbieder Xtream-Codes. Xtream-Codes is geregistreerd als bedrijf in Bulgarije, heeft een lokaal btw-nummer en vermeldt een kantooradres in Petrich. De mensen achter de diensten richtten zich op de Italiaanse markt. "Er zijn geen Nederlandse bedrijven slachtoffer geworden van deze criminelen, maar de Nederlandse infrastructuur is er wel voor misbruikt", zei officier van justitie Lodewijk van Zwieten op een persconferentie. Ook zijn er geen aanwijzingen dat er Nederlanders aan hebben meegewerkt. In heel Europa zijn meer dan tweehonderd servers uit de lucht gehaald, waarvan er 93 in Nederland stonden. De servers werden gebruikt om de uitzendingen van legale tv-aanbieders af te tappen en opnieuw uit te zenden via internet. Ook zijn 150 PayPal-accounts geblokkeerd. Volgens Eurojust werden de diensten door duizenden internetgebruikers bekeken; die moeten nu op zoek naar een andere manier om tv te ontvangen. Het zonder toestemming opnieuw aanbieden van tv-uitzendingen mag niet: dat is auteursrechtinbreuk. Desondanks zijn dit soort diensten populair, onder meer onder expats en sportliefhebbers. Ook zenders die te zien zijn in Nederland kunnen op die manier illegaal worden bekeken. Onlangs luidde in Nederland auteursrechtwaakhond Stichting Brein nog de noodklok over de populariteit van dit soort diensten.
 11. Drifter

  Hallo

  Hallo 66 jarige karel1953, Welkom op Duken.nl en als je behalve lezen ook af en toe wat TV-series kijkt, kan je misschien je mening eens delen in de onderwerpen die voorbij komen in onze De TV-Series Club
 12. Drifter

  Hoy

  Hoy Turtle, Welkom op Duken.nl en hopelijk kan je af en toe ook wat van je ervaring delen in een topic.
 13. Ook die mogen op Duken.nl niet verstrekt worden, want ook dat valt onder de noemer illegale content. Je zou heel simpel ook gewoon even Google kunnen gebruiken zoals onder deze link
 14. Populaire filmpiraterij-app CotoMovies is gestopt na juridische druk. De ontwikkelaar van de app heeft zich verontschuldigd bij filmmakers, terwijl hij voormalige gebruikers aanspoorde om over te schakelen naar legale diensten. Om filmmakers te helpen bij hun handhavingsinspanningen, stelt CotoMovies dat het gebruikersgegevens zal overdragen aan de houders van auteursrechten, die van plan zijn om een rechtszaak aan te spannen. Vorige week heeft TorrentFreak al gemeld dat de onafhankelijke app-store TweakBox van iOS verschillende juridische apps voor filmpiraterij had verwijderd. Een van de doelgerichte apps was CotoMovies, een stuk software dat onbeperkt gratis toegang biedt tot illegale kopieën van films en tv-shows. De juridische druk kwam van de makers van de actiefilm " Hellboy ", waardoor Tweakbox zich duidelijk zorgen begon te maken. Ze waren echter niet de enigen die in de schijnwerpers stonden. Kort nadat vorige week het artikel door Torrentfreak was gepubliceerd, kondigde CotoMovies aan dat het zou worden afgesloten. Aanvankelijk was er niet veel bekend over de reden voor deze abrupte beslissing, hoewel juridische problemen waarschijnlijk leken. Nu, een paar dagen later, kan TorrentFreak inderdaad bevestigen dat CotoMovies werd aangespoord om te stoppen door de makers van de films "Hellboy" en "Angel Has Fallen". Een bron dicht bij het vuur informeert TorrentFreak dat beide partijen hebben onderhandeld over een mogelijke 'regeling'. Hoewel TorrentFreak niet kan bevestigen dat er schadevergoeding is betaald, biedt CotoMovies nu een openbare verontschuldiging aan de filmmakers op haar startpagina. De exploitant schrijft; "Ik wil mijn oprechte spijt betuigen aan de eigenaars van de films Hellboy en Angel Has Fallen en alle rechthebbenden voor het teweegbrengen en bijdragen aan inbreuken op het auteursrecht door de werking van mijn app CotoMovies" De CotoMovies-operator merkt op dat hij of zij heeft geleerd van de "stressvolle juridische ervaring" en nu begrijpt welke schade filmpiraterij-apps kunnen veroorzaken. In de toekomst belooft de maker van de app geen inbreuk meer te maken op auteursrechten, terwijl hij de gebruikers van de app aanspoort hetzelfde te doen. Onnodig te zeggen dat veel gebruikers teleurgesteld zijn dat hun favoriete app offline gaat. CotoMovies legt echter openlijk nog een andere verklaring af die mogelijk nog zorgwekkender is. Kennelijk stemde de maker van de app ermee in gebruikersgegevens over te dragen aan de filmmakers. CotoMovies schrijft verder in de online verklaring; "Ik ben nu van plan om de intellectuele eigendomsrechten volledig te respecteren en iedereen die mijn app heeft gebruikt, aan te sporen legale apps te gebruiken om films te kijken. Daartoe heb ik ermee ingestemd om de gebruikers gegevens en communicatie in mijn bezit en beheer over te dragen aan de rechthebbenden om hun waardevolle intellectuele eigendom af te dwingen". Het is niet meteen duidelijk wat voor soort gebruikersgegevens de app bewaarde, maar de filmmakers zijn van plan zich daar op te richten. De makers van "Hellboy" en "Angel Has Fallen" hebben zich eerder gericht op individuele piraten voor de rechtbank, maar ze willen met streamers ook een statement maken. De advocaat Culpepper van de twee filmbedrijven bevestigde dat ze "meer dan waarschijnlijk" van plan zijn om achter de gebruikers van CotoMovies aan te gaan, maar weigerde verder commentaar te geven op wat voor soort gegevens ze in hun bezit hebben. Wat echter glashelder is, is dat de juridische druktactiek van de filmbedrijven vruchten afwerpt. Jonathan Yunger, co-president van Millennium Media, het moederbedrijf van de filmbedrijven die achter CotoMovies aankwamen, is blij met de vooruitgang die ze hebben geboekt. Toon volledig nieuwsbericht
 15. Populaire filmpiraterij-app CotoMovies is gestopt na juridische druk. De ontwikkelaar van de app heeft zich verontschuldigd bij filmmakers, terwijl hij voormalige gebruikers aanspoorde om over te schakelen naar legale diensten. Om filmmakers te helpen bij hun handhavingsinspanningen, stelt CotoMovies dat het gebruikersgegevens zal overdragen aan de houders van auteursrechten, die van plan zijn om een rechtszaak aan te spannen. Vorige week heeft TorrentFreak al gemeld dat de onafhankelijke app-store TweakBox van iOS verschillende juridische apps voor filmpiraterij had verwijderd. Een van de doelgerichte apps was CotoMovies, een stuk software dat onbeperkt gratis toegang biedt tot illegale kopieën van films en tv-shows. De juridische druk kwam van de makers van de actiefilm " Hellboy ", waardoor Tweakbox zich duidelijk zorgen begon te maken. Ze waren echter niet de enigen die in de schijnwerpers stonden. Kort nadat vorige week het artikel door Torrentfreak was gepubliceerd, kondigde CotoMovies aan dat het zou worden afgesloten. Aanvankelijk was er niet veel bekend over de reden voor deze abrupte beslissing, hoewel juridische problemen waarschijnlijk leken. Nu, een paar dagen later, kan TorrentFreak inderdaad bevestigen dat CotoMovies werd aangespoord om te stoppen door de makers van de films "Hellboy" en "Angel Has Fallen". Een bron dicht bij het vuur informeert TorrentFreak dat beide partijen hebben onderhandeld over een mogelijke 'regeling'. Hoewel TorrentFreak niet kan bevestigen dat er schadevergoeding is betaald, biedt CotoMovies nu een openbare verontschuldiging aan de filmmakers op haar startpagina. De exploitant schrijft; "Ik wil mijn oprechte spijt betuigen aan de eigenaars van de films Hellboy en Angel Has Fallen en alle rechthebbenden voor het teweegbrengen en bijdragen aan inbreuken op het auteursrecht door de werking van mijn app CotoMovies" De CotoMovies-operator merkt op dat hij of zij heeft geleerd van de "stressvolle juridische ervaring" en nu begrijpt welke schade filmpiraterij-apps kunnen veroorzaken. In de toekomst belooft de maker van de app geen inbreuk meer te maken op auteursrechten, terwijl hij de gebruikers van de app aanspoort hetzelfde te doen. Onnodig te zeggen dat veel gebruikers teleurgesteld zijn dat hun favoriete app offline gaat. CotoMovies legt echter openlijk nog een andere verklaring af die mogelijk nog zorgwekkender is. Kennelijk stemde de maker van de app ermee in gebruikersgegevens over te dragen aan de filmmakers. CotoMovies schrijft verder in de online verklaring; "Ik ben nu van plan om de intellectuele eigendomsrechten volledig te respecteren en iedereen die mijn app heeft gebruikt, aan te sporen legale apps te gebruiken om films te kijken. Daartoe heb ik ermee ingestemd om de gebruikers gegevens en communicatie in mijn bezit en beheer over te dragen aan de rechthebbenden om hun waardevolle intellectuele eigendom af te dwingen". Het is niet meteen duidelijk wat voor soort gebruikersgegevens de app bewaarde, maar de filmmakers zijn van plan zich daar op te richten. De makers van "Hellboy" en "Angel Has Fallen" hebben zich eerder gericht op individuele piraten voor de rechtbank, maar ze willen met streamers ook een statement maken. De advocaat Culpepper van de twee filmbedrijven bevestigde dat ze "meer dan waarschijnlijk" van plan zijn om achter de gebruikers van CotoMovies aan te gaan, maar weigerde verder commentaar te geven op wat voor soort gegevens ze in hun bezit hebben. Wat echter glashelder is, is dat de juridische druktactiek van de filmbedrijven vruchten afwerpt. Jonathan Yunger, co-president van Millennium Media, het moederbedrijf van de filmbedrijven die achter CotoMovies aankwamen, is blij met de vooruitgang die ze hebben geboekt.
×
×
 • Create New...