Spring naar bijdragen

Peerke59

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Berichten geplaatst door Peerke59

  1. Meneer Nixon, de stick kwamen allemaal van de Aldi en waren waarschijnlijk allemaal van Medion. 

    Zowel Skeletor als u maakte een opmerking over de USB poort en ik heb dit nog eens van dichtbij bekeken, het zal ongetwijfeld daar aan liggen.  Ik zal een foto meesturen van mijn Dell laptop.  Ik gebruikte de poort eSata nog al eens om dingen van de ene stick op de andere te zetten. Het symbool van USB staat ook op de poort, dus vandaar dat ik deze ook voor mijn sticks heb gebruikt. Overigens lukte dat kopiëren gewoon en het afspelen van bv. films voor de synchronisatie van de ondertitels ed.

    Ook u bedankt dat u mij nog eens er op hebt gewezen. Ik denk dat ik er maar een stickertje voor plak.6C04CE14-48DF-4C81-A25F-9B9192C3F575.thumb.jpeg.80342c16b45ffaed83d43d0c325a8bbc.jpeg6C04CE14-48DF-4C81-A25F-9B9192C3F575.thumb.jpeg.80342c16b45ffaed83d43d0c325a8bbc.jpeg

    • Eens 1
  2. Dank je voor jullie reacties. Het veilig verwijderen is me nu duidelijk en wellicht dat het hiermee te maken heeft. Ik kan dit  echter niet meer nagaan of het hierdoor komt. Alle punten en het inleidende verhaal die Skeletor behalve de 1t/m 5 had ik al gedaan. Op basis van uw tips heb de optie veilig verwijderen nu ingeschakeld en het icoontje is nu zicht op de taakbalk. Ik hoop dat tot een goed resultaat leidt.  

    Zijn er anderen die USB sticks hebben kunnen weggooien doordat ze het veilig verwijderen niet hadden ingeschakeld of niet in de verkenner op uitwerpen hadden geklikt?

    Maw moet men persé op uitwerpen klikken voordat men die dingen uit de computer haalt?

    • Leuk 1
    • Meow 1
  3. De laatste tijd komt het vaak voor dat mijn USB memory sticks onbruikbaar worden. Ik gebruik deze vrijwel alleen voor het opslaan van gedownloade films van Spotnet. Een enkele keer download ik iets via torrents.  Het is zo dat ik de stick vooraf niet formatteer naar NTSF of ander formaat. Als ik de films elders heb opgeslagen dan wel heb bekeken via de stick zelf en ze daarna verwijder kan ik er niets meer op opslaan en krijg ik de melding dat het bestand dat ik er op wil zetten te groot is, terwijl dat niet zo is.  Zelfs het formatteren lukt dan niet meer. Ik heb niet het idee dat ik de stick uit de USB aansluiting van de computer haal voordat de films zijn bekeken dan wel dat het kopiëren is gestopt, maar weet eigenlijk niet hoe ik de processen van de stick moet stoppen in W10. Ik heb sterk het idee dat via het downloaden er iets bij wordt gevoegd wat dit bewerkstelligd en/of dat deze problemen zijn begonnen na de installatie van Windows 10. Ik gebruik geen VPN of iets dergelijks. Jaren heb ik dit niet gehad, maar de laatste tijd heb ik al 5 sticks kunnen weggooien. Allerlei Regitid tips en CMD tips heb ik al opgevolgd, maar deze helpen ook niet.

    1. Is het zo dat andere mensen hier dezelfde problemen ondervinden?

    2. Heeft iemand een idee waaraan het kan liggen?

    3. Hoe kan ik de processen van de USB stick in Windows 10 afsluiten?

    4. Kunnen dezelfde probleem ontstaan bij andere opslagmedia ( SSD schijf of kaart of Harde schijven ( evt. externe of mediaplayers) ?

  4. Ik geef even wat meer informatie. Als ik de aflevering Invasion van Foyle’s War wil kijken, vindt Exodus bij Seriesfree “thevideo” (provider) deze aflevering. Als ik deze kies om af te spelen, zegt Exodus ( maar ook andere app’s zoals bv.  Incursion) “no streams available”. Ga ik echter naar de website van Seriesfree, kan ik zonder account (weliswaar met reclame als ik wil pauzeren bv.) deze aflevering gewoon bekijken via “thevideo” . Blijkbaar heeft Kodi problemen met afspelen van providers als : thevideo, bitvid, aurorvid, xwatchseries, wholecloud, novamov, moveshare, nowvideo, videoweed en oa vodlock, omdat Exodus al deze wel vindt maar niet kan afspelen in Kodi.

  5. Het resultaat kan zijn dat je het kleine vakje op je scherm ziet waar de hoeveelheid van de kwaliteiten in staan vermeld (720 : 0 enz. maar dit geval dus SD : 4 en de rest 0). Dit vakje gaat dan weg en ik krijg dan de melding “no sreams available”. In andere geval zie ik na die aantal vermelding ze met de bronnen op het scherm en kun je kiezen welke je wilt openen. Als je een keuze maakt probeert Exodus ze te laden met als gevolg dook de melding “no sreams available”. Het zal wel zo zijn dat ze in principe beschikbaar zijn , maar dat Exodus ze niet kan openen. Maar dat meld ie niet

  6. Wat specifiek voor mij wel problematisch is dat ik sommige Britse series niet meer kan zien. Bij de zoek opdracht vindt Exodus wel 4 SD , maar speelt die helaas niet af. Krijg dan de melding “ no sreams available “. Dit is wel een beetje vreemd omdat ik verschillende afleveringen van deze series nog geen maand terug gewoon heb kunnen bekijken via Exodus. Ik kan me niet voorstellen dat dit alleen aan de divxcrawler provider ligt. Heeft iemand enig idee waarom Exodus geen SD afspeeld?

  7. Nog meer onderzoek gepleegd en heb daarbij ontdekt dat de provider “divxcrawler” de boosdoener is. Dus bij settings in Exodus deze uitschakelen. Verder heb ik opgemerkt dat de privider “cmovies” de zoekopdracht vertraagd. Ook deze heb ik uitgeschakeld. EXODUS DOET HET WEER!!!!! HOERA!!!!

    • Bedankt 2
  8. Heb hetzelfde probleem op een mxq pro. Zowel bij Kodi versie 16.0 als 17.6. Updaten van Exodus helpt niet. Kodi toegankelijk maken voor vreemde bronnen maakt ook niet uit. Ook bij Genesis reborn. Lijkt te maken te hebben met de bronnen, tijdens het zoeken slaat hij vast en moet ik Kodi opnieuw opstarten. Veroorzaken sommige bronnen het probleem? Moet ik Vpn aanschaffen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...