Spring naar bijdragen

DownloadFilmpjes

Full members
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door DownloadFilmpjes

  1. Nee hoor, dan ben je prima up to date.

    Ik ben de laatste tijd echt helemaal niet meer hiermee bezig geweest en ik zie net dat de bezoekersaantallen wat zijn teruggelopen, maar goed om te horen dat het dus nog steeds werkt!

    Overigens, nu ik het toch over statistieken heb:

    Voor het losse programmaatje zijn de bezoekers ook aan het teruglopen, maar door de wat uitgebreidere stats kan ik vol trots melden dat:

    100.000 unieke personen in totaal 400.000 x het programmaatje hebben gestart om naar The Pirate Bay te gaan.

    Ongelooflijke aantallen, WOW!

    Volgende maand bestaat het programmaatje een jaar, moet je eens bedenken wat ik toch dankzij Duken.nl heb kunnen bereiken!

    Gefeliciteerd met deze geweldige cijfers! Zal binnenkort ook op mijn site opnieuw aandacht aan jouw tool schenken. Geweldig!

  2. Nieuw Pirate Bay-domein uit de lucht

    De nieuwe domeinnamen van The Pirate Bay in Groenland zijn vanochtend vroeg offline gehaald door het bedrijf dat de .gl-extensie uitgeeft.

    Onlangs veranderde The Pirate Bay van domein in verband met de dreiging van in beslagname van haar domeinnaam in Zweden. Vooruitlopend op deze dreiging besloot de torrentsite te verhuizen naar een Groenlandse extensie, maar hier is nu een stokje voor gestoken.

    De uitgever van het Groenlandse .gl-domein besloot tot het uit de lucht halen van de domeinnaam nadat het erachter was gekomen dat de domeinnaam voor illegale activiteiten gebruikt zou worden.

    Door het in beslag nemen van de nieuwe .gl-domeinen is The Pirate Bay ook niet meer direct benaderbaar voor mensen met een Nederlands ip. Maar zoals bekend zijn er vele manieren om de blokkade te omzeilen.

    Bron: http://downloadfilmp...n-uit-de-lucht/

    • Leuk 1
  3. Hoi hoi allemaal

    ik zit met een probleempje ik heb een mediaplayer gekocht .

    en wil nu films gaan downloaden met zo scherp mogelijk beeld.

    weet iemand mij uit te leggen welke bestanden ik het beste kan downloaden .

    had nu dvdrip van zo'n 1gb die zijn niet scherp .

    mijn mediaplayer speelt hd af .

    alvast bedankt voor je reactie ,

    gr joost

    Wat voor een leek de meest eenvoudige indicatie is dat je een goede kwaliteit Torrent binnensleept is de bestandsgrootte. Hoe groter de Torrent, hoe hoger de kwaliteit kun je wel stellen. Bij bijvoorbeeld KickAssTorrent (kat.ph) kun je zelfs op bestandsgrootte sorteren, wat het zoeken vereenvoudigd. Verder moet je zoeken naar Torrents waar 1080p in de titel staat. Dat is kwalitatief het hoogst beschikbare videosignaal. Verder kun je ook termen als BlueRay en BrRip meenemen in je zoekopdracht.

    Succes.

    • Leuk 1
  4. Boxopus downloadt torrents met Dropbox

    Het downloaden door middel van torrents kan sinds vandaag ook zonder gebruik te maken van een torrentcliënt (bijvoorbeeld µTorrent). Via het nieuwe bedrijf Boxopus is het mogelijk om torrents te downloaden en deze automatisch in een Dropbox-account te plaatsen.

    Deze nieuwe dienst werkt door gebruik te maken van de Dropbox API. De Bittorrent-bestanden worden naar Boxopus geladen en door de software van de website gedownload. Vervolgens worden de gedownloade bestanden in een Dropbox-account geplaatst. Er is dus geen software nodig om te kunnen downloaden. Om gebruik te kunnen maken van Boxopus dient eerst wel een gratis account aangemaakt te worden op de website, ook moet een Dropbox-account aanwezig zijn, met uiteraard voldoende opslagruimte.

    Het bedrijf achter Boxopus ziet de nieuwe dienst als een gat in de markt: “Het gebruik van de cloud neemt alsmaar toe, het is duidelijk dat vroeger of later alles in de cloud opgeslagen wordt. Dat is waarom wij hebben besloten om Dropbox en Bittorrent te verenigen en downloaden zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder gebruik te maken van een Bittorrentcliënt”, aldus één van de oprichters tegenover TorrentFreak.

    Voordelen

    Doordat het niet nodig is om een Bittorrentcliënt te installeren vormt de nieuwe dienst een ideale oplossing voor het downloaden van torrents vanaf computers waarop het niet mogelijk is software te installeren. Denk aan computers op scholen, werk en andere openbare computers. Een ander voordeel is dat het downloaden van de torrents geheel anoniem is, omdat Boxopus zorg draagt voor het downloaden.

    Vooralsnog is Boxopus een gratis dienst. Dit zal zo blijven zo lang de website in de beta-fase verkeerd. Op het moment dat de definitieve versie uitgebracht wordt zal er betaald moeten worden voor het dataverkeer.

    Reactie Dropbox

    Of Dropbox zelf blij is met deze nieuwe dienst is nog maar de vraag. Door Boxopus dreigt de clouddienst te verworden tot een opslagplaats voor auteursrechtelijk beschermd materiaal. Gezien de felle strijd die vandaag de dag door auteursrechtorganisaties gestreden wordt tegen filesharingsites, denk aan de situatie van MegaUpload, is het wachten op een reactie van Dropbox.

    Een korte stap voor stap handleiding over de werking van Boxopus zal spoedig volgen.

    Bron: http://downloadfilmp...ts-met-dropbox/

    Zijn er al mensen die het gelukt is hiermee te downloaden? Voordat ik de kans kreeg had Dropbox de API voor Boxopus al gesloten.

    Persoonlijk vind ik het een geniale manier voor het binnenhalen van torrents. Als je op het werk of school iets tegenkomt is het vanaf nu ook mogelijk dat direct te downloaden.

  5. Google heeft verschillende websites die aanbieden YouTube-video’s te converteren naar MP3-bestanden een brief gestuurd met daarin de oproep hun activiteiten te staken. De brief die Google, eigenaar van YouTube, verstuurd heeft is in handen gekomen van Torrentfreak.com.

    Google schrijft dat de websites binnen zeven dagen hun activiteiten moeten staken, anders gaat het over op het nemen van juridische stappen. Met deze actie lijkt Google zich in te dekken tegen verschillende rechtszaken die auteursrechtenorganisaties aangespannen hebben tegen de zoekgigant. Onder meer Viacon, eigenaar van Paramount Pictures, claimt een bedrag van 1 miljard dollar van Google vanwege inbreuk op hun auteursrechten.

    Eén van de websites die aangeschreven is is de site YouTube-MP3.org. Via deze website is door het invoeren van de link van een YouTube-filmpje een MP3-bestand te verkrijgen. Hierdoor wordt niet het filmpje gekregen, maar de audio van het filmpje. Dit is dus erg handig voor het downloaden van muziek.

    Overigens is YouTube-MP3.org lang niet de enige website die deze dienst aanbiedt. Kijk voor een overzicht van dergelijke websites hier.

    Bron: http://downloadfilmpjes.nl/geluid-downloaden/youtube-verbiedt-downloaden-videos/

    Google bindt dus de strijd aan met dergelijke converteerwebsites. Dat kon nog wel eens leuk gaan worden dan, want er zijn nogal wat van die diensten. Benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen.

  6. Ik zit nu op stage en kan het programma dus nog niet goed bestuur, maar ik ga er vanuit dat evenals bij de tool van TWHIT ik ook over deze applicatie een artikel zal schrijven.

    Van wat ik er zo van zie ziet het er echt geweldig uit. Bestaat er ook de mogelijkheid om op meer sites dan The Pirate Bay te zoeken?

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...