Spring naar bijdragen

reneetje1969

Full members
  • Aantal bijdragen

    918
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    4

Berichten geplaatst door reneetje1969

  1. 4 uur geleden zei Vampire Inspector:

    Ik weet niet hoe "posters" tegenwoordig ja umm "posten". Of ze dit via een betaalde usenet provider doen of dat er nog gratis providers te vinden zijn waarbij je ook mag uploaden? Als er alleen betaalde providers wereldwijd bestaan dan is het toch eigenlijk niet meer te doen. Onze hobby Usenet kan dan anno 2022 blijkbaar niet meer. (dit weten we eigenlijk al een poosje maar ja.... het blijft kriebelen he) Als betalen de enige manier is om te kunnen uploaden, mensen maak dan gebruik van een paysafecard, of van je oude bitcoin wallet die op een anonieme exchange of bitcoin ledger staan en waar je nooit NAW gegevens aan hebt gekoppeld of een iets mee gekocht en thuis afgeleverd hebt laten worden.... anders ben je vroeg of laat alsnog de Sjaak 🙈 Maar misschien moeten we gewoon onder ogen gaan zien dat de geweldige tijd van het betere hack en crack werk en het delen daarvan achter ons ligt :huilen:

     

    Je hebt gelijk. Maar damn, wat was het een geweldige tijd!

     

    • Leuk 2
  2. 23 uur geleden zei Duken:

    Dan denkt de speurneus in mij, hoe komt brein aan Whatsapp gesprekken? Of was die kerel met iemand van Brein undercover aan het appen? Hoe dan ook, een screenshot uit het vonnis:

    Ik vermoed dat dit gesprek afkomstig is van een van de 4 andere grotere uploaders die wel met Brein geschikt hebben. Wellicht in ruil voor een lager schikkingsvoorstel. Gevalletje eigen hachje redden...

  3. Op 13-1-2019 om 13:59 zei bambi1515:

    Heren,

    bedankt voor de reacties maar doubleclick.net is niet eens te vinden in Apps en onderdelen. Maar die is volgens Hitman Pro wel aanwezig. Ik kan het weten want ik scan my pc elke dag met Hitman Pro. Hoewel doubleclick.net is elke keer gedetecteerd, hij maar terug blijft komen na verwijdering. Trouwens ik heb mijn mozilla webbrowsers al gereset voor een paar keer, maar niets helpt. De extensie menu van firefox gaf alleen een overzicht van 1 software, namelijk adblock.

    Start je pc eens op in veilige modus en voer dan Hitman Pro uit als Administrator => rechtermuisknop erop klikken en kiezen voor: Als administrator uitvoeren. Wellicht kan Hitman Pro deze doubleclick.net dan wel volledig verwijderen.

    • Leuk 1
  4. Om goed te kunnen delen heb je ook niet perse een seedbox nodig. Enige waar je voor moet zorgen is dat je goed verbindbaar bent. De poort die jouw torrentclient gebruikt voor inkomende verbindingen (luisterpoort) moet je open zetten in je internet router (port forwarding). Staat deze poort namelijk gesloten dan krijgen ontvangers geen contact met je en zal je ook niets delen.

    • Leuk 1
  5. 4 uur geleden zei predator:

    bedankt voor je perfecte uitleg

    alleen heb nu een rood rondje met daarin een wit kruisje.Als ik de muis er op houd dan lees ik over een "luisterfout" en er staat bij "verander de luisterpoort".

    wat nu?

    mvg bavaria

    De luisterpoort die in jouw uTorrent ingesteld staat als poort voor inkomende verbindingen moet je in je internetrouter openzetten (port forwarden). Deze poort staat nu dicht dus ben je niet verbindbaar.

  6. 21 uur geleden zei Duken:

    Je bedoelt dat de beheerder van place2home ook de eigenaar was van newsconnection? Dat hoor je ook niet vaak, of eigenlijk nooit dat een beheerder ook een usenet dienst draait.

    Maar dan kan ik het bericht uit Tweakers ook begrijpen, Brein wilt achter die usenet dienst aan.

    Weet niet precies hoe het zit maar dat er een duidelijke connectie tussen die 2 is was bij de insiders altijd wel bekend.

    • Leuk 1
  7. 21 uur geleden zei Duken:

    Sommige avatars maken mijn altijd blij als ik die zie langskomen in het overzicht met recente berichten op Duken.nl. @reneetje1969 is er ook zo een. Fijn je weer even te zien :) alles goed?

    Ontopic 😛 met Chrome kan je ook je opgeslagen wachtwoorden weergeven. 

    Alles goed hier hoor Duken. :)  Vol ongeduld in blijde verwachting aan het afwachten. Vrouwtje loopt inmiddels 4 dagen over de uitgerekende datum.

    • Leuk 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...