Spring naar bijdragen

William1

Moderators
  • Aantal bijdragen

    2.641
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    38

Movies geplaatst door William1

  1. Love and Monsters

    Door William1

    Zeven jaar na de Monsterpocalyps leeft Joel Dawson, samen met de rest van de mensheid, ondergronds sinds gigantische wezens de controle over het land overnamen. Nadat hij via de radio opnieuw verbinding heeft gemaakt met zijn middelbare schoolvriendin Aimee, die nu 130 kilometer verderop is bij een kustkolonie, begint Joel weer voor haar te vallen. Terwijl Joel zich realiseert dat er niets meer voor hem onder de grond is, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te gaan, ondanks alle gevaa

    1 opmerking

       (1 recensie)

    Geplaatst

  2. Greenland

    Door William1

    John Garrity, zijn vervreemde vrouw en hun jonge zoon beginnen aan een gevaarlijke reis om een toevluchtsoord te vinden terwijl een planeetdodende komeet naar de aarde raast. Te midden van angstaanjagende verhalen over steden die met de grond gelijk worden gemaakt, ervaren de Garrity's het beste en slechtste in de mensheid. Terwijl het aftellen naar de wereldwijde apocalyps nul nadert, culmineert hun ongelooflijke tocht in een wanhopige en last-minute vlucht naar een mogelijke veilige haven.

    1 opmerking

       (1 recensie)

    Geplaatst

  3. De Slag om de Schelde

    Door William1

    November ’44. Op het onder water gelopen Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws verzetsmeisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

    0 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  4. Chip 'n Dale: Rescue Rangers

    Door William1

    Knabbel en Babbel leven in een hybride universum tussen cartoons en mensen in het moderne Los Angeles. Hun leven is nu echter heel anders dan vroeger. Het is decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd geannuleerd en Knabbel heeft het verleden achter zich gelaten. Hij is bezweken aan een leven van huiselijkheid in de buitenwijken en werkt nu als verzekeringsagent. Babbel heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en bezoekt nostalgische conventies voor zijn fans, wanhopig om zijn

    0 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  5. The Devil All the Time

    Door William1

    De periode van het einde van de Tweede Wereldoorlog tot de jaren 60. Willard Russell is een getormenteerde oorlogsveteraan die zijn vrouw Charlotte verliest aan kanker. De geliefden Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars die het op modellen gemunt hebben. De pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore op de vlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit alles staat Arvin Russell, de zoon van Willard en Charlotte.

    2 opmerkingen

       (2 recensies)

    Geplaatst

  6. Unhinged

    Door William1

    Rachel is onderweg naar haar werk en heeft haast. Bij een verkeerslicht toetert ze naar een vreemde man. Dit is het moment waarop de man, die zich onzichtbaar voelt voor de wereld, razend wordt. Hij besluit Rachel een lesje te leren waardoor zowel haar leven als dat van haar geliefden in gevaar zijn. Het is het begin van een kat-en-muisspel.

    0 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  7. Tom & Jerry

    Door William1

    Kayla maakt deel uit van het personeel van een 5-sterren hotel in New York. Er staat een huwelijk op de planning dat in het honderd dreigt te lopen. De ondeugende muis Jerry heeft zich namelijk in het hotel gevestigd. Kayla besluit hierdoor de straatkat Tom in het hotel te halen zodat hij Jerry kan doen verdwijnen.

    0 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  8. Infinite

    Door William1

    Infinite vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

    2 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  9. Borat Subsequent Moviefilm

    Door William1

    14 jaar later wordt de bekende Kazachse tv-reporter Borat Sagdiyev opnieuw naar de Verenigde Staten gestuurd om verslag te doen van het beste land van de wereld. Hij probeert om zich anoniem onder de mensen te begeven, maar hij denkt dat hij simpelweg te bekend is geworden na zijn vorige verslag over Amerika. Hij probeert verslag te doen van president Trump, de beschermer van vrouwen, de oorlogsheld en degene met een slechte adem. Trump, die de Amerikanen weet te beschermen tijdens de Corona-pan

    4 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  10. The Secret Garden

    Door William1

    'The Secret Garden' vertelt het verhaal van Mary Lennox, een 10-jarig meisje dat geboren is in India. Wanneer haar ouders plotseling overlijden wordt ze naar Engeland gestuurd om bij haar oom Archibald Craven op zijn afgelegen landgoed te wonen. Daar ontmoet ze tevens haar zieke neefje, die opgesloten zit in een vleugel van het huis. De twee weten elkaar uit hun isolement te halen nadat ze een geheime tuin ontdekken. Een magische plek die hun levens voorgoed zal veranderen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  11. 0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  12. Kapsalon Romy

    Door William1

    De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na school naar haar oma toe. Als je denkt dat het leuk is, dan heb je het mis. Want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is daarnaast best streng tegen Romy. Maar alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  13. Antebellum

    Door William1

    Veronica Henley is een succesvolle en geroemde auteur. Haar wereld stort in wanneer ze vast komt te zitten in een gruwelijke realiteit. Ze moet snellen tegen de klok om het mysterie op te lossen...

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  14. Money Plane

    Door William1

    Een professionele dief heeft een schuld van 40 miljoen dollar. Nu het leven van zijn gezin op het spel staat moet hij nog een laatste opdracht uitvoeren. Een overval op een futuristisch casino hoog in de lucht dat vol zit met 's werelds gevaarlijkste criminelen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  15. La innòcencia

    Door William1

    Lis is een tiener die ervan droomt om bij het circus te gaan en haar geboortestad te verlaten. Het is zomer en ze brengt haar dagen door met haar vriendinnen en haar vriendje die een paar jaar ouder is dan zijzelf. Door het gebrek aan privacy en het voortdurende geroddel van de buren probeert Lis hun relatie geheim te houden, zodat haar ouders er niet achter komen. De relatie zal haar leven echter voorgoed veranderen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  16. Hard Kill

    Door William1

    Het werk van de tech-CEO van miljardair Donovan Chalmers is zo waardevol dat hij huursoldaten inhuurt om het te beschermen, en een terroristische groepering ontvoert zijn dochter om het te krijgen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  17. Secret Society of Second Born Royals

    Door William1

    Sam is een opstandige prinses die op de tweede plaats staat in lijn voor de troon van het koninkrijk Illyria. Net op het moment dat Sams desinteresse in de koninklijke manier van leven een hoogtepunt bereikt, is ze verbluft om te horen dat ze superkrachten heeft en bij een geheim genootschap hoort.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  18. Santana

    Door William1

    Twee agenten, twee broers. De een is uit op gerechtigheid, de ander op wraak. Ze kunnen elkaar vermoorden voordat ze de slechteriken vangen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  19. Phineas and Ferb The Movie: Candace Against the Universe

    Door William1

    Het lukt Candace maar niet om haar vrolijke broertjes, Phineas en Ferb, te betrappen. Ze heeft het gevoel alsof het hele heelal tegen haar is. Maar dan wordt ze ontvoerd naar een verre planeet door aliens die haar zien als hun verlosser! Ondertussen, reizen Phineas & Ferb door het heelal om Candace te redden, terwijl ze steeds meer sinistere geheimen ontdekken over de aliens.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  20. K3 - Dans van de Farao

    Door William1

    Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3

    7 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  21. Casanova's

    Door William1

    'Casanova's' is een film over de onzekere en timide journalist Bas (Jim Bakkum) die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova's.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  22. 2067

    Door William1

    In het jaar 2067 is de aarde door de klimaatverandering verwoest en is de mensheid op zuurstoftanks aangewezen. Een redmiddel tegen de huidige problemen is het bouwen van een tijdmachine op kwantumniveau, in de hoop contact te maken met de mens in de toekomst. De arbeider Ethan, die een persoonlijke missie heeft, wordt om deze reden naar de toekomst gestuurd.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  23. American Pie Presents: Girls' Rules

    Door William1

    Het is het laatste jaar in East Great Falls voor Annie, Kayla, Michelle en Stephanie. De vier dames besluiten eindelijk hun girlpower te benutten en gaan samenwerken om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat ze willen tijdens hun laatste jaar op de middelbare school. De jongens zullen niet weten wat hen overkomt als deze brutale meiden de baas zijn.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  24. The Doorman

    Door William1

    De soldate Ali keert na haar laatste opdracht terug naar New York. Terwijl ze haar focus op haar mentale en fysieke genezing legt, neemt ze een baan aan als uitsmijter. Op een dag is ze getuige van een overval waarbij zeer gevaarlijke mannen betrokken zijn. Zij zijn werkzaam voor een zekere Victor Dubois.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  25. On the Rocks

    Door William1

    Laura (Rashida Jones) denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean (Marlon Wayans) ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint Laura het ergste te vermoeden. Ze schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix (Bill Murray), die erop staat dat ze de situatie onderzoeken. Wanneer de twee hun zwerftocht door New York bij nacht beginnen, van uptown party’s naar downt

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...