Jump to content

guilpje

Full members
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by guilpje

 1. Ik heb enkele games gekocht op Steam, namelijk de reeks van Assassin's Creed. Ik zou deze willen spelen via een controller (PS4), maar wanneer ik de game wil opstarten krijg ik een waarschuwing dat dit niet gaat. Kun je enkel met een Steam controller spelen dan? En zo ja, is er een manier om Steam te laten denken dat ik toch een Steam controller gebruik terwijl ik één van PS4 gebruik? Ik speel deze games niet graag met keyboard. Iemand die me kan helpen?

 2. Voor mijn werk kan het altijd zijn dat ik 's nachts wordt wakker gebeld, dus daarom moet mijn telefoon op luid staan. Dan krijg ik telkens mijn meldingen van Facebook en Messenger binnen. Mijn Wifi uitschakelen is ook geen optie want tijdens de weekdagen gebruik ik altijd mijn radio wekker app. Is er een manier om bepaalde push berichten van apps een tijd uit te schakelen? Graag iets die zich elke dag herhaalt. Alvast bedankt!

 3. Deze week heb ik mijn Samsung Galaxy J5 2016 geroot. Maar sinds enkele dagen krijg ik steeds op een willekeurig moment advertenties (kan zijn dat deze ook al kwamen voor de root). Heb al enkele dingen geprobeerd zoals; een Clean Master app installeren, apps verwijderen die ik sinds kort heb geïnstalleerd, Adblock Plus geïnstalleerd, iets aangepast in ontwikkellaarsopties.. Dit waren allemaal dingen die ik vond op het internet maar niets helpt. Een ander probleem dat ik opmerk, nadat ik mijn telefoon heb geroot, is dat mijn filmpjes op YouTube niet meer willen afspelen op 720p, het maximum dat er staat is 480p terwijl vroeger zeker 720p beschikbaar was.

   

  UPDATE: ik denk dat ik de boosdoener heb gevonden wat de ads betreft, heb via een app alles kunnen verwijderen (hoop ik) van de desbetreffende app. Voorlopig nog geen ads gehad.

  • Thanks 1
 4. Enkele weken geleden heb ik mijn PS3 gejailbreakt via USB. De software was versie 4.82 maar heb het kunnen downgraden naar 4.81.2 rebug. Op mijn PS3 staat wel nog steeds dat ik 4.82 DEX heb, maar dat is het probleem niet. Na enkele keren mod menu enzo te gebruiken heeft Sony mijn PlayStation een consoleban gegeven. Heb al reeds geprobeerd om mijn MAC adres te veranderen via SEN Enabler maar dan crasht mijn PS3 en als ik het probeer via CCAPI werkt de software op mijn PC niet. Iemand die me kan helpen?

 5. Sinds een korte periode ondervinden we dat er zeer veel internet wordt verbruikt. Aangezien we maar 200GB elke maand hebben en er na 2 dagen al bijna 40GB van is verbruikt zouden we graag eens willen weten waar dit vandaan komt. We denken dat er iemand op ons WI-FI netwerk zit maar we vinden nergens hoe we ons wachtwoord moeten veranderen. IP adres in adresbalk typen werkt niet. Zou er een programma bestaan waarmee je het internet verbruik kan meten vanaf het moment dat je je PC opstart en welke programma's data hebben verbruikt?

 6. Aangezien ik niet zo veel meer op mijn 3DS speel maar nog steeds fan ben van Pokémon had ik graag mijn 3DS willen jailbreaken (softwarematig)  om deze spellen gratis te kunnen downloaden en spelen. Nu is mijn vraag: wat is volgens jullie de beste manier om te jailbreaken? Heb via een vriend gehoord dat Homebrew Channel goed was en via Soundhax. De versie van mijn software is nu: Ver. 11.2.0-35E

   

  Alvast bedankt :)

 7. Kent er iemand een programma waarbij ik verwijderde foto's van mijn Android telefoon terug kan krijgen? Heb al enkele apps/programma's gebruikt maar geen enkele werkt goed. Het liefst zou ik een programma wil hebben voor op mijn computer waar ik dan geselecteerde foto's en video's kan herstellen met mijn USB kabel.

   

  Alvast bedankt :)

 8. Ik heb een Digicorder gekregen van de ouders van mijn vriendin, een DC AD2000, en wil daarmee graag de opnames van onze andere 2 Digicorders. Ik kan enkele seconden kijken of soms helemaal niet, ik krijg dan een melding dat er een netwerkfout is. Maar zou het niet kunnen liggen aan het feit dat de andere Digicorders een nieuwere versie zijn namelijk DC AD2100?

 9. Iemand die een professioneel programma kent om lyrics op een video te zetten? Ik maak sinds kort mijn eigen nightcore muziek en zet het op YouTube, en zou graag eens een clip willen maken met lyrics, ik heb Windows movie maker eens gebruikt maar was niet tevreden over het resultaat. Als iemand een goed programma weet, gelieve het hier achter te laten. :)

  • Like 1
×
×
 • Create New...