Spring naar bijdragen

William1

Moderators
  • Aantal bijdragen

    2.641
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    38

Movies geplaatst door William1

  1. K3 - Dans van de Farao

    Door William1

    Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3

    7 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  2. Borat Subsequent Moviefilm

    Door William1

    14 jaar later wordt de bekende Kazachse tv-reporter Borat Sagdiyev opnieuw naar de Verenigde Staten gestuurd om verslag te doen van het beste land van de wereld. Hij probeert om zich anoniem onder de mensen te begeven, maar hij denkt dat hij simpelweg te bekend is geworden na zijn vorige verslag over Amerika. Hij probeert verslag te doen van president Trump, de beschermer van vrouwen, de oorlogsheld en degene met een slechte adem. Trump, die de Amerikanen weet te beschermen tijdens de Corona-pan

    4 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  3. De Oost

    Door William1

    1946. Een Nederlandse soldaat, Johan genaamd, wordt samen met honderdduizend anderen uitgezonden om orde op zaken te stellen in Nederlands-Indië. Gaandeweg raakt Johan in de ban van Raymond Westerling, een charismatische legerkapitein. Wanneer de oorlog escaleert en Westerling het verzet van de bevolking steeds genadelozer neerslaat, wordt de lijn tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager.

    4 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  4. The Devil All the Time

    Door William1

    De periode van het einde van de Tweede Wereldoorlog tot de jaren 60. Willard Russell is een getormenteerde oorlogsveteraan die zijn vrouw Charlotte verliest aan kanker. De geliefden Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte.

    2 opmerkingen

       (2 recensies)

    Geplaatst

  5. Infinite

    Door William1

    Infinite vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

    2 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  6. The Lord of the Rings: The Rings of Power

    Door William1

    Beginnend in een tijd van relatieve vrede, volgen we een cast van personages die de confrontatie aangaan met de hernieuwde opkomst van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen erfenissen uithouwen die nog lang voortleven nadat ze verdwenen zijn.

    2 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  7. De Grote Sinterklaasfilm

    Door William1

    Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  8. Love and Monsters

    Door William1

    Zeven jaar na de Monsterpocalyps leeft Joel Dawson, samen met de rest van de mensheid, ondergronds sinds gigantische wezens de controle over het land overnamen. Nadat hij via de radio opnieuw verbinding heeft gemaakt met zijn middelbare schoolvriendin Aimee, die nu 130 kilometer verderop is bij een kustkolonie, begint Joel weer voor haar te vallen. Terwijl Joel zich realiseert dat er niets meer voor hem onder de grond is, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te gaan, ondanks alle gevaa

    1 opmerking

       (1 recensie)

    Geplaatst

  9. Greenland

    Door William1

    John Garrity, zijn vervreemde vrouw en hun jonge zoon beginnen aan een gevaarlijke reis om een toevluchtsoord te vinden terwijl een planeetdodende komeet naar de aarde raast. Te midden van angstaanjagende verhalen over steden die met de grond gelijk worden gemaakt, ervaren de Garrity's het beste en slechtste in de mensheid. Terwijl het aftellen naar de wereldwijde apocalyps nul nadert, culmineert hun ongelooflijke tocht in een wanhopige en last-minute vlucht naar een mogelijke veilige haven.

    1 opmerking

       (1 recensie)

    Geplaatst

  10. Tenet

    Door William1

    Gewapend met slechts één woord - Tenet - en vechtend voor het voortbestaan van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  11. Songbird

    Door William1

    In het jaar 2024 is COVID-23 gemuteerd tot het punt waarop het sterftecijfer meer dan 50 procent bedraagt en de wereld reeds vier jaar in lockdown zit. De besmette Amerikanen worden uit hun huis gedwongen en naar quarantainevoorzieningen gebracht. Nico is een koerier die immuun blijkt voor het virus. Via zijn werk komt hij in contact met Sara met wie hij het goed kan vinden, al kunnen de twee te midden van de noodtoestand en avondklok maar moeilijk een relatie beginnen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  12. Awake

    Door William1

    Door een wereldwijde gebeurtenis worden alle elektronica uitgeschakeld en verliest de mens zijn vermogen om te slapen. De dochter van Jill, een voormalige soldate die een getroebleerd verleden met zich meedraagt, kan weleens de sleutel zijn tot het vinden van een geneesmiddel. Terwijl de wereld in chaos vervalt poogt Jill haar dochter veilig onder te brengen alvorens ze zelf gek wordt.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  13. A Quiet Place Part II

    Door William1

    Na de gebeurtenissen thuis wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld. Ze worden gedwongen het onbekende in te gaan en beseffen dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die buiten het zandpad op de loer liggen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  14. fast and furious 9 - F9

    Door William1

    Dominic Toretto leidt een rustig leven buiten de grid met Letty en zijn zoon, kleine Brian, maar ze weten dat gevaar altijd op de loer ligt net boven hun vredige horizon. Deze keer dwingt die dreiging Dom om de zonden uit zijn verleden onder ogen te zien als hij diegenen gaat redden van wie hij het meest houdt. Zijn bemanning komt samen om een wereldschokkend complot te stoppen onder leiding van de meest bekwame huurmoordenaar en krachtige chauffeur die ze ooit zijn tegengekomen: een man die ook

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  15. Last Seen Alive

    Door William1

    Wanneer Will zijn aanstaande ex-vrouw Lisa naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  16. Elvis

    Door William1

    Het levensverhaal van Elvis Presley gezien door de gecompliceerde relatie met zijn raadselachtige manager, kolonel Tom Parker.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  17. Sweet Tooth

    Door William1

    Tien jaar geleden begon "The Great Crumble", een virus doodde veel mensen in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybride baby's die deels mens, deels dier werden geboren. Het is onzeker of hybriden de oorzaak of het gevolg zijn van het virus, maar veel mensen zijn bang en jagen erop. Gus, een half-hert hybride, woont in de wildernis met zijn vader, die sterft aan het virus als Gus negen jaar oud is. Gus ontdekt een doos die door zijn vader is begraven met wat volgens hem een

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  18. Star Wars: Andor

    Door William1

    Andor speelt zich af vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One en volgt het verhaal van rebellenspion Cassian Andor. Het is het begin van de opstand tegen de Empire als Andor wordt ingeschakeld door een mysterieus personage om te vechten tegen het onderdrukkende rijk. Middels spionage en gewaagde missies proberen ze de hoop te herstellen in een melkwegstelsel dat in de greep is van een meedogenloos rijk. Ondertussen raken verschillende planeten betrokken bij de opstand.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  19. The Secret Garden

    Door William1

    'The Secret Garden' vertelt het verhaal van Mary Lennox, een 10-jarig meisje dat geboren is in India. Wanneer haar ouders plotseling overlijden wordt ze naar Engeland gestuurd om bij haar oom Archibald Craven op zijn afgelegen landgoed te wonen. Daar ontmoet ze tevens haar zieke neefje, die opgesloten zit in een vleugel van het huis. De twee weten elkaar uit hun isolement te halen nadat ze een geheime tuin ontdekken. Een magische plek die hun levens voorgoed zal veranderen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  20. 0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  21. Kapsalon Romy

    Door William1

    De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  22. Antebellum

    Door William1

    Veronica Henley is een succesvolle en geroemde auteur. Haar wereld stort in wanneer ze vast komt te zitten in een gruwelijke realiteit. Ze moet snellen tegen de klok om het mysterie op te lossen...

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  23. Money Plane

    Door William1

    Een professionele dief heeft een schuld van 40 miljoen dollar. Nu het leven van zijn gezin op het spel staat moet hij nog een laatste opdracht uitvoeren. Een overval op een futuristisch casino hoog in de lucht dat vol zit met 's werelds gevaarlijkste criminelen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  24. La innòcencia

    Door William1

    Lis is een tiener die ervan droomt om bij het circus te gaan en haar geboortestad te verlaten. Het is zomer en ze brengt haar dagen door met haar vriendinnen en haar vriendje die een paar jaar ouder is dan zijzelf. Door het gebrek aan privacy en het voortdurende geroddel van de buren probeert Lis hun relatie geheim te houden, zodat haar ouders er niet achter komen. De relatie zal haar leven echter voorgoed veranderen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  25. Hard Kill

    Door William1

    Het werk van de tech-CEO van miljardair Donovan Chalmers is zo waardevol dat hij huursoldaten inhuurt om het te beschermen, en een terroristische groepering ontvoert zijn dochter om het te krijgen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...