Spring naar bijdragen

argento

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Support punten

Over argento

 • Rang
  Download Newbie
 1. ik had een programma gedownload handbrake ik had de video naar een mp4 gebracht maar het was erg slecht beeld en ik denk dat het komt door de kopie beveileging. ik heb nu voorlopig want ik kan het maar tijdelijk gebruiken een programma any dvd ik heb er twee gedaan maar nu weet ik niet 1 hoe dat werkt en twee hoe je u films die u hebt gekopieerd nu kunt vinden. ik heb ook al gezien dat men itunes gebruikt om zo je film over te zetten maar zal dat dan ook geen veiligheid kopie op zitten?
 2. ik zou graag mijn eigen films dvd op mijn smartphone of tablet willen zetten. nu heb ik reeds vele dingen er overgelezen ik had een film opgenomen met de vlc player maar wanneer ik een bestand of programma heb dat een video ts naar een mp4 overzet krijg ik het bestand is te groot? hoe moet het dan? twee volgens internet zou je eerst de itune moeten downloaden dan de vlc er opzetten dan de vlc op een van u apparaten en dan de film. maar nu het probleem moet je internet open op u apparaat voor dat bestand vlc er op te zetten.
 3. argento

  dario argento film gezocht

  ik heb hem al gevonden bedankt voor het antwoord fijne dag nog groet daniel
 4. argento

  dario argento film gezocht

  ik heb reeds lang the the film van dario argento 1985 phenomena met jennifer connelley maar kun je die ergens kopen in belgie of nederland. ik heb hem wel gezien op de website van bol .com maar hij is wel erg duur ergens een alternatief
×