Spring naar bijdragen

William1

Moderators
  • Aantal bijdragen

    2.641
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    38

Movies geplaatst door William1

  1. Star Wars: Andor

    Door William1

    Andor speelt zich af vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One en volgt het verhaal van rebellenspion Cassian Andor. Het is het begin van de opstand tegen de Empire als Andor wordt ingeschakeld door een mysterieus personage om te vechten tegen het onderdrukkende rijk. Middels spionage en gewaagde missies proberen ze de hoop te herstellen in een melkwegstelsel dat in de greep is van een meedogenloos rijk. Ondertussen raken verschillende planeten betrokken bij de opstand.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  2. The Lord of the Rings: The Rings of Power

    Door William1

    Beginnend in een tijd van relatieve vrede, volgen we een cast van personages die de confrontatie aangaan met de hernieuwde opkomst van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen erfenissen uithouwen die nog lang voortleven nadat ze verdwenen zijn.

    2 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  3. Bon Bini Holland 3

    Door William1

    Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om h

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  4. Zwanger & Co

    Door William1

    Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby. In Zwanger & Co komen alle vormen én uitdagingen van het ouderschap aan bod. Ga er maar aan staan om als 60-plusser in je eentje te zorgen voor je tweede leg, of tegen alle adviezen van je moeder en zus eindelijk toch te kiezen zwanger te wo

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  5. The Sea Beast

    Door William1

    In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden - en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland. Maar wanneer de jonge Maisie Brumble aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot. Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven geschiedenis. Van Academy Award-winnende filmmaker Chris Williams (Moana, Big Hero Six, Bolt), neemt The Sea Beast ons mee naar

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  6. Ms. Marvel

    Door William1

    Kamala Khan, een geweldige studente, fervent gamer en vraatzuchtige fanfictieschrijfster, heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen - dat wil zeggen, totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  7. Elvis

    Door William1

    Het levensverhaal van Elvis Presley gezien door de gecompliceerde relatie met zijn raadselachtige manager, kolonel Tom Parker.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  8. The Black Phone

    Door William1

    Een ontvoerde jongen wordt opgesloten in een kelder die bevlekt is met het bloed van vermoorde kinderen. In de kamer bij hem staat een antieke telefoon, al lang niet meer aangesloten, maar die 's nachts rinkelt met telefoontjes van de dood.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  9. Minions: The Rise of Gru

    Door William1

    Als fan van een superschurkengroep die bekend staat als de Vicious 6, bedenkt Gru een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten, met de steun van zijn volgelingen, de Minions.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  10. Star Trek: Strange New Worlds

    Door William1

    Star Trek: Strange New Worlds volgt Captain Pike, wetenschapsofficer Spock en Number One in het decennium voordat Captain Kirk aan boord ging van de U.S.S. Enterprise, terwijl ze nieuwe werelden rond de melkweg verkennen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  11. Watcher

    Door William1

    Julia volgt haar echtgenoot naar Roemenië waar hij een nieuwe baan heeft. Zelf zegde ze haar acteercarrière vaarwel waardoor ze veel tijd omhanden heeft. Al snel krijgt ze het gevoel dat ze gestalkt wordt door een onzichtbare gluurder van een nabijgelegen gebouw. Intussen houdt een seriemoordenaar schoonmaak in de stad.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  12. Lightyear

    Door William1

    Buzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  13. Marokkaanse bruiloft

    Door William1

    Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waa

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  14. Jurassic World Dominion

    Door William1

    Vier jaar nadat Isla Nublar werd vernietigd, leven - en jagen - dinosaurussen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en voor altijd bepalen of mensen de toproofdieren moeten blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  15. Last Seen Alive

    Door William1

    Wanneer Will zijn aanstaande ex-vrouw Lisa naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  16. 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

    Door William1

    Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby’tje bij! Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is en wanneer ze samen uit de kinderboerderij ontsnappen, gaan ze op avontuur. Onderweg komen ze allemaal hindernissen tegen en leren ze om hun krachten te bundelen en maken veel nieuwe vrienden.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  17. Moloch

    Door William1

    Wanneer Betriek in haar huis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Steeds vaker wordt ze geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen. Een eeuwenoude legende lijkt haar familie te terroriseren. Kunnen ze aan hun lot ontkomen?

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  18. Firestarter

    Door William1

    De jonge Charlie McGee probeert erachter te komen hoe ze op mysterieuze wijze de krachten heeft verworven objecten met haar geest in vuur en vlam te kunnen zetten. Een schimmige overheidsorganisatie, genaamd The Shop, weet Charlie te traceren en probeert haar gevangen te nemen om te bestuderen en als wapen te gebruiken. Samen met haar vader gaat ze op de vlucht en proberen ze om uit handen te blijven van deze organisatie.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  19. Obi-Wan Kenobi

    Door William1

    De serie begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith, waar Obi-Wan zijn grootste nederlaag, de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker, die de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader werd, te maken kreeg. Tatooine - een barre woestijnwereld waar boeren zwoegen in de hitte van twee zonnen terwijl ze zichzelf en hun dierbaren proberen te beschermen tegen de plunderende Tusken Raiders. Een binnenwaterplaneet aan de rand van d

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  20. Chip 'n Dale: Rescue Rangers

    Door William1

    Knabbel en Babbel leven in een hybride universum tussen cartoons en mensen in het moderne Los Angeles. Hun leven is nu echter heel anders dan vroeger. Het is decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd geannuleerd en Knabbel heeft het verleden achter zich gelaten. Hij is bezweken aan een leven van huiselijkheid in de buitenwijken en werkt nu als verzekeringsagent. Babbel heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en bezoekt nostalgische conventies voor zijn fans, wanhopig om zijn

    0 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  21. Top Gun: Maverick

    Door William1

    Na meer dan dertig jaar dienst als één van de topvliegers van de marine is Pete Mitchell waar hij thuishoort, door de grenzen te verleggen als moedige testpiloot en de promotie in rang te ontwijken die hem aan de grond zou houden.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  22. Sweet Tooth

    Door William1

    Tien jaar geleden begon "The Great Crumble", een virus doodde veel mensen in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybride baby's die deels mens, deels dier werden geboren. Het is onzeker of hybriden de oorzaak of het gevolg zijn van het virus, maar veel mensen zijn bang en jagen erop. Gus, een half-hert hybride, woont in de wildernis met zijn vader, die sterft aan het virus als Gus negen jaar oud is. Gus ontdekt een doos die door zijn vader is begraven met wat volgens hem een

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  23. Spirit Untamed

    Door William1

    Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  24. fast and furious 9 - F9

    Door William1

    Dominic Toretto leidt een rustig leven buiten de grid met Letty en zijn zoon, kleine Brian, maar ze weten dat gevaar altijd op de loer ligt net boven hun vredige horizon. Deze keer dwingt die dreiging Dom om de zonden uit zijn verleden onder ogen te zien als hij diegenen gaat redden van wie hij het meest houdt. Zijn bemanning komt samen om een wereldschokkend complot te stoppen onder leiding van de meest bekwame huurmoordenaar en krachtige chauffeur die ze ooit zijn tegengekomen: een man die ook

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  25. A Quiet Place Part II

    Door William1

    Na de gebeurtenissen thuis wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld. Ze worden gedwongen het onbekende in te gaan en beseffen dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die buiten het zandpad op de loer liggen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...