Spring naar bijdragen

Ramadan93

Full members
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ramadan93

  1. Voor een geintereseerde wel belangrijk om te weten aangezien overklokken de levensduur van het component kan beinvloeden.

    En aangezien je een K cpu hebt (makkelijker overklokbaar)

    Oh ofcourse, ja dacht er niet aan -_- stom. Maar nee zoals ik al zei niets aan gesleuteld verder wat dat betreft. Ben jij geinteresseerd?

  2. Hallo Allemaal ik wil mijn zelfgebouwde game-pc aanbieden. Hij is ongeveer een jaar oud en alle onderdelen werken nog perfect.

    Onderdelen :

    Intel Core i5 3570K Boxed

    ASRock Z77 Pro3

    MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC

    8GB RAM

    Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1TB

    BitFenix Outlaw

    Corsair Builder CX500 Bronze (modulair)

    Asus dvd-dl/brander lezer.

    Ik heb hem vooral gebruikt voor gaming en andere miscellaneous tasks en speelde alle AAA titels prima, hij kan dus heel veel hebben.

    Het was mijn eerste build en had veel aandacht en passie erin gestoken en had er ontzettend veel plezier mee. Ik vind ook daarom het zeer moeilijk om hem weg te doen maar moet helaas concessies doen in verband met mijn studie.

    Ik heb alle originele verpakkingen nog.

    Er is wat gebruiksschade aan de kast en aan de moederbord is een stukje plastic perongeluk erafgeslagen. Niets bijzonders. Niks op de PCB zelf.

    Wat betreft garantie van producten weet ik zo niet uit mijn hoofd, als je daar naar vraag hebt laat het me weten ga ik erachter aan.

    Ik wilde in eerste instantie rond de 550,- Euro ervoor hebben , maar we kunnen uiteraard over de prijs nader overeenkomen.

    Mocht je nog vragen hebben of interesse , bel me naar onderstaand nummer.

    Mobiel : 0640239563

    post-67673-0-17785800-1397301790_thumb.j

    post-67673-0-95620800-1397302198_thumb.j

    • Leuk 1
  3. Hallo allemaal,

    Binnenkort ga ik verhuizen en wou me nieuwe tv graag aan de muur ophangen. Ik neem aan dat je een gat in de muur kunt maken uiteraard maar kan dit wel bij ieder soort muur.

    Om je een idee te geven onderaan de tv komt een klein kastje voor me xbox, dvd etc. en verder aan de linkermuur paar meter verderop komt mijn PC waar ik ook een HDMI kabel van de tv naartoe wil hebben,

    Heeft iemand een idee hoe ik dit het beste kan doen?

  4. Na er heel lang over gepraat te hebben heb ik eindelijk me eigen pc gebouwd, vandaag alle delen eindelijk binnen en in elkaar gezet, wat gedoe met de videokaart maar dat is al verholpen.

    Behuizing:Bitfenix Outlaw

    Voeding: Corsair, CZ430

    Moederbord: ASRock Z77 Pro3

    Processor: Intel Core i5 3570k

    Geheugen: 8GB XMS 1600 Mhz

    Videokaart:MSI Twin Frozr III 7850 2GB OC

    Harddisk: Samsung 1tb

  5. Hallo daar,

    Sinds vandaag heb ik voor het eerst mijn systeem in elkaar gezet , ik heb alleen een probleempje.

    Mijn Videokaart wordt niet gedetecteerd, hij laat wel beeld zien maar kan de videokaart zelf niet vinden.

    Eerst gebruikte ik de DVI-VGA adapter dus ik dacht dat het daar aan zou kunnen liggen, toen gebruikte ik de HDMI kabel naar me tv en daar was het hetzelfde liedje. De laatst geupdate drivers van AMD Catalyst zijn ook gedownload.

    Ik had zo vermoeden dat het aan de voeding zou kunnen liggen, ik heb 430 watt voeding van Corsair maar dit weet ik niet zeker, de afgever bij Azerty zei dat het geen punt zou zijn en hier ook op de forum. Als ik op GPU-z kijk krijg ik dit ( zie bijlage)

    Ik heb ook verder op internet gekeken en daar las ik iets over dat het eventueel zou kunnen liggen dat het in de BIOS niet goed is ingesteld, de fans draaien trouwens ook gewoon wel.

    Hieronder een lijst met alle onderdelen. (bij tab inventaris)

    http://tweakers.net/gallery/363678/#tab:inventaris

  6. De voeding zou het systeem moeten trekken ja. 430W is voor deze gpu voldoende.

    Mocht je het niet vertrouwen kan je voor de XFX Pro met 550W gaan

    http://tweakers.net/...x-pro-550w.html

    Ah geweldig bedankt voor je snelle reply, ja ik heb volle vertrouwen op uw mening , zie dat u vaak post en andere mensen helpt. Zit al een jaar of 2 op Duken en zag uw naam meerdere malen voor bij ,me vorig account de naam en wachtwoord van vergeten :( En daarnaast ben ik niet van plan iets radicaals toe te voegen of te gaan doen met de PC dus deze PSU is voorlopig ook wel prima. Alsnog bedankt voor uw suggestie.

    Nou nu maar is gaan bestellen :)

  7. hallo daar,

    Ik ga als het goed is eind deze maand een nieuwe pc kopen, mijn vraag is of de voeding die ik heb uitgekozen voldoende is en niet gaat crashen of kortsluiting krijgt en dergelijke.

    http://tweakers.net/.../#tab:wenslijst

    Ik maak me het meest zorgen om de videokaart, de sapphire website die adviseert een voeding van minimaal 500 watt, deze is 430 obviously maar hij komt wel met een 6+2 pin pci express power connector.

    Ik heb overigens niet alle onderdelen op de lijst staan omdat ik ze al thuis heb, verder heb ik thuis nog een 1 tb Samsung spinpoint F1 harde schijf en een standaad dvd-brander.

    Ik gebruik geen cpu koeler omdat ik niet van plan ben me CPU te gaan overklokken.

    Dat was het wel zo beetje, alvast bedankt iedereen.

    PS: liever geen commentaar op de gekozen onderdelen, heb me keuze al gemaakt. :$

  8. Hallo iedereen,

    Ik heb de SKIDROW versie van Portal 2 gedownload en doet het geweldig maar ik ben wanhopig op zoek naar de DLC Perpetual testing initative, voor diegene die het niet kennen zal ik het even uitleggen.

    Je kunt in feite, je eigen Portal maps maken met een hele intuitive programma, het is heel creatief en leuk, daarnaast kun je de maps nog delen met andere spelers op de Steam workshop en je kan ze ook natuurlijk spelen.

    Er is een handvol video's op Youtube die het uitleggen maar de links met de bestanden zijn of niet goed, of niet compleet of het is een compleet andere map met bestanden.

    Ik vroeg me dus af of hier iemand meer van af weet.

    peace out!

  9. Hallo allemaal,

    Sinds een aantal weken geleden (2) heb ik een Tv van een vriend gekocht, het betreft de LG LE5300 echt een super ding ik heb hem door middel van een HDMI kabel aan mijn PC aangesluiten.

    Mijn vraag nou is of iemand ervaringen heeft met tv's van de prijsklasse en merk, ik zou graag de instellingen zo kalibreren dat ze optimaal zijn voor 1080p films, die ik ook gewoon via mijn PC afspeel ( XBMC)

    hopelijk heb ik jullie hiermee voldoende geinformeerd en kunnen jullie mij helpen!

    met vriendelijke groet,

    RA

×
×
  • Nieuwe aanmaken...