Spring naar bijdragen

Ibriboy

Full members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ibriboy

  1. Ok maar bij geluid zeggen ze dat als je nederlands doet ze in nederlands gaan praten?

    En bij de hoofdstukken is het toch alleen om te kiezen welk hoofdstuk je wilt? De film zal toch gewoon door blijven spelen en nergens blijven haken?

  2. Ik heb van me printer de cd om de software te installeren maar als ik dat wil doen en bij de installatie ben komen die next dingen enzo en dan bij de laatste stap zit hij de software over te brengen en kijkt ie of er een printer aangesloten is als die de laatste ding gecontroleerd heeft gaat ie weg en is het wel geinstalleerd zie ik bij de program files maar het zijn alleen de drivers geen programma.

  3. Ja. Maar je moet eerst in je bios komen.

    Dit is per computer verschillend. Meestal del, f1, f2, tab oid ;)

    Dan moet je daar naar boot gaan.

    Daar first device (als het goed is) op cd/dvd zetten

    En de 2e op SATA (je harde schijf)

    Als alles goed is geïnstalleerd moet je het weer terug veranderen naar SATA ;)

    Hopelijk lukt het zo  :)

    Ik hoef volgens mij niks te veranderen in de BIOS want ik stope de windows 7 dvd in me laptop startte me laptop en er kwam toen te staan druk op een toets om de dvd te startte ofzo stond er.

  4. Hey ik wou vragen hoe ik me naam op de computer kan veranderen ik heb op start geklikt en dan op me plaatje boven daar kon ik me naam veranderen maar als ik het opsla heb ik wel een andere naam maar als ik dan bijvoorbeeld naar taakbeheer ga staat er nog steeds bijvoorbeeld gebruiker 1 inplaats van de naam die ik heb veranderd.

  5. Daar ben ik het wel mee eens... Gewoon opstarten via normale modus was genoeg geweest.

    Als ik dat deed dan moest ik 1 uur wachten tot me laptop opstartte maar het scherm bleef toen zwart.

    En

    Is deze Windows Vista Recovery CD net als de echte? http://neosmart.net/blog/2008/download-windows-vista-x64-recovery-disc//#more-558 want ik heb oppeens hetzelfde probleem. Ik startte me laptop op en er kwam weer opstartherstel maar ik wou me laptop weer opnieuw installeren door op f11 te drukken tijdens het opstarten maar dan krijg ik na het wachten een zwart scherm met alleen me muis erin.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...