Spring naar bijdragen

William1

Moderators
  • Aantal bijdragen

    2.641
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    38

Handleiding Reacties geplaatst door William1

  1. Dat klopt hoor, maar wat ik fijn vind aan PIA is dat ze ook bij rechtszaken nooit logs hebben kunnen overhandigen ook na verzoek. ( https://torrentfreak.com/best-vpn-anonymous-no-logging/#pia ) Dus ze hebben ook echt geen logging van de gebruikers om te overhandigen. En tot nu toe zijn ze zo sterk geweest om nooit logging te activeren vanuit overheid etc 

    Private Internet Access has verified in court multiple times that we keep no logs. Our company would fight a court order that requires us to do any sort of logging.

    Update: ook hier komt PIA goed uit de test --> https://restoreprivacy.com/vpn/reviews/private-internet-access/

  2. 40 minuten geleden zei Arietta:

    Ja is vreemd en het blijft vreemd.

    Heel de ochtend weer bezig geweest maar helaas nergens het logo van IDEAL om te betalen.

     

    Inderdaad iDeal is weg? Ik zal het gelijk even melden aan PIA via support.

    Probeer anders Cyberghost VPN. Die heeft dezelfde actie als PIA. Gebruik dan deze actielink. :) Dan heb je wel iDeal.

     

  3. Ik zit net te kijken via https://nld.privateinternetaccess.com/pages/client-control-panel naar kan inderdaad niet kiezen voor ideal bij het bijwerken van je betaal methode. Dat moet dus de eerste keer. 

    Opzich is het niet zo spannend, je kan je huidige opzeggen ( ook via https://nld.privateinternetaccess.com/pages/client-control-panel) en dan opnieuw aanvragen. Tipje via deze link: https://privateinternetaccess.com/offer/duken_e4nwlkjr1 dan heb je extra korting en kan je kiezen voor ideal :) 

     

  4. 5 minuten geleden zei KeesKeesie:

    Maar ik maak me ook geen zorgen over wat Stichting Brein kan ophalen bij PIA maar bij Ziggo/KPN/Tele2/...

    Zij kunnen wel zien wanneer je verbinding maakt met servers van PIA en hoeveel data daar overheen gaat

    Daar heb je 100% gelijk in. Brein zou kunnen navragen wat IP adres prive voor data bespookt. Waarom ze dit zouden doen is enen tweede, er zou geen aanleiding voor moeten zijn. Maar in het ergste geval zien ze dat jij een verbinding maakt met een VPN provider en daarmee 19 TB aan data verbruikt. De inhoud van de data kan men niet inzien. Er is alleen zichtbaar dat er X data is verbruikt. 

    Maar daar kan je gelukkig bijzonder weinig mee. :) Bij mijn staat de VPN connectie altijd actief. Ook met gebruik van bijvoorbeeld Youtube.... ;)

  5. 11 minuten geleden zei KeesKeesie:

    Ik zeg ook niet dat het makkelijk is maar in dat tweede artikel staat ook al:

    Maar achter de schermen is Stichting Brein al wel bezig op grote schaal gegevens te verzamelen van mensen die illegaal downloaden of uploaden.

    Het veranderen van IP adres wilt niet zeggen dat er helemaal geen metadata is over de verbinding via welk je content download.

    En in het privacybeleid van Nieuwsgroep providers staat dus ook dat ze wel metadata loggen omtrent verbindingen van jouw useraccount. Het is dan volgens mij een kwestie van tijd voordat dit is cross-referenced met data van ISP's en op grote schaal is hard gemaakt dat users illegaal hebben gedownload. Vanaf jouw huis IP-adres is zichtbaar dat je een VPN verbinding opzet met een specifieke VPN server en is te monitoren hoe lang die sessie duurt.

    Ik weet niet of BREIN deze metadata mag en kan inzien en of Usenet providers bijhouden welke posts/binaries wanneer worden gedownload vanaf welke IP-adressen. Maar als dat zo is, is dat wel een major loophole ten voordele van Stichting Brein.

    Ik begrijp je zorg maar gelukkig is dit met een VPN provider als PIA niet mogelijk.

    De usenet provider ziet download verkeer vanaf het IP adres van de VPN provider. Niet vanaf jouw persoonlijke adres. Het IP adres van de VPN provider is niet te herleiden naar jouw. Helaas zijn er VPN providers die logging bijhouden waarmee sommige zaken mogelijk zijn maar in het geval van de VPN Provider PIA niet. 

    PIA heeft diversen malen voor de rechter gestaan met het verzoek om gegevens over te dragen. Wie was er op moment x verbinden met jullie VPN dienst. PIA houd deze gegevens niet bij en logt niks waardoor ze niks kunnen overdragen.

    Dus ja de Usenet provider kan verzocht worden wie er op moment X actief was met download A. Maar die zal verwijzen naar de VPN dienst welke (gelukkig) niks kan afdragen. :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...