Spring naar bijdragen

reneetje1969

Full members
  • Aantal bijdragen

    918
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    4

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door reneetje1969

  1. 23 uur geleden zei Duken:

    Dan denkt de speurneus in mij, hoe komt brein aan Whatsapp gesprekken? Of was die kerel met iemand van Brein undercover aan het appen? Hoe dan ook, een screenshot uit het vonnis:

    Ik vermoed dat dit gesprek afkomstig is van een van de 4 andere grotere uploaders die wel met Brein geschikt hebben. Wellicht in ruil voor een lager schikkingsvoorstel. Gevalletje eigen hachje redden...

  2. 21 uur geleden zei Duken:

    Je bedoelt dat de beheerder van place2home ook de eigenaar was van newsconnection? Dat hoor je ook niet vaak, of eigenlijk nooit dat een beheerder ook een usenet dienst draait.

    Maar dan kan ik het bericht uit Tweakers ook begrijpen, Brein wilt achter die usenet dienst aan.

    Weet niet precies hoe het zit maar dat er een duidelijke connectie tussen die 2 is was bij de insiders altijd wel bekend.

    • Leuk 1
  3. 2 uur geleden zei Gast joker38:

    nadat hun weg zijn niks fatsoendelijks meer te vinden...helaas..

    iemand optie voor vervanger van bv hannes op spotnet..

    ik betaal gewoon iedere maand netjes ..is er niks meer normaals vanaf te halenm ga ik dr tog mee stoppen hoe jammer t ook is dan

    Ho ho ho, even wat recht zetten. Spotnet is een gratis programma waar je alles gratis van kan downloaden. Het enige waar je hooguit voor betaalt is een abonnementje op een payserver zodat je toegang hebt tot het usenet. Spotnet is niets anders dan een indexeringsprogramma van data wat op het usenet geplaatst wordt en op Spotnet wordt aangemeld. Naast Spotnet heb je ook nog Newzbin, dat is een soortgelijk programma en kan je hier downloaden. Eenmaal geregistreerd is er ook een webvariant van Newzbin beschikbaar. Naast het spotten van spots op Spotnet zijn de diverse spotter vaak ook actief op hun eigen fora. Daar melden ze ook hun posts aan en na een bedankje krijg je daar de referentie naar de betreffende post op het usenet te zien zodat je hem rechtstreeks daar vandaan kan downloaden. Hannes spotte veel werk van de release groep QoQ maar door omstandigheden zal die zich de komende tijd wat gedeisd houden lijkt mij. Echter zijn de spots van QoQ nog steeds te downloaden. Echter niet allemaal meer van Spotnet maar nog wel van bepaalde fora. Zie ook het genoemde forum eerder genoemd in dit topic.

     

    • Leuk 2
  4. Bij het downloaden van software heb je 9 van de 10 keer te maken met een bijgesloten patch, crack of keygenerator om de software werkend te krijgen. Veel virusscanners zien deze 'activatie tools' aan voor een trojan of virus. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn maar het blijft dus wel oppassen bij het downloaden van software. Probeer dan ook zoveel mogelijk te downloaden van een betrouwbare bron. Overigens werk ik al jaren met Eset NOD32 antivirus. Deze is niet zo gevoelig als de meeste andere antivirus programma's. Niks is zo irritant als je een pakketje software downloadt en je virusscanner direct de crack verwijdert. Vertrouw je het niet, upload dan de .exe of de patch. crack of keygen naar Virustotal. Daar kan je online het bestand door tientallen virusscanners laten controleren.

  5. Bedankt voor dit informatief artikel Trozomu. Het is onderhand wel duidelijk waarom Microsoft zo graag iedereen zo snel mogelijk over wil laten gaan op Windows 10. Het hele verdienmodel van Microsoft is om Windows 10 heen gebouwd. Zie Windows 10 als een nieuwe printer. Die kosten tegenwoordig geen drol meer en kunnen ze net zo goed (net als bij Windows 10) gratis weggeven. De winst zit hem in de inktcartridges die ze ervoor verkopen. Die zijn verschrikkelijk duur. Microsoft verdient het niet aan Windows 10 maar aan de apps die je (hopelijk) in de Windows Store gaat kopen. Verder is het zo dat des te meer Windows 10 populair wordt er meer mensen zullen kiezen voor een Windows 10 tablet. Daar is nog een hoop te halen voor Microsoft omdat de tabletmarkt door 2 andere partijen (voor wat betreft besturingssysteem) gedomineerd wordt, namelijk Android (met name Samsung) en iOS (iPad van Apple). En als de Windows 10 tablet populair wordt zullen ook meer bedrijven en app bouwers apps gaan ontwikkelen voor Windows 10. Die dan weer via de Microsoft Store verkocht gaan worden, enz. enz.

    Dit is in ieder geval mijn bescheiden mening. Ik vermoed dat Microsoft uiteindelijk zijn doelen wel zal bereiken maar momenteel lopen ze toch wat te hard van stapel. Teveel mensen zijn er nog niet klaar voor.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...