Spring naar bijdragen

Cptzeromaniac

Full members
  • Aantal bijdragen

    148
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    8

Berichten geplaatst door Cptzeromaniac

  1. Kritiek mag altijd, zolang het ook gegrond is. Wij draaiden al 2 maanden zonder uberhaupt een donatie en als ik zie welke sites er al vanaf dag 1 donatie knop hadden staan en vervolgens weg zijn gegaan na wat gevangen te hebben zijn er aardig wat. Bij ons ben je ook niet verplicht te doneren je mag je moet niet ;)

    Tevens we zijn allemaal hobbyisten en een prive leven ernaast dus ja niet alles gaat sneller dan anders we zorgen wel dat de site beter en beter wordt eerst op achtergrond en later op voorgrond. Komt genoeg aan. Dus ja dat er niks zichtbaar is kan kloppen. We willen het nieuwe jaar goed in gaan liefst met een knal haha! Dus voor klachten gaan de mensen naar de dichtsbijzijnde bios / computerzaak of hosting provider. Wij doen ons best als hobbyisten ;) 

    • Leuk 1
  2. redenen waarom ik dus niet meer uitleg!

    Ik heb veel geduld maar ergens is een stop!

    Insane heeft nu ook uitgelegd en genoeg mensen die het met ons eens zijn! als iemand ergens, ondanks alle uitleg toch nog dingen onveilig vind!

    Dan zou ik zeggen alles in het leven is onveilig niks is zonder risico!
    Dat is niet negatief bedoeld maar op dit moment zie je het dan wel zo!

    Denk je nou echt dat elke download site ,of het nu een torrent of nzb site is, is zich aan AVG houden zal?!

    Zo ja, dan zie je de wereld op zijn kop als je denkt dat dat gebeurt!

    Nogmaals het is niet negatief bedoeld, maar onnodig bangmakerij lijkt me ook niet de bedoeling van deze website!

    We delen hier allemaal zelfde interesses, als je discussies over de veiligheid van websites / avg / vpn / proxys etc wil voeren.
    Maak er een topic over.

    Het internet is nooit veilig geweest en zal ook zo blijven! enige wat je kan doen is jezelf wapenen er tegen.

    Met een virusscanner / firewall / vpn etc!

    Bedrijven / banken of overheidsinstellingen overal wordt IP en/of prive gegevens bewaard!
    Enige verschil is wie vernietigd dit wel en wie niet! Meerdere moeten dit nu van de AVG, waaronder wij dat ook doen en veiligheid ingebouwd hebben.
    Als je niet mee eens bent, dan nogmaals maak een eigen topic en voer daar je discussie! 

    Deze discussie heb ik al meerdere malen nu hier voorbij zien komen en Moderators van Duken hebben al meerdere malen gezegd dit forum is voor gezelligheid etc!
    Dit topic is voor mensen die informatie willen over TNG of vragen hebben! niet eindeloze discussies of kwaadpraterij etc.

    Ik hoop ook dat het topic nu weer normaal over TNG kan gaan en vragen erover door gebruikers die wel intresse en/of gewone vragen hebben!

    Anders mag van mij dit topic op slot en kunnen mensen met vragen gewoon bij mij op PM terecht of op het forum!
     

    • Bedankt 1
  3. 3 uur geleden zei Drifter:

    Als ik me niet vergis moet je ook bij het gebruiken van een VPN verbinding inloggen in je account met je gebruikersnaam en je wachtwoord op een downloadsite.

    Downloaden met gebruikmaking van een VPN is naar mijn idee ook alleen een manier om download data niet te herleiden naar jouw originele IP-adres en heeft dat verder niets te maken met welke acties een scripter of site eigenaar kan met jouw gegevens.

    VPN encrypt alle traffic dus niet alleen je download! het beschermt je prive ip inclusief alle data die over het ip-adres gaat.

    Enige waar je op dat moment het punt heb is je VPN provider. de ene logged alles wat op dat account gebeurt en de andere Logged helemaal niets.

    Ook de locatie van de VPN provider is een punt zoals PIA hun kantoor staat in VS! Ze geven zelf aan dat ze niks loggen, en zijn al keer bij een rechtzaak in amerika geweest waar ze nee hebben verkocht omdat ze geen logs bijhouden!
    Al willen ze dit nu wel verplichten in VS!

    Dus hangt van meerdere factoren af! Als je een goede VPN provider hebt zoals NORD-VPN zit je behoorlijk veilig op vpn! 

  4. 5 minuten geleden zei MaxxaM:

    Is dit dan niet een beetje vreemd verhaal ? Niet negatief bedoeld.. Maar aan de ene kant zeggen je we hebben je ip adres nodig om mensen die vervelend zijn te blokkeren, en aan de andere kant zeggen je we houden niets bij ! Om iemand te kunnen blokkeren heb je zijn Ip adres nodig, dus zal je die toch op een of andere manier bijhouden. Dus ik registreer me met een Ip-adres ik word toegelaten... vervolgens kom ik  met een VPN verbinding binnen, ga vervelend doen, en dan wil je me blokkeren. Dan zullen je toch weten met welk IP adres ik me heb geregistreerd, dus zal dat toch in jullie database staan anders kan je me niet blokkeren! Of kom ik nou van LILLO ? 

    Je denkt te moeilijk! Iemand bannen kan op vele manieren! heb je niet persee een ipadres voor nodig!
    Je hebt veel meer mogelijkheden! iets wat de stichting ook weet! daarom houdt onze server geen logs bij, bij de hosting!
    als je je goed verdiept in de mogelijkheden van databases / queries / logs etc dan weet je wat mogelijk is! 

     

  5. 11 uur geleden zei Meh Meh:

    Bedankt, dat klikt redelijk logisch. Vervelende users, daar kan ik mij iets bij voorstellen, mits ze een statisch IP adres hebben.
    Maar brein en soortgenoten hebben zoveel geld en knowhow dat ze probleemloos aan talloze nieuwe IP4 adressen kunnen komen.
    En. zoals je al zegt, met een dynamisch IP kunnen ze in no time een tweede, derde, vierde account registeren.
    Ook vervelende etterende leden kunnen dat met een dynamisch IP.

    Zelf denk ik dat veel mensen huiverig zijn. Ze willen anoniem lid worden om te kunnen downloaden en spotten.
    Door het gebruik van een VPN/Proxy en mobiel tegen te houden, mis je waarschijnlijk een hoop leden, waaronder mogelijke waardevolle spotters.

    Voordeel is dat wij een CRON job draaien dat alle IP adressen verwijderd worden uit de database!

    Dit zet ik namens beheer hier neer om mensen ook gerust te stellen dat wij geen Logs bijhouden van ip-adressen!

    De database wordt elke dag schoongemaakt van ip-adressen!

    Tevens de hosting houdt ook niks bij!

    • Leuk 1
  6. 4 uur geleden zei richy:

    Hey all,

    Positieve feedback (of moet ik dit ergens anders plaatsen?)

    Bij mij komt er een 500 error naar boven. 

     

    Bedankt alsnog voor de melding.

    Error 500 betekende dat de database even niet bereikbaar was.

    Dit is inmiddels opgelost!

    Wat betreft registraties die houden we even gesloten om met de bestaande members eerst te testen voor we verder gaan!

    De verwachting is dat we dinsdag en/of woensdag beslissen om registraties open te gooien!

    24 minuten geleden zei buckler:

    Enorm mooie site Cptzeromaniac, echt zeer goed opgezet... al is hij op het moment ENORM traag maar dat word vast nog wel opgelost jullie kennende, top.

    Misschien nog ff een aanvulling, zou het ook kunnen dat als je op met je muis op de regel/spot gaat staan je kan zien of het bv een .mkv is en hoe groot het bestand is in gb? Zonder er dus eerst naar toe te gaan...

    En wat ook mooi is vind ik dat je ergens de laatste posts kan zien, en dan van 48 uur terug of zoiets.

    Dat zou het echt helemaal af maken maar verder niks dan lof, echt erg mooi.

    Klasse.

    Zal het met de beheerders bespreken!

    Traagheid kan op dat moment even aan de hoeveelheid drukte liggen! want op dit moment is de site behoorlijk snel!

    Finetuning hoort er inderdaad nog bij!

    We zijn in iedergeval blij met alle positieve reacties! Updates zullen nog volgen!

  7. 5 uur geleden zei Trizomu:

    Beste forum leden,

    Vanaf vandaag volg ik ook dit topic, naar aanleiding door 2 verborgen reacties door één van de moderators van het forum, waarbij ik ook moet opmerken dat ook hier sommige reacties een negatieve klank beginnen te krijgen. Meteen zou ik willen opmerken en verwijzen naar het volgende artikel dat betrekking heeft over het forum zelf huisregels , ik merk op dat alle negatieve opmerkingen/reacties steeds betrekking hebben op het onderwerp/topics betreffende NZB waardoor het moderatie team en onze administrator zich hier steeds meer en meer moeten gaan mee bezig houden en hierdoor minder tijd kunnen besteden aan het helpen van oplossingen aan te bieden voor vragen die er komen van andere leden van het forum die geen connectie hebben met het hele NZB gebeuren. We zijn er van bewust dat er in deze wereld heel wat negatieve bewegingen aan de hand zijn die van invloed zijn op het downloaden, sites die sluiten en dergelijke, al dan niet van hogere hand. Mag ik dan ook met aandrang vragen om bij het plaatsen van reacties even tweemaal na te denken over de te plaatsen tekst, dit zowel door diegene waarover het gaat als diegene die al dan niet een reactie wil plaatsen over een bepaalde site. Iedereen weet dat het maken en onderhouden van een site geen eenvoudige job is, en al zeker niet indien dit gebeurd door mensen die het doen op vrijwillige basis en niet op basis van een fulltime job, en veel tijd en inspanning vraagt om tot een bevredigend resultaat te komen. Hou er ook rekening mee dat negatieve of opmerkingen/reacties invloed kunnen hebben op het gehele forum en niet alleen op bepaalde topics ervan.

    Ik zeg het nogmaals  "Duken.nl is er voor om oplossingen te proberen aan te reiken of aan te bieden aan mensen die met een bepaald probleem zitten of hebben, verder willen wij een plaats aanbieden waar we in alle vriendelijkheid met elkaar willen omgaan in topics en reacties. Wij bieden allerhande handleidingen die mensen kunnen helpen op het internet, we proberen zo goed als maar kan informatie over te brengen over dingen die in het nieuws zijn die o.a. gerelateerd zijn aan het internet. " en zoals onze Duken al aangaf voor negatieve uitspraken en reacties die geen enkele informatieve toevoeging hebben en bedoeld zijn om te kwetsend en iemand neer te halen zijn er genoeg andere site's te vinden op het web.

    Met vriendelijke groeten,

    Moderator Trizomu

    Sorry @Trizomu liet me even meeslepen! was de zoveelste aanval! mijn excuus hierbij

    11 minuten geleden zei zwarte:

    ik probeer nu al dagen te registreren maar steeds krijg ik error 500, iets niet juist met de sever of zo iets.

    kan iemand mij helpen.

    greets

    @zwarte geef ons even een momentje aub, we zijn druk met een nieuwe opzet, registraties werken inderdaad niet helaas op de site! we zijn al met iets beters bezig nog even geduld!

    Vinden het zelf ook erg vervelend, dat we nog niet helemaal klaar hebben wat we wouden hebben!

  8. 1 uur geleden zei Wiedewa:

    Gisteren was het me kort gelukt om op de site te komen, tis geweldig mooi van opzet, ziet er echt prachtig uit.

    Maar nu staat er :

     

    Beste Guest,

     

    We zijn op de hoogte dat members bepaalde secties niet in kunnen!

    Daarom ook de vraag niet onnodig de beheerders lastig te vallen via PM

    Maandag gaan we verder met de site aanpassen! Hierdoor kan de site onbereikbaar zijn

    Houdt hier rekening mee!

    Enige bugs kunnen later deze week gemeld worden!

    Met vriendelijke groet,

    TNG Team

    =red>

    Klopt.

    Dit omdat bepaalde rechten voor members niet goed staan en wij druk bezig zijn oplossingen toe te passen. 

    Morgen gaan ze verder en zal het verbeterd worden. Dit bericht hebben we neergezet dat ondanks een aankondiging dat Beheer op de hoogte is. Mensen toch team leden onnodig berichten over hetzelfde probleem. Hoop dat iedereen nog even geduld heeft. Wij beloven beterschap. Gelukkig zijn we blij met de steun van onze trouwe members dat die ook geduldig met ons zijn :)

    • Leuk 2
  9. 2 uur geleden zei Duveltje55:

    Nouja sorrie maar ik ben het wel eens met dat statement, een week offline voor een site te bouwen is extreem lang zoiets kan makkelijk binnen een dag . Dan met een site komen waar ik zag dat zoveel fouten opzitten is niet normaal. En ik vind dat de bouwers zich dat ook moeten aantrekken, tenslotte hadden ze veel mensen die met geld gesteund hebben en nu niks kunnen. Andere sites komen ook sneller en zonder problemen terug. Stress test ? dat doe je toch voor je gaat draaien daar zijn online testen genoeg voor, dat doe je niet onder bedrijf. Maar goed ik wilde toch ook even mijn mening gegeven hebben, een site runnen is goed maar dan moet je er wel wat verstand van hebben.

    Ik ga hier voor een laatste keer op reageren en daarna negeer ik negatieve reacties.

    Allereerst voor een stresstest heb je actieve gebruikers nodig... dit kan niet als een site dicht is....

    Daar heb je toch mensen voor nodig om te testen en gisteren zaten er 540 mensen online toen de site problemen kreeg.

    ik zou zeggen als je VB4 moet omtoveren naar VB5 in 1 dag zonder problemen be my guest! er zijn zat mensen geweest die daar dagen mee bezig zijn geweest.

    De andere gebruiken geen dure software die gebruiken of nog oude software die al erg uitgebreid is, of van die 1 klik sites! er zitten goede tussen dat klopt!

    En als je er verstand van hebt zou zeggen ga je gang! (dit kon ik even niet laten, als je niet weet met welke processen en software en dergelijke we op de achtergrond bezig zijn)

    Zoals gezegd mensen hebben een privé leven, blijkbaar verwachten sommige dat wij een bedrijf vormen die alles professioneel zo in elkaar flansen! 

    Daarmee gezegd ik negeer voorlopig de negatieve reacties, het is namelijk erg makkelijk dit vanachter je computer te doen! zonder uberhaupt te weten wat mensen doen!

    Als je ze graag geven wilt prima, maar verwacht dan geen normaal antwoord ook terug!

     

    Voor de andere die ons erg steunen en de top reacties die gegeven zijn.
    We zijn erg druk met wat oplossingen door te voeren! als dit gebeurt is zal naar verwachten de site ook beter draaien!

    • Bedankt 1
  10. We doen ons best. We hadden ook langer dicht kunnen blijven. Maar een stresstest voor de server is ook nodig en we hoopten juist dat dat goed zou gaan. Voortekenen zagen er goed uit.

     

    vandaag gaan wij verder aan de site/server werken om de snelheid terug te krijgen en geen downtime meer.

    Het is alleen jammer dat er gelijk mensen zijn die kritiek hebben. Een site die zo snel gegroeit is verwacht jezelf ook niet en we zijn allemaal hobbyisten en doen vrijwillig om iedereen een leuke ervaring te bezorgen.

    robots zijn wij niet en als je het niet waarderen kan. Helaas maar richt je kritiek dan elders toe!!! Wij zijn geen mediapark waar tig servers draaien en zo is elke site begonnen ;)

    we gaan ons best doen en alle commentaar is welkom. Alleen onder de gordel is een beetje too much. Er komen nog andere stylen aan voor de site. We willen nu zorgen dat in iedergeval 1 style normaal functioneerd dan kunnen we door bouwen.

    • Leuk 1
    • Bedankt 1
  11. Bericht van de Beheerders:

    ===========================================================================

    Omstreeks 19:00 gooien we de site weer open.

    Na vele uren werk kunnen we dan eindelijk grotendeels open!

    Onthoud we zijn nog steeds bezig met wat kleine probleempjes op te lossen dus geef ons tijd!

    We hopen jullie allemaal gauw terug te zien op ons forum!

    Groeten,

    TNG Team

    ===========================================================================

    • Leuk 2
  12. Op 24-10-2018 om 10:36 zei Cptzeromaniac:

    The-New-Generation is vanaf nu tot a.s. zondag 28 oktober gesloten!

    Dit om de site een nieuw jasje te geven met betere software en upgrades van de server

    Dit alles om de vertragingen van afgelopen tijd tegen te gaan!

    Mochten ze eerder klaar zijn zullen ze het melden!

    Na wat beraad met het beheer team.

    Moeten we noodgedwongen toch langer dicht blijven dan we gepland hadden.

    Door onvoorziene omstandigheden met bepaade dingen van het forum hebben we toch besloten de site nog niet open te gooien.

    We hopen op zijn vroegst a.s. donderdag open te gaan.

    We willen een goed forum open gooien en niet half afgewerkt.

    Hopelijk tot snel!

    • Bedankt 1
  13. 7 minuten geleden zei eeden66:

    Registratie is gesloten. Maar waarom maken jullie dan nog reclame bij de films en series die je download ??

    Eerst uitnodigen door middel van een document dat er bij zit, en als je dan naar de site gaat kan je niet registeren.

    jammer

    Geduld is een schone zaak.

    Tevens zijn sommige films en series al tijdje te vinden op usenet!
    We zijn net een 6 dagen even dicht om puntjes op de i te zetten!

    Vandaag gaan wij weer open!.

    niet snel oordelen dus ;) 

    • Bedankt 1
  14. 5 minuten geleden zei visionman:

    hallo

    is er soms iemand die me een uitnodiging kan bezorgen voor newgenerationforum ?

    wacht nu al een tijdje maar is steeds op slot voor registraties

     

    groetjes

    Beste vision,

    Het forum is toch echt al ruim 3 weken open geweest voor registraties.

    we hebben nu tijdelijk een leden stop aangezien de 5000 bereikt is.

    zodra we weer open zijn staat dat hier.

    Anders even een mail naar support@tng-support.net sturen dat hun je verder kunnen helpen. Is de help mail van tng.

    maandag is daar iemand weer aanwezig dit gezien we ook beetje weekend hebben en alleen voor noodgevallen is er een beheerder aanwezig. Mensen moeten ook prive leuke dingen kunnen doen ;) 

    • Bedankt 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...