Spring naar bijdragen

Bapao11

Full members
  • Aantal bijdragen

    164
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Bapao11

  1. Hallo allen,

    Ik heb op de tablet van ons het Interpol virus. Ik krijg een scherm te zien waar ze zeggen dat ik een boete heb en me tablet kan niets meer.

    Ik heb al even gezocht, maar kan niet echt een nuttige site vinden waarop een instructie staat om het voor zo'n tablet te verwijderen. (is dit überhaupt mogelijk?)

    Ik hoop dus hier iemand te vinden die mij hier mee kan helpen.

    Alvast bedankt!

    Gr Esli

  2. Goedenavond mensen,

    Ik heb sinds kort mijn ps3 stuk en ben na 6 jaar ps3 wel toe aan wat nieuws. Nu zit ik echt erg te twijfelen tussen een ps4 of een Xbox one.

    Ik heb meerdere forums gelezen en filmpjes enzo, maar daar reageren alleen van die PlayStation of Xbox fanboys op zonder hun mening te onderbouwen. Heb je niets aan dus...

    Laten we het budget er even buiten houden. Ik ga de nieuwe console gebruiken voor voornamelijk fifa en daarbij nog wat andere sport en race spellen on en offline.

    Nu ben ik dus op zoek naar iemand met één van deze consoles of met goed verstand er van die mij wat advies kan geven of in ieder geval mij kan laten doen kiezen haha ;)

    Ik hoor graag van jullie

    Groetjes Esli

  3. Na een tijdje vakantie gehad te hebben, toch dit probleem maar een nieuw leven in blazen. Ik kan nog steeds geen games spelen met de nieuwe harde schijf. Ik heb nu Windows geïnstalleerd en werkend. Aangezien ook alle drivers missen (heb er al een paar weer geïnstalleerd) denk ik dat de drivers die nodig zijn om te gamen ook missen. Nu heb ik zelf geen flauw idee welke drivers o.i.d. nodig zijn om te gamen. Zo krijg ik bijvoorbeeld vaker de melding dat binkw32.dll ontbreekt of dat als ik de game opstart, de laptop meteen de melding geeft dat het programma niet meer werkt.

    Ik heb echt geen flauw idee meer of dit überhaupt nog te verhelpen is, en hoop dus dat er iemand is die wat duidelijkheid kan geven :)

  4. Nou, nu dus weer een probleem wat komt door de nieuwe harde schijf denk ik. Ik kan geen games meer spelen. Na de installatie, als ik de game op start, gaat ie vrijwel meteen naar de melding: (naam game) werkt niet meer...

    Bijvoorbeeld bij need for speed underground 2 krijg ik die melding. Als ik dan naar de details van het probleem kijk zie ik staan:

    Probleemhandtekening:

    Gebeurtenisnaam van probleem: APPCRASH

    Naam van de toepassing: SPEED2.EXE

    Versie van toepassing: 0.0.0.0

    Tijdstempel van toepassing: 214d4c48

    Naam van foutmodule: SPEED2.EXE

    Versie van foutmodule: 0.0.0.0

    Tijdstempel van foutmodule: 214d4c48

    Uitzonderingscode: c0000005

    Uitzonderingsmarge: 001d2780

    Versie van besturingssysteem: 6.1.7600.2.0.0.256.1

    Landinstelling-id: 1043

    Aanvullende informatie 1: 86dd

    Aanvullende informatie 2: 86dd3341b52e24296594e9dd872107e9

    Aanvullende informatie 3: 8f00

    Aanvullende informatie 4: 8f00f3a2ccc18b8034413cbd62f4188a

    Heb nu zelf nog een aantal drivers gedownload om te kijken of het het probleem zou verhelpen, maar helaas.

  5. Heb Windows nu geïnstalleerd op mijn harde schijf en werkt ook nog eens :) Nu krijg ik het probleem dat ik niet op internet kan. Ik denk dat dat die drivers zijn. Waar kan ik die drivers vinden zodat ik ze vanaf een andere laptop op een USB kan zetten?

  6. Hallo,

    Ik heb een probleempje met mijn harde schijf van mijn (HP Pavilion g6) laptop. Ik had mijn harde schijf kapot, en heb nu dus een nieuwe gekocht. Nu heb ik de harde schijf aangesloten. En als ik nu mijn laptop aan zet, krijg ik vijwel meteen de melding: No bootable device -- insert boot disk and press any key

    Ik heb na enig google-werk nog niet kunnen vinden wat hier nou de oplossing voor is. Overal staat dat de harde schijf juist kapot is. Bij deze harde schijf is dat niet het geval mag ik aannemen.

    Het zou dus erg fijn zijn als hier iemand is die mij verder kan helpen.

    Ik ben overigens geen echte ict'er met super veel verstand van computers ;)

    Bij voorbaat dank!

    Groet

    Esli

×
×
  • Nieuwe aanmaken...