Spring naar bijdragen

Monkie

Full members
  • Aantal bijdragen

    3.023
  • Geregistreerd

  • Aantal dagen beste content

    170

Movies geplaatst door Monkie

  1. The Morning Show

    Door Monkie

    Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  2. Undercover

    Door Monkie

    Als één van de grootste xtc-producenten in de wereld heeft Ferry Bouman een comfortabel leven in zijn villa op de Belgisch-Nederlandse grens. Dit verandert echter drastisch, wanneer twee undercoveragenten Boumans territorium betreden om zijn netwerk op te rollen.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  3. Dune

    Door Monkie

    Paul Atreides is de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als ‘Dune’. De nieuwe planeet is rijk aan melange, dat meestal ‘the spice’ genoemd wordt. De unieke drug met levensverlengende, geestverruimende en soms dodelijke krachten wordt beschouwd als het meest waardevolle goed in het hele universum.  

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  4. Chernobyl

    Door Monkie

    Op 26 april 1986 onstaat in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Oekraïne, de Sovjet-Unie, een enorme explosie die radioactief materiaal vrijlaat in Wit-Rusland, Rusland en Oekraïne en tot in Scandinavië en West-Europa.

    2 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  5. Das Boot

    Door Monkie

    Najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi's, zal vanuit La Rochelle weldra vertrekken voor zijn eerste missie. De kapitein, Klaus Hoffmann, is de zoon van een legendarische duikbootcommandant. Simone Strasser gaat als vertaalster voor de Duitsers werken, haar broer dient op de U-612. De claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen het uiterste van de 40-koppige bemanning.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  6. Honest Thief

    Door Monkie

    Een bankrover wil zichzelf aan geven omdat hij verliefd wordt en een eerlijk leven wil leiden. Als hij er achter komt dat de FBI corrupter is dan hij, moet hij terugvechten om zijn naam te zuiveren.

    2 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  7. For All Mankind

    Door Monkie

    For All Mankind begint op 16 juli 1969, terwijl NASA de mens voor het eerst op de maan ziet landen. Het verhaal wordt verteld door het leven van NASA-astronauten, ingenieurs en hun families en presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA en het ruimtevaartprogramma een prioriteit en een centraal punt van onze hoop en dromen bleven. Ofwel, wat er zou zijn gebeurd als de wereldwijde ruimtewedloop nooit was geëindigd.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  8. Tehran

    Door Monkie

    Mossad-hacker-agent Tamar infiltreert Teheran onder een valse identiteit om een nucleaire reactor te vernietigen. Als haar missie mislukt en ze vastzit in een nieuw leven, moet ze een operatie plannen die iedereen die haar dierbaar is in gevaar brengt.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  9. Flikken

    Door Monkie

    We maken kennis met het politieteam van commissaris Deprez uit de Vlaamse stad Gent. De jonge inspecteur Tony Dierickx is een harde tante, ligt constant dwars en lapt soms de regels aan haar laars. De koelbloedige inspecteur Britt Michiels wordt de nieuwe partner van Tony en geleidelijk aan leren ze elkaar beter te respecteren. Brigadier Ben Vanneste vormt een duo met brigadier Selattin Ates. De twee zijn tegengestelden wat karakter betreft maar voelen elkaar in de job perfect aan. Hoofd-brigadi

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  10. Apocalypse: War of Worlds 1945-1991

    Door Monkie

    Dit is het verhaal van de periode tussen 1945 en 1991, die werd bepaald door de confrontatie tussen twee werelden en twee systemen: Het kapitalistische Westen en het communistische Oosten.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  11. Ted Lasso

    Door Monkie

    Ted Lasso is in de Verenigde Staten coach van een American Footballteam op het College-niveau. In plaats van dat de beste man binnen zijn eigen land carrière probeert te maken, neemt hij een opmerkelijke stap richting het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt hij aangesteld als trainer van een voetbalteam. En daar sta je dan als onnozele Amerikaan midden in de Britse cultuur met een sport waar je eigenlijk totaal geen kaas van hebt gegeten.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  12. Godfather of Harlem

    Door Monkie

    Godfather of Harlem vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson, die begin jaren zestig terugkeerde van tien jaar gevangenisstraf om de wijk te vinden waar hij ooit de macht had. Met de straten onder controle van de Italiaanse menigte, moet Bumpy het opnemen tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Tijdens de gewelddadige strijd vormt hij een alliantie met de radicale predikant Malcolm X.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  13. The Crown

    Door Monkie

    Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  14. South Park

    Door Monkie

    South Park is een met meerdere Emmy Awards bekroonde Amerikaanse satirische animatieserie, gecreëerd door Trey Parker en Matt Stone. Sinds 1997 wordt deze serie in de Verenigde Staten uitgezonden op Comedy Central, in Nederland vanaf 1997 eerst op Canal+ (tegenwoordig Film1), vanaf 1999 op NET 5, daarna op Veronica en The Box totdat deze in 2007 de Nederlandse Comedy Central werd, door welke de serie momenteel nog steeds wordt uitgezonden. In Vlaanderen werd South Park uitgezonden op de Vlaamse

    4 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  15. Clarkson's Farm

    Door Monkie

    Een intens, moeizaam jaar in het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson. Kijk mee met Jeremy en zijn allegaartje van landbouwpartners terwijl ze worstelen met niet-meewerkend weer, ongehoorzame dieren, niet-groeiende gewassen en een onverwachte pandemie. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit hebt gezien.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Bijgewerkt

  16. Soul

    Door Monkie

    Wat maakt jou nou eigenlijk jou? Vanaf 25 december 2020 maak je in de gloednieuwe film 'Soul' van Pixar Animation Studios kennis met Joe Gardner. Joe is muziekleraar op een middelbare school en krijgt de kans om in de beste jazzclub in de stad te spelen. Eén klein missertje zorgt er echter voor dat hij in The Great Before belandt, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Joe is vastberaden om terug te keren naar zij

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Bijgewerkt

  17. The Blacklist

    Door Monkie

    Raymond "Red" Reddington is één van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring...

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  18. Amazing Stories

    Door Monkie

    Een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren tachtig van Steven Spielberg. De anthology serie bevat verbazingwekkende, fantastische, grappige, vreemde, enge, droevige en innemende verhalen. Elke aflevering vertelt een compleet nieuw verhaal waarin een doodnormaal persoon belandt in een wonderbaarlijke situatie.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  19. Kill Bill: Vol. 1

    Door Monkie

    De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

  20. Dickinson

    Door Monkie

    Emily Dickinson is een aspirant-schrijver. Beschaamd door haar eigen ouders en vermeden uit de samenleving, zal Dickinson niet stoppen om te rebelleren tegen haar strikte achtergrond en haar stem laten horen door de magie van poëzie. Vanuit het perspectief van een ontluikende schrijfster, die niet past in haar eigen tijd vanuit haar fantasierijk standpunt, toont het de beperkingen van de maatschappij, het geslacht en het gezin.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  21. Jurassic World: Camp Cretaceous

    Door Monkie

    Zes tieners die een avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar bezoeken, moeten zich verenigen om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.

    4 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  22. La casa de papel

    Door Monkie

    Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein, met de naam Professor, de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt de Professor het risico om ontmaskerd te worden. Heeft hij nog een list om uit handen van de politie te blijven?

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  23. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

    Door Monkie

    Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.

    0 opmerkingen

       (0 recensies)

    Geplaatst

  24. 1917

    Door Monkie

    Tijdens de Eerste Wereldoorlog nemen de jonge, Britse soldaten Schofield en Blake deel aan een gevaarlijke missie. In een race tegen de klok proberen ze op vijandig terrein een boodschap te overhandigen die de levens van honderden soldaten, waaronder Blakes eigen broer, kan redden.

    0 opmerkingen

       (1 recensie)

    Geplaatst

  25. Lupin

    Door Monkie

    Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

    1 opmerking

       (0 recensies)

    Geplaatst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...