Spring naar bijdragen

roykev3

Full members
  • Aantal bijdragen

    261
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door roykev3

  1. Ik heb dus precies hetzelfde probleem.. Ik heb wel wifi op deze computer maar ik kan nauwelijks op internet. Ik heb al geluk dat ik op dit forum kan posten. Alle andere apparaten in huis (mobiel, tablet, laptops etc.) hebben gewoon goed en snel internet behalve mijn pc. Ik heb al allerlei scans gedaan met malwarebytes en AVG maar die kunnen dus niks vinden. ik kan wel youtube kijken maar dan laad het filmpje maar tot halverwege en dan moet ik 5 minuten wachten tot ie weer verder gaat laden. Heb dit probleem nu al een week en het is heel erg irritant..

    Weet iemand hier een goede oplossing hiervoor?

    Als jullie meer informatie willen hebben zeg dan wat jullie moeten hebben en waar ik dat kan vinden :)

  2. hallo,

    Ik heb gisteren dus Hearts of Iron 3 gedownload. Alle uitbreidingen er bij geïnstalleerd in deze volgorde: Semper-fi, For the Motherland en Their Finest Hour. Als ik het spel opstart laad ie gewoon maar als ik wil spelen sluit het spel en krijg ik de melding: ''Hoi3_TFH werkt niet meer''

    Weet iemand hier een oplossing voor? ben nu al uren aan het zoeken naar een oplossing :(

  3. Hallo,

    Ik heb Empire total war gedownload en het een tijdje gespeeld. als ik een battle 1 vs 1 doe is er niks raars aan de hand en alles speelt gewoon goed. maar als ik 2 v 2 doe gaan alle units opeens stuiteren en stukje bij beetje vooruit lopen.

    weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

    Specs:

    GT630 2GB

    i3 540

    4GB ram

×
×
  • Nieuwe aanmaken...