Spring naar bijdragen

Trizomu

Full members
  • Aantal bijdragen

    1.570
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    55

Handleiding Reacties geplaatst door Trizomu

  1. De laatste tijd heeft PIA toch wat problemen, kan het komen met de warmte(?), in verband met een hoge latentie. Meestal maak ik verbinding met Zwitserland omdat deze verbinding me toelaat gemakkelijker een cookiewall te omzeilen zoals bv. bij Tweakers, verschillende instellingen geprobeerd en ook die die me aangeboden werden via de helpdesk van PIA maar de hoge latentie blijft. Vandaag helemaal verwijderd met Revo en de nieuwste versie van PIA, 2.3, er op gezet en kon opnieuw verbinding maken met de server in Zwitserland. Nog steeds hogere latentie maar het is doenbaar. Ik heb zelfs een een hoge latentie van boven de 3000 ms gezien voor dit land en zoals nu voor me te zien is staat er geen enkel land in het groen, allemaal dus in het oranje. Even afwachten tot de temperaturen gezakt zijn naar normale waarden.

    Update 25/08/2020:

    Sinds ik PIA volledig verwijderd heb met Revo en opnieuw geïnstalleerd heb met de nieuwste versie 2.3 heb ik tot nu geen enkel probleem gehad met het verbinden, ook niet met port forwording, wel hebben de servers nog steeds een hoge ping waarde en staan ze nog steeds in het oranje tegen groen vroeger.

  2. privateinternetaccess-software.jpg

    Private Internet Access 1.0.1

    Private Internet Access heeft een nieuwe versie van zijn vpn-client uitgebracht. PIA is een betaalde vpn-dienst met clients voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS. Daarnaast is er een browserextensie voor Google Chrome. PIA heeft een groot aantal servers in 33 landen, waaronder in Nederland. Afhankelijk van het gekozen abonnement kost de dienst tussen de drie en zeven dollar per maand en voor aanschaf kan het zeven dagen gratis worden getest.

  3. 44 minuten geleden zei CoboRob:

    Nu NZBChronicle deze feiten hier aan de leden van dit forum wil voorleggen en er een soort van waarschuwing van uit wil doen gaan,
    is blijkbaar voor Duken.nl reden om hier voor deze arrogante club op te komen en ook alle negatieve berichten over  NZBChronicle te
    verwijderen.

    Het standpunt innemen dat negatieve ervaringen ten aanzien van NZBChronicle als beledigend of laster kan worden beschouwd,
    gaat in dit geval helemaal niet op.
    Het moge duidelijk zijn dat dit de objectiviteit van Duken.nl niet ten goede komt.

    Met vriendelijke groet:
    CoboRob.

    Geachte,

    1: Hier wordt voor geen enkel club, of wat dan ook, opgekomen. Dus wat u plaatst is geheel niet waar en zodoende onjuist, zelfs het bericht is bijna in zijn geheel gelaten en enkel de laatste zin is weggehaald (welke juridisch kan aangehaald worden als belediging en laster) zodat u niet kan spreken dat de reactie verwijderd is.

    2: Dit heeft helemaal niets met de objectiviteit van het forum te maken, enkel met het feit dat wij als moderators niet willen dat het terug een moddergooien wordt zoals het een tijdje geleden was en daardoor het topic een tijd gesloten was. Het feit dat de plaatsing van een reactie gewijzigd is  (en bijna in zijn origineel gebleven is) wil niet zeggen dat wij een bepaald standpunt innemen dat tegen of voor een bepaalde mening is. Iedereen kan zijn zijn mening hebben maar kan het enkel op een zodanige manier plaatsen dat het geen moddergooien wordt (beledigend/laster e.d.). Wij, als moderator(s) zijnde kunnen de reactie die verborgen is wel zien en (indien de andere moderators toch van mening zijn dat dit zichtbaar mag zijn kunnen zij dit zichtbaar maken) en eventueel het besluit nemen dat dit niet zichtbaar hoort te zijn zoals dit forum. Dat ik een bericht verborgen heb is/was om de reden dat dit klaar en duidelijk een belediging/laster was, zoals ik reeds opmerkte mag dit niet opnieuw verzanden in moddergooien en er toe leiden dat het topic opnieuw gesloten moet worden aan de hand van zulke reacties (zoals het bericht dat verborgen is). Trouwen kon ik ook het bericht verwijdert hebben en dat heb ik juist niet gedaan opdat de andere moderators de kans zouden kunnen hebben om er hun menig over te hebben en te kunnen besluiten om het eventueel wel zichtbaar te laten worden.

             Eenmalig laat ik u reactie onbewerkt staan, en dan heb ik het over dit

    44 minuten geleden zei CoboRob:

    arrogante club

    dat als beledigend overkomt, dit is klaar en duidelijk. Om duidelijk te maken waarom ik deze reactie plaats en waarop IK reageer. Dit is in een zodanige context geplaatst dat het effectief zo overkomt. Het enige standpunt de dit forum heeft is "Duken.nl is er voor om oplossingen te proberen aan te reiken of aan te bieden aan mensen die met een bepaald probleem zitten of hebben, verder willen wij een plaats aanbieden waar we in alle vriendelijkheid met elkaar willen omgaan in topics en reacties. Wij bieden allerhande handleidingen die mensen kunnen helpen op het internet, we proberen zo goed als maar kan informatie over te brengen over dingen die in het nieuws zijn die o.a. gerelateerd zijn aan het internet. "

    Mvg.

    Moderator Trizomu

     

    • Leuk 2
  4. Heren/Dames,

    Heb net één bericht verborgen en een bericht/reactie bewerkt, gedeelte van tekst weggehaald dat niet past op het forum, dit heeft niets met censuur te maken voor jullie daar over beginnen. In een eerdere reactie heb/had ik gezegd dat ik dit onderwerp zou volgen ook al ken ik niets van deze methode van downloaden en dat ik teksten zou aanpassen of verbergen die niets toevoegen aan het onderwerp. Ik laat de geplaatste reacties zoveel mogelijk intact zodat de reactie nog leesbaar is zoals ze bedoeld is, met andere woorden tekst die beledigend of als laster kunnen overkomen worden aangepast of verborgen alsook reacties die geen informatieve toevoeging zijn. Reacties die ik verberg kunnen eventueel terug zichtbaar gemaakt worden door één van de andere moderators of door Duken. Mag ik hopen op jullie medewerking om dit forum netjes te houden en niet opnieuw te verzanden in wat er gaande geweest is.

    Wil u mij persoonlijk hierover aanspreken dan kan dit via een pm.

    Mvg. Moderator Trizomu

     

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...