Spring naar bijdragen

ouwe

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door ouwe

  1. hallo ik vond het een prima handleiding het is ook gelukt bij mij,had even wat problemen bij een spel erop zetten, maar toen heb ik bij partities de nfts omgezet had naar wbfs kon ik mijn spel wel afspelen van de hd.toen wou ik nog een spel op mijn hd zetten maar toen zei de computer dat ik mijn hd moest formateren omdat ie de wij bestanden niet herkende.ik had hem geformateerd met wbfs manager.nu is mijn vraag of dat anders kan .nu kan ik dus maar een spel op de hd zetten en spelen .voor een nieuw spel moet ik hem dus weer formateren.

    alvast bedankt voor de reactie

  2. hallo ik vond het een prima handleiding het is ook gelukt bij mij,had even wat problemen bij een spel erop zetten, maar toen heb ik bij partities de nfts omgezet had naar wbfs kon ik mijn spel wel afspelen van de hd.toen wou ik nog een spel op mijn hd zetten maar toen zei de computer dat ik mijn hd moest formateren omdat ie de wij bestanden niet herkende.ik had hem geformateerd met wbfs manager.nu is mijn vraag of dat anders kan .nu kan ik dus maar een spel op de hd zetten en spelen .voor een nieuw spel moet ik hem dus weer formateren.

    alvast bedankt voor de reactie

  3. hallo allemaal. ik heb sindskort een laptop gekocht,daar wil ik ook internet op hebben,maar ik weet niet hoe.op mijn pc heb ik wel internet via kpn internet plus bellen. (draadloos).hoe moet ik verbinding maken met mijn expirabox van kpn,met mijn laptop?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...