Spring naar bijdragen

Peerke59

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Handleiding Reacties geplaatst door Peerke59

  1. Beste Skeletor, ik was ( waarschijnlijk een beetje dom ) in de veronderstelling dat ik op Spotnet kon downloaden via de Delta provider met gebruikmaking van VPN.

    In ieder geval kan ik nu wel, hoop ik, veilig via torrents downloaden(?) De reden voor PIA gebruik is dat ik me zorgen begin te maken over mijn privacy.  Ik ben me er echter niet bewust van dat er iets via mijn persoonlijke ip adres is meegekomen. Waarschijnlijk wat naïef, maar ik ben een leek en jullie zijn hier de kenners. Ik heb ook geen idee wat de risico’s zijn en hoe het nog opgelost kan worden. Misschien wil iemand me wat uitleg hierover geven? Ik voel me nu wel ontzettend dom en een beetje afhankelijk😥.

    Ik ben natuurlijk wel klant van Delta en betaal voor de internetdienst waaronder het gebruik van usenet en neem daarbij aan dat zij mij een redelijke mate van bescherming bieden, of is het bekent dat Delta daar niet aan voldoet?

  2. Ik gebruik Spotnet en heb zojuist VPN PIA geïnstalleerd. Als ik nu Spotnet open krijg ik ( waarschijnlijk omdat ik klant van Delta ben )  de volgende melding:

    Header Server: 502 Alleen toegang  vanaf IP adressen van Delta Fiber Nederland. 

    Ik heb begrepen dat Zeelandnet ( dat onderdeel van Delta is ) onder de Header server highwinds.zeelandnet.nl geen onbekende IP adressen toelaat.

    1. Is er een mogelijkheid dat ik wel downloaden van Spotnet als ik VPN gebruik via Zeelandnet?

    2. Is er een andere manier om bestanden die op Spotnet staan te downloaden en is er een stap voor stap instructie hiervoor?

    3. Zijn er gevallen bekend dat downloaders via Spotnet problemen hebben gekregen?

    4.Is er een andere gratis provider voor usenet beschikbaar waar ik via Spotnet kan downloaden?

    5.Heeft iemand nog een tip behalve de Torrents download?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...