Spring naar bijdragen

Drifter

Moderators
 • Aantal bijdragen

  358
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  33

Drifter won de laatste keer op December 11

Drifter had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

189 Support punten

2 Volgers

Over Drifter

 • Rang
  Duken Hero

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Amsterdam
 • Overige Intresses
  Voetbal

Recente profielbezoeken

1570 profielweergaven
 1. Drifter

  Echtpaar achter rom-site is Nintendo 12 miljoen verschuldigd

  De volgende aanklacht van Nintendo is ook gestart. Nintendo heeft de persoon achter het beruchte Team Xecutor-hackergroep aangeklaagd die een hack hebben gemaakt voor de Switch die "niet te stoppen" was. Nintendo heeft de man achter Team Xecutor, Mikel Euskaldunak, en enkele andere teamleden voor de rechter gesleept om de piraterij een halt toe te roepen. Ze worden beschuldigd van het verkopen van illegale Nintendo Switch- en NES Classic-games en het aanbieden van modificatietools. Deze modificatietool wordt geïnstalleerd in de Nintendo-switch van een gebruiker in de vorm van een stuk software die de beveiliging van de spelcomputer omzeilt, samen met onbevoegde aangepaste firmware. Deze exploit maakt het mogelijk om illegale Nintendo Console-spellen te spelen, aldus Nintendo. Euskaldunak verkocht de modificatie via de Amerikaanse marktplaats Offerup in combinatie met SD-kaarten vol Switch games en Nintendo Classic games. Nintendo heeft aan de rechter gevraagd of alle SD-kaarten en aangepaste Switch-spelcomputers in beslag worden genomen en worden vernietigd. Daarnaast vraagt het bedrijf om een schadevergoeding. De hoogte daarvan is niet bekend. Bron; Torrentfreak
 2. Drifter

  haha lekker tellen!!!

  Lekker blijven plakken
 3. Hoi Arietta, Ik heb begrepen uit de gebruiksaanwijzing van jouw Samsung QE55Q7F QLED dat Plex al voor geïnstalleerd is. Om aangesloten apparaten of HDD in de Bibliotheek van Plex te krijgen moet je een aantal stappen goed doorlopen. Ik heb een pagina gevonden waar dat uitstekend uitgelegd wordt en als alles goed gedaan is, moet Plex ook MKV bestanden af kunnen spelen. Lees onder deze link even de uitleg nog eens door.
 4. Hoi speedy14, Je hebt een bedankje geplaatst bij een omschrijving van een hele leuke kinderfilm, maar op Duken.nl kan je echt niets downloaden want dit is een Website waar je allerlei info kan vinden die met downloaden te maken heeft en als je een probleem hebt kan je daar vragen over stellen.
 5. Drifter

  Backup fout Code 0x80070005

  Ik heb een pagina gevonden die een mogelijkheid heeft om die foutcode te herstellen die wellicht de moeite waard is en jouw probleem misschien oplost Klik even op deze link en selecteer even Windows 10 in het kleine venster als jouw systeem niet automatisch wordt herkend.
 6. Er zijn twee opties rond de diagnostische gegevens: basis en volledig. Als je de basisinformatie hebt aanstaan, dan verzamelt Windows 10 enkel informatie over je apparaat en de instellingen en of het correct functioneert. In het geval van de volledige diagnostische gegevens, vult Windows 10 dit aan met informatie rond de apps die je gebruikt, de sites die je bezoekt en andere data. De kans is vrij groot dat veel mensen zonder dat ze zich daar bewust van zijn de functie ingeschakeld hebben staan. Daardoor verzamelt Windows 10 in sommige gevallen dus meer gegevens dan mensen lief is.
 7. Drifter

  Europees auteursrecht op de schop

  Activisten leveren 4 miljoen handtekeningen in bij het Europees Parlement tegen het Artikel 13 voorstel. Voorafgaand aan de laatste trialoog onderhandelingen van deze week zullen activisten een anti-uploadfilters petitie afleveren, ondertekend door vier miljoen mensen. Wetgevers zullen proberen deze week overeenstemming te bereiken over de definitieve tekst van het controversiële artikel 13. De nieuwste voorstellen benadrukken dat maatregelen die door platforms worden genomen, legitieme inhoud niet mogen verwijderen. Tijdens een plenaire stemming in september steunde het Europees Parlement het controversiële artikel 13-voorstel, dat deel uitmaakt van de EU-plannen voor hervorming van het auteursrecht. Sindsdien is het voorstel getweaked in een poging om bredere steun te krijgen, maar tot nu toe moeten de critici tot zwijgen worden gebracht. De meeste tegenstand wordt echter gegenereerd door anti-filter activisten. Ze verzamelden steun van het publiek door middel van verschillende online campagnes, waaronder een prominente petitie gehost op Change.org. Woensdag 12 December zal het SafeTheInternet-team de handtekeningen overdragen aan copyright-rapporteur Axel Voss in het Europees Parlement in Straatsburg. De activisten probeerden hetzelfde te doen in juli toen de petitie ongeveer één miljoen ondertekeningen had. Toen was Voss niet bereid om ze te accepteren, maar hij heeft ingestemd om dit 12 December wel te doen.
 8. Als ik op de link in de bovenstaande lijst klik is de site gewoon in de lucht.
 9. Als je een Android telefoon of iPhone hebt, moet je voor alles een App downloaden in de App store en dat kan je met een Smart TV ook als je wi-fi hebt. Maar zoals ik eerder al heb gezegd, zal je daarvoor zelf de gebruiksaanwijzing van je TV even goed door moeten lezen, want volgens de Gebruiksaanwijzing zitten er op jouw TV al een aantal geïnstalleerde app's, waaronder Netflix, YouTube, Spotify, Amazon Prime Video en Plex en een ingebouwde Mediaplayer die ook 4k af moet kunnen spelen. Je moet alleen op je afstandsbediening even het juiste knopje vinden om die app onderin je balk te selecteren.
 10. Drifter

  Europees auteursrecht op de schop

  Op Twitter heeft zich een van de grootste ironieën van de afgelopen tijd afgespeeld in een nieuwe woordenstrijd die is ontbrand over Artikel 13. Nadat Pirate-Europarlementariër Julia Reda kinderen opriep om te lobbyen bij hun ouders over de controversiële wetgeving, kreeg ze van IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) een "schaam je" voor "het manipuleren van minderjarigen". Het probleem is dat de entertainmentindustrie al meer dan een decennium hetzelfde doet. Omdat kinderen onder artikel 13 vallen, grotendeels vanwege hun obsessie met YouTube, heeft Reda onlangs voorgesteld om bij hun ouders te lobbyen om de wetgeving te lezen. Tegelijk met pop-ups van YouTube die gebruikers adviseerden zich tegen artikel 13 te verzetten, leek dat sommige aanhangers van de voorgestelde wet te irriteren. Naarmate de controverse over de voorstellen van artikel 13 van de EU aanhoudt, lijkt Twitter het favoriete communicatiewapen te zijn voor partijen aan beide zijden. Als een van de belangrijkste tegenstanders van Artikel 13 en in het bijzonder de eis voor Uploadfilters, is Julia Reda een veel voorkomend doelwit voor voorstanders van deze omstreden Auteursrechtwetgeving. Julia Reda is een politica voor de Piratenpartij Duitsland en voorzitter van de Jonge Piraten Europa en in 2014 werd ze verkozen tot Europarlementariër.
 11. Op jouw Super moderne TV zitten 4 mogelijkheden om een HDMI kabeltje aan te sluiten van een Mediabox en @Meh Meh had eerder al uitgelegd dat als jouw TV een SmartTV is, er een videoplayer app op geïnstalleerd kan worden en jouw TV is een SmartTV. Je hebt ook nog even niet verteld of de Harde Schijf die jij gebruikt een normale HDD schijf is, of een SSD HD met USB 3.1 ondersteuning, want met een SSD kan je wel 4k afspelen. Je hebt een super Ultra HD TV met ongekend veel mogelijkheden, maar je moet om wat te kunnen doen wel even in de gebruiksaanwijzing duiken of als je daar niet uitkomt iemand met voldoende kennis bij jou thuis dingen op je TV laten installeren.
 12. Wat precies bij jou het probleem is kan ik ook niet opmaken uit jouw vraag, maar onder Deze Link kan je uitleg vinden over het installeren van een addon in Kodi. De uitleg is welliswaar van TVAddons, maar zal niet veel verschillen met het toevoegen van een andere addon leverancier. Mocht je nog meer uitleg willen hebben, dan heb ik ook van TV Expert nog een beschrijving gevonden die je kan vinden Deze Link
 13. Drifter

  Nieuw maar toch ook niet

  Hoi MouseX, je zal de afgelopen 10 jaar dan best goed doorgekomen zijn als je niet of nauwelijks ergens hulp bij nodig hebt gehad. Misschien is de tijd nu aangebroken dat je iemand anders kan helpen met het oplossen van een probleem.
 14. Drifter

  haha lekker tellen!!!

  Voor diegenen die niet geheel tevreden zijn met een bepaalde cupmaat hier een snelhulp pakketje voor onder de kerstboom.
 15. Drifter

  Leechers Paradise voorgoed gesloten!!!!

  Leechers Paradise, een van 's werelds langstlopende en belangrijkste BitTorrent-trackers, is voorgoed gesloten. De site is 12 jaar geleden gelanceerd, maar nu de Europese wetgeving op het gebied van Artikel 13 is aangescherpt, zegt de exploitant dat het tijd is om te sluiten voordat het platform onwettig wordt verklaard. Torrent-sites zijn er in alle soorten en maten. De meeste staan bekend als indexers van torrent-bestanden of magneetkoppelingen die de toegang tot verschillende soorten media vergemakkelijken. Wanneer deze sites zich specialiseren in het indexeren van auteursrechtelijk beschermde inhoud, maakt de wet in de meeste ontwikkelde regio's (met name de EU) ze illegaal en dat was waar Leechers Paradise zich voornamelijk mee bezighield. Deze Europese wet en de naleving daarvan is voor elke lid van de Europese Gemeenschap verschillend, omdat daarvoor ook de Nationale Wetgeving aangepast dient te worden, maar de angst bij Leechers-Paradise.org zit hem vooral in het feit dat zij voor het Europese Hof gedaagd kunnen worden en dat risico willen vermijden. Lees ook over Artikel 13 in de nieuwe Europese Wetgeving (Onder deze Link) Toon volledig nieuwsbericht
×