Spring naar bijdragen

Meh Meh

Moderators
 • Aantal bijdragen

  3279
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  52

Meh Meh won de laatste keer op Januari 17

Meh Meh had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

1025 Support punten

4 Volgers

Over Meh Meh

 • Rang
  Duken God
 • Verjaardag Mei 17

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Grabit, Deluge
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Velen
 • Locatie
  Benelux
 • Luistert graag naar
  Moby, Mozart
 • Sport
  Kickboxen
 • Helden
  Bruce Lee, Jim Carrey
 • Tv programma's / Series
  Star Trek TNG
 • Overige Intresses
  Vrouwen, web development en boomschors

Recente profielbezoeken

4135 profielweergaven
 1. Meh Meh

  Café de Download

  Hopelijk gaat alles goed met iedereen. Ik zit de laatste tijd met een enorme lading persoonlijke shit, waardoor ik amper online ben. Tot binnenkort!
 2. Meh Meh

  Café de Download

  Iedereen een fijn weekend.
 3. Meh Meh

  Oorlogsfilm confronteert piraten die downloaden

  Nog nooit van gehoord. Maar hij heeft met vele top acteurs gewerkt en een aantal zeer succesvolle films uitgebracht. Ik zie dat enkele van zijn films goede recensies hebben maar voor mij geheel onbekend zijn. Zoals deze film, ik zal 'm eens downloaden.
 4. Meh Meh

  Oorlogsfilm confronteert piraten die downloaden

  Komisch. Normaal besteden ze in Bollywood hooguit een uurtje of 2 aan de productie van een film maar in dit geval hebben ze 5 minuten extra besteed aan deze lachwekkende scene. (marketing stunt...) Als ik een film goed vind, koop ik deze. Ik geef vaak een tweede, derde en vierde exemplaar cadeau aan mensen die niet downloaden. Betalen is geen probleem maar ik wil wel weten wat het is. Als je in een restaurant zit en kebab besteld, en de chef verward de kebab met kattenstront, dan ga je toch ook niet betalen? Soms is een film zo slecht dat ik zelfs pissig wordt dat ik er tijd aan heb besteed... Ik wil weten waar ik voor betaal, eerst kijken, dan kopen.
 5. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  De zoekfunctie werkt bij mij gewoon, maar deze gebruik ik nooit. Ik gebruik Bit Che om naar torrents te zoeken, die dan in qBittorrent laad door er 2 keer op te klikken.
 6. Meh Meh

  Café de Download

  Het zijn allemaal kleine websites, de meeste bevatten slechts 3 pagina's maar leverden toch maandelijks een paar redelijk grote pinda's op. Genoeg voor de hosting en jaarlijkse domeinnaam kosten. Maar nu dus niet meer. Samenvoegen op 2 VPS''en lijkt mij het meest praktisch. Een fijne dag allemaal.
 7. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Dan heb je schijnbaar toch iets verkeerd gedaan. Misschien heb je tijdens het verwijderen iets wel of niet aangevinkt waardoor je film is verwijderd. Eigenlijk begrijp ik het probleem niet. Je kopieert of knipt de film, verplaatst deze naar een andere map. Dan verwijder je uTorrent en installeer je qBittorrent. Dan staat je film nog steeds in die folder en dan heb je een downloadprogramma dat geen malware en bitcoinminers bevat.
 8. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Weet je hoe laat het is, @nolikomaaseik? qBittorent tijd!
 9. Meh Meh

  Café de Download

  Ik verhuis alles naar vimexx.nl en voeg 30 sites samen tot 2 a 3. Dat is zeker 40 uur werk maar dan ben ik van het gedoe af en heb ik hosting met domeinnamen onder een dak voor 200 euro per jaar. Voor een ieder van de 30 domeinnamen zal ik op hosting review websites mijn 1 ster ervaring achterlaten voor mijn huidige hosts.
 10. Meh Meh

  Veiligheid usenet server

  Ja, prachtig hé? Ik ken geen nummers die ik irritanter vind dan Last xmass van Wham.
 11. Meh Meh

  Café de Download

  Sapperdeslap, wat een fijne dag toch weer. Ik bekijk net voor het eerst in maanden mijn accounts van Versio en Neostrada en nou blijkt dat ze hun prijzen met dik 300% hebben verhoogd... En natuurlijk hebben ze gelijk 4 reseller accounts automatisch afgeschreven, 650 ballen van mijn rekening. Een fijne avond allemaal.
 12. Meh Meh

  Veiligheid usenet server

  Ik gebruik sinds enige tijd een geheime payserver van deze host, fantastisch, nooit problemen mee want hij werkt niet.
 13. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Nee, de films blijven gewoon in de folder downloads staan. Je kan ze eventueel verplaatsen naar een andere folder, dan weet je zeker dat alles goed gaat.
 14. Meh Meh

  Veiligheid usenet server

  Gewoon downloaden met SSL en een VPN gebruiken. Je hoeft je echte naam en woonplaats niet op te geven. Betalen is wel een puntje, ze hebben geen anonieme betaalmethodes. Maar er is in Nederland nog nooit iemand opgepakt voor het downloaden van legale dingen, er is dus weinig te vrezen.
 15. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Probeer qBittorent eens. Geen malware, open source en het werkt vrijwel hetzelfde als uTorrent.
×