Jump to content

Meh Meh

Full members
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Posts posted by Meh Meh

 1. 8 uur geleden zei Duken:

  Podverdrie... in mijn Roborock S5 Max robostofzuiger dettol gedaan om te dwijlen. Er staat duidelijk op, alleen WATER. Eigenwijs dat ik ben 😉

  Nu komt er geen water meer uit, slangetjes onder de dettol. Even toveren om te kijken wat ik nog kan doen. 

  In een grote bak met droog rijst leggen?

  • Haha 2
 2. Ik gebruik ook altijd qBittorrent. Als ik heel eerlijk ben, vind ik de uitleg op film-paleis.net niet duidelijk. Ze hadden heel kort moeten uitleggen dat qBittorrent absoluut niet meer is toegestaan en dat men een alternatief moet gebruiken. Verwijs naar alternatieven. Ik las het bericht bij toeval en weet nu gelukkig dat het niet is toegestaan om qBittorrent te gebruiken. Ik denk dat de meeste gebruikers het bericht niet zullen begrijpen en/of erover heem lezen. Waarop een (tijdelijke) ban volgt, en men niet weet waarom ze zijn gebanned.

  • Agree 1
 3. Ik kijk altijd naar wat de consumentenbond zegt, en daarna ga ik reviews lezen.

  Zelf zou ik dolgraag een (e) bike/fiets ding willen, maar ik kan niet meer fietsen. Sinds 15 jaar kan ik mijn hoofd niet naar rechtsdraaien. Neurologisch probleem, torticolis, nekspieren spannen te sterk aan. Erg naar, ik kan niet meer fietsen, niet auto noch motor rijden, het is altijd lopen, taxi of openbaar vervoer. Het is te gevaarlijk om gewoon op de fiets te stappen, een jaar geleden probeerde ik het een kwartiertje en had 3 bijna aanrijdingen omdat ik helemaal niet zie wat er van rechts aankomt.

  • Agree 1
 4. 7 uur geleden zei Trizomu:

  Was ik even in het verleden van het internet aan het duiken wegens verveling en kwam deze tegen https://web.archive.org/web/20040224053154/http://www.duken.nl/

  Het grijze verleden uit 24 februari 2004

  Een klein jaar later ontdekte ik duken.nl. Ik wist bij God niet hoe ik iets moest downloaden, ik was net een beetje bekend met het WWW. Dankzij duken.nl heb ik op alle mogelijke manieren leren downloaden. En, ik begon met de opgedane kennis zelf verschillende legale, informatieve websites waarop ik Usenet en VPN providers promootte. Daar heb ik door de jaren heen zeker 70.000 euro aan verdiend. Ik ben dus niet zomaar een lid van Duken.nl, ik hou oprecht van deze website zoals ik dat doe van een goede, oude vriend. Het doet mij erg veel goed dat Brein Duken.nl nog steeds niet het mes op de keel heeft weten te zetten. Hopelijk mag dit prachtige forum nog heel lang bestaan!

  • Like 1
 5. 4 uur geleden zei Nougabol:

  Nee, jammer genoeg niet! Waarom is Oekraïne niet met de NAVO?

  Omdat men dit zag aankomen. Als Oekraïne lid zou zijn van de NAVO, dan zouden wij ze militair moeten bijstaan. En, dat zou de derde wereldoorlog beteken. Dat proberen ze nu uit alle macht te voorkomen. Het is dus hopen dat Poetin geen NAVO lidstaat aanvalt, want dan begint de derde wereldoorlog. Persoonlijk vind ik wel dat wij Oekraïne hadden moeten toelaten tot de NAVO. En, we hadden er honderdduizenden troepen moeten stationeren. Waarschijnlijk had Poetin dan niet de kippenballetjes gehad om binnen te vallen. 

  Een fijne en zonnige dag allemaal! 

  • Agree 2
 6. 16 uur geleden zei Duken:

  Scherp gezien! Bedankt, ik zit zelf bij een andere Bitcoin Partij. 👍

  Ik ben ook overgestapt, ik gebruik nu coinbase. Eigenlijk had ik alleen wat BTC nodig in mijn wallet, voor betalingen. Dat kan ook uitstekend en veel overzichtelijker via coinbase. Binance is meer voor professionele traders, die talloze opties tot hun beschikking willen hebben.

  Ik maak mij trouwens grote zorgen over de situatie in Oost-Europa. Wie zegt dat Poetin stopt in Oekraïne? Heel Europa, ook Nederland, heeft onze legers wegbezuinigd. Poetin heeft gezegd dat hij het oude Russische rijk wilt herstellen. Daar vallen wij niet onder. Maar wie zegt dat hij stopt in Oekraïne of Polen? Rusland is een grote beer, Europa is een kleine straathond, wij maken militair geen kans tegen Rusland. En, als de Amerikanen ingrijpen, dan hebben we WO3 op handen. En, dan is het wachten tot iemand de rode knop indrukt. Dit kan vreselijk fout gaan. Zeer, zeer zorgwekkend wat er gebeurd.

  • Sad 1
×
×
 • Create New...