Spring naar bijdragen

Willemw

Full members
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Willemw

  1. Weten jullie welke Usenet provider het minst snel bestanden verwijderd na een Notice en takedown / DMCA verzoek? Ik neem aan dat ze allemaal last hebben van rechthebbende partijen welke eisen dat hun data wordt verwijderd binnen een aantal dagen / uur. Nu zullen er vast ook Usenet providers zijn welke dit tot zo lang mogelijk volhouden. ;)

    Volgens mij was bijvoorbeeld sunnyweb een nieuwsgroep provider welke heel snel na een Notice en takedown de content niet meer beschikbaar was. Zo lees je vaak in de reacties van post dat gebruiker Piet de serie wel nog kan downloaden en gebruiker Jan niet meer door DMCA. :knipoog:

    Bedankt alweer!

  2. Hoi reneetje,

    De computer had ik de hele nacht laten aan staan. Toen ik vanochtend beneden kwam zag ik een een woonkamer een blauwe gloed met... Jawel... Dezelfde melding op mijn scherm :zielig: 

    De pc herstart met de stroom knop en daarna ging deze uit en aan. Windows starten vrijwel direct op zonde foutmelding. Zo vreemd... En de update melding is ook weg. 

    In iedergeval bedankt voor de hulp! 

  3. Ik ben weer een beetje aan het neuzen naar Nederlandse torrent websites. Geen open websites zoals the piratebay of kickass, maar sites met een Nederlandse community welke Nederlandse films en Nederlandse boek torrents delen. Vroeger had ik een overzichtje maar de meeste links werken niet meer. Heeft iemand een lijstje met bekendere Nederlandse torrent websites zoals dreamplace.biz ? :goed:

    Gr.

    en vergeet niet je VPN ;)

     

    • Leuk 1
  4. Ik heb gisteren mijn Windows 7 geupgrade naar Windows 10. Alles verliep naar goed en ook Spotnet werkt goed op Windows 10.

    Helaas bleek ik te weinig ruimte te hebben op mijn C schijf om te downloaden en ik zie nu een Windows.old map staan op mijn C schijf.

    In de Windows.old map staan allemaal bestanden welke niet weg mogen. Programfiles, users, windows etc. Waarom staat deze map na de upgrade op naar WIndows 10 op mijn C schijf en mag ik hem opschonen of verplaatsen?

    WindowsOld_thumb.jpg

  5. Dukenaars,

    Ik heb enige tijd gebruik gemaakt van Spotnet 2.0. De Spotnet tool werkte goed na het volgen van de handleiding op Duken.nl. De layout is mooi en hij werkt fijn. Maar ik ben weer terug gegaan naar www.nzbserver.com i.v.m. mijn SabNZBd servertje.

    Nu vind ik in heel veel spots dezelfde reactie:

    Deze reactie is geplaatst via Spotnet 2.0, deze kan worden gedownload via: http://spotnet.tk/

    In het begin was het niet zo erg, maar ik ga dr een beetje aan irriteren. Het lijkt wel of 1/5 van de reacties die link bevat.

    Is er een manier om dit op een één of andere wijze te stoppen of te blacklisten?

    Bedankt,

  6. Als ik films kijk met Popcorn time heb ik vrijwel altijd de keuze voor ondertiteling. Die werken dan goed, soms heb ik geen keuze in Popcorntime voor ondertitels. Met series kijken heb ik het probleem nog meer.

    Weet iemand hoe het kan dat sommige films en series geen ondertiteling tonen? Zijn deze dan niet beschikbaar of vertaald. SRT bestanden zijn dan soms op ondertitels websites wel te vinden. :ph34r:

  7. Goedemiddag,

    Ik wil Windows 8 gaan testen en installeren maar ben opzoek naar een productcode voor de installatie zodat deze juist geregisteerd word. Is er al een Windows 8 serial te vinden? Ik weet dat de Cosumer review uit is maar wellicht is er ook al een officiële Windows 8 key te vinden op het net?

    Thx,

×
×
  • Nieuwe aanmaken...