Jump to content

Meh Meh

Full members
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Handleiding Comments posted by Meh Meh

 1. Mooi, ik ga 'm proberen. Maar, als ik met de browser naar Youtube ga zie ik zelden reclames. Ik gebruik een adblocker en schijnbaar houdt die ook video reclames tegen. Niet altijd, maar meestal. Toevoeging, ik bedoelde mijn mobiele Samsung browser. Op de desktop gebruik ik geen adblocker.

  • Confused 1
 2. Grappig man! Ik ken verder niemand die Stadia gebruikt. Bij mij is het geen kwestie van vrije tijd, ik heb maar enkele uren per week zin om te gamen. Een uurtje of twee per week vind ik genoeg. Gaat heel lang duren voordat ik Red Dead Redemption 2 heb uitgespeeld.  

  Niet negatief bedoelt, ik wilde de Advengers ook kopen maar knapte ergens op af. Wat ik van Marvel's Advengers jammer vind, is dat de personages niet op de echte acteurs lijken. En ook de stemmen niet. Het was totaal onmogelijk geweest om de originele stemmen te gebruiken, dan had dit spel geen €50,- maar enkele honderden gekost. Alleen Robert Downey Jr zou waarschijnlijk al tientallen miljoenen eisen, plus een deel van de opbrengsten. Het had gekund, als Disney de game had geproduceerd/laten produceren, maar waarschijnlijk vond men dat niet lucratief genoeg. Het zou wel ontzettend cool zijn om als Iron Man te vliegen, of als de Hulk alles de pauper in te slaan.

 3. Weer bedankt meneer @Skeletor. Je bijdrage aan deze website is aanzienlijk.
  Leerzaam artikel, ik lees verschillende dingen die ik niet wist. Gastvrije Chromecast? Cool!

  Wat ik zelf niet snap is Google Stadia. Ik gebruik Stadia voor games, werkt redelijk goed op TV maar ook op een hele oude laptop. Stadia werkt uitstekend samen met Chromecast Ultra. Maar, het nieuwste Chromecast model (de Google Chromecast V3/Chromecast Google TV meen ik?) kan men Google Stadia niet gebruiken. Als Google werkelijk Stadia niet ondersteunt op de nieuwste Chromecast, en zelfs de verkoop van de Chromecast Ultra gaat staken, dan moet Stadia wel einde verhaal zijn. Ik hoop het niet, ik heb dik 200 euro uitgegeven aan games. Vorige week Red Redemption II nog gekocht. Kan ik die nog spelen over 2 jaar, of hebben ze dan de Stadia servers weer platgegooid, zoals 99% van de Google diensten die niet direct goud opleveren?  

  • Agree 1
 4. Bedankt voor de toelichting. En voor het plaatsen van dit uitstekende artikel, ik heb het uitgebreid geprobeerd. Ik zou zeer geïnteresseerd zijn in de functies van Google Assistant. Momenteel heb ik een Nest ding, waar ik tegen kan praten. Een uitleg, hoe je het maximum uit zo'n ding haalt, zou interessant zijn. Slechts een idee. 🤓 

  • Agree 1
 5. Fantastische investing. Mijn oude laptop deed het nog uitstekend, maar was ontzettend traag, ook na een schone Windows installatie.
  Ik heb de HDD vervangen met een SSD, en dat ding was ineens razendsnel. Mocht hij ooit iets trager worden, dan kan ik er alsnog meer RAM in stoppen.
  Enige erfstuk van mijn opa, ik gebruik hem alleen om te browsen, muziek af te spelen en voor tekstverwerken.

 6. Welk besturingssysteem gebruik je op je NAS?

  NZBMegaSearch is een uitstekende manier om usenet te doorzoeken maar NZBget moet apart worden geïnstalleerd.
  Weet je zeker dat je NZBget hebt geïnstalleerd?
  Heb je dat via de website van NZBget gedaan?

  • Like 1
 7. 46 minuten geleden zei Victor Rent:

  Schandalig dat ze dollars gewoon 1 op 1 berekenen  voor Euro's.

  Dollarkoers is 80 eurocent per dollar.

  Ik geloofde je niet, dus heb ik het gecontroleerd. Dit is inderdaad niet netjes, helemaal met je eens.
  Zelf heb ik een website over VPN gebruik, ik zal ze even benaderen voor tekst en uitleg.

  Je admin en Norton verhaal is mij deels bekend. Anti-virus programma's geven snel een waarschuwing als men een VPN wilt gebruiken.
  Admin zou geen probleem moeten zijn. Ook daar ga ik in de aankomende week naar kijken, ik wil ze misschien niet opnemen naar aanleiding van mijn bevindingen.
  Als dit allemaal klopt neem ik ze niet op.

  De admin hier, @Duken kent PIA veel beter dan ik. Hij kan je waarschijnlijk meer vertellen over het admin verhaal.

 8. 14 uur geleden zei Eagle:

  Vreemd he als je in een half uur 30 posten mee neemt en die weer door post en dat bijna dagelijks deed.

  Vraag uit interesse, hoe doen jullie dat in vredesnaam met Hitnews?
  Er is een affiliate link gekoppeld aan de banner van Hitnews. Maak je het Brein en Co niet erg makkelijk om te achterhalen wie die account beheerd e.d.?
  Veel fora worden op deze manier opgerold, hoe proberen jullie dat te voorkomen? Met enig succes, de banner staat er al een behoorlijke tijd.
   

 9. 12 minuten geleden zei ShadowMaster:

  Ik zelf had namelijk niet lopen bedanken maar mijn zusje had mijn wachtwoord te pakken gehad en ging overal op lopen klikken en bedanken en daardoor dus ban ik uitleg gegeven , maar helaas geloven me niet denk ik

  Ik had precies hetzelfde. Bij mij was het alleen niet mijn zus maar mijn kat, Shitty. Nou mag ze niet meer in mijn game/werk/studieruimte.
  Vroeger at ze ook altijd mijn huiswerk op. En ook toen geloofde niemand me. :huh:

×
×
 • Create New...