Spring naar bijdragen

Looox

Members
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Looox

  1. Hallo,

    Ik heb pas voor het eerst zelf een site gemaakt, met behulp van dreamweaver. Het is redelijk gelukt, alleen zijn er nog een paar dingetjes waar ik niet zo tevreden mee ben, en ik kom er niet uit hoe dit op te lossen. Zo lijkt het erop dat de container van een paar pagina's van de site verschillende marges oid hebben. Als ik van de ene naar de andere pagina ga, verschuift de site een beetje. Opzich is dit niet een heel groot probleem (op de computer), maar op een mobiel of tablet is dit vervelend. Er wordt namelijk een stuk van de site afgesneden, en als er op een afbeelding wordt geklikt op pagina's die er wel volledig op staan, wordt een randje niet verduisterd. Ik heb gewerkt met een sjabloon, en elke pagina uit datzelfde sjabloon gemaakt. Daarom snap ik niet dat dit probleem er wel is op sommige pagina's en op andere niet.

    Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.

    De site: www.bodejong.nl

  2. Hallo allemaal,

    Sinds een paar dagen krijgt mijn iphone geen pushmeldingen meer binnen en bij het openen ven elke app krijg ik een melding: Verbind met iTunes om pushberichtgeving te gebruiken. Ik wilde dus mijn iphone herstellen om dit op te lossen. Aangezien ik een jailbreak heb, wil ik ios 7.0.6 behouden. Ik heb gelezen dat je dan moet herstellen met behulp van een ipsw bestand. Maar als ik op herstellen klik gaat hij eerst de software uitpakken en dan krijg ik de foutmelding: de iphone kan niet hersteld worden. Er is een onbekende fout opgetreden (3194). Ik heb al geprobeerd de hosts file aan te passen maar niks helpt. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Ik ontvang nu geen meldingen op mijn iphone en dit is zeer vervelend. alvast bedankt!

  3. Hallo allemaal

    Sinds 2 dagen opent mijn laptop geen .exe programma's meer. Zo wilde ik bv een avi video afspelen met vlc media player, maar elke keer als ik dat open staat er; vlc media player werkt niet meer, er wordt naar een oplossing voor het plobleem gezocht. En dan moet ik het programma afsluiten. Dit is bij bijna alle programma's, ik krijg steeds de melding ....exe werkt niet meer. Weet iemand wat ik hieraan kan doen?

    Alvast bedankt.

  4. Hallo,

    Ik heb mijn rode wii gesoftmod en op de usb loader werken de spellen heel goed. Nu wilde ik CSI: Fatal Conspiracy spelen, en toen ik via usb loader de game opstartte werkte het nog goed, maar zodra ik op new game klikte sloot mijn wii af. Nou heb ik gelezen dat dit spel alleen gespeeld kon worden als ik het op dvd brandde, dus dat heb ik gedaan. Maar als ik nu neogamma open om het spel op te starten, zegt hij dat mijn wii te nieuw is om gebrande dvd's af te spelen. Is er een manier om dit spel te spelen op mijn nieuwe wii? maakt niet uit of het via usb loader is of via een gebrande disk.

    Alvast bedankt!

  5. Hallo iedereen,

    Ik heb mijn laptop nu bijna een jaar, en sinds een paar maanden is het processor gebruik heel erg hoog.

    Als ik alleen internet explorer en/of windows verkenner open heb staan is het processor gebruik al 90% tot 100%. Mijn laptop is dan ook erg traag. Ik heb al gescand voor virussen en spyware maar er is niks gevonden. Ik heb 4gb geheugen, en als ik kijk bij taakbeheer, processen is die 4gb nog lang niet gebruikt.

    Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

    Alvast bedankt !

  6. hallo,

    ik heb de sims 3 gedownload en alles werkt heel goed. nou vind ik dat er niet zulke leuke kapsels zijn, dus ik wou er meer downloaden. op de site van de sims 3 kan het niet, want om in te loggen heb je een registratiecode nodig en die heb ik niet, dus ging ik op een andere site downloaden. dat lukte goed want het waren plaatjes van een sim tekentje en het was een: creaties van de sims 3 besetand. ik klikte erop en hij ging gewoon installeren enzo, alles goed. maar toen ik een poppetje wou maken en ik klikte op haar, staat het er wel bij, maar loopt het spel helemaal vast. :'( hoe komt dit en wat kan ik er aan doen? :-\

    help me please.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...