Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Glassertje

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About Glassertje

 • Birthday August 17

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Newsbin Pro
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  KPN-Newshosting

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Glassertje's Achievements

Contributor

Contributor (5/16)

 • Best anwser
 • Great Support
 • Dedicated
 • Collaborator
 • Reacting Well

Recent Badges

18

Reputation

1

Community Answers

 1. @Vampire InspectorIk heb er niet zo'n moeite mee dat iemand m'n dns verzoeken ziet. Ik gebruik een vpn om iptv te kijken. Vind het alleen belangrijk dat hun mijn echte ip niet zien. Al vraag ik me af of een vpn enig nut heeft omdat er nog nooit iemand hier in Nederland veroordeelt is voor het kijken van iptv.
 2. @Vampire Inspector Dankje voor je reactie. hier heb ik over na zitten denken. Voorheen had ik de VPN in mijn router (ASUS AX88U) en de DNS van AGH werd gebruikt. Ik gebruikte DNS servers waarvan ik zeker wist dat die niet loggen en had een DNS Leak. Weet jij of iemand anders of je dan een beveiligings risico hebt? En deze manier beter niet kan doen? Het lijkt me als een DNS niet logt, of binnen 25 uur alles verwijderd, dat het niet zo uitmaakt. Maar waar het me om gaat is dat mijn echte ip niet zichtbaar wordt. Ik gebruik overigs DNS over TLS in AGH. Ik had het eerst in mijn router zitten, omdat de VPN snelheid vele malen hoger was.
 3. Ik heb AGH op mijn Synology NAS en op bv een Shield met een VPN en split tunneling. Als ik daarna check, werkt AGH niet in de apps waar de VPN in geactiveerd is, want de DNS van de VPN worden gebruikt. Alleen de apps die buiten de VPN gaan werkt AGH. Is hier een oplossing voor dat de apps binnen de VPN wel AGH gebruikt?
 4. Als je de Formuler online besteld, dan heb je de wet koop op afstand. Dan heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen, als die niet bevalt. Sommige winkels hanteren andere termijnen van bv 30 dagen. Je kan zonder reden het apperaat terug sturen, mits er geen gebruikerssporen opzitten. Formuler is zo duur, puur om de populaire tv app. Zo'n kastje als Formuler, Xsarius en alle andere iptv merken, zijn ontworpen voor 1 ding en dat is iptv kijken. Als je er ook andere dingen mee wilt doen, dan kom je op wat anders uit. Bedenk dus van te voren goed, wat je allemaal wilt doen. Kan het niet vaak genoeg zeggen. Als je dezelfde kwaliteit als Ziggo wilt, dan zal je een aanbieder moeten zoeken die de RAW Ziggo streams aanbied. die zijn er niet zoveel, omdat heel veel mensen een lagere internet snelheid hebben. Deze kanalen zijn dan ook vaak getranscondeerd naar 2,5-5Mbit (als ze dat al halen). Veel mensen zien het verschil niet, maar als je niet zo'n beste tv hebt, dan zie je het verschil wel hoor. Hier kun je zien dat de stream bijna 15Mbit is, haarscherp beeld: Op het Kodi-forum kun je verschillende aanbieders vinden en ook ervaringen van gebruikers. Ik heb reeds al gemeld wie hoge streams aanbied.
 5. Als je bv bij tivimate inlogt via m3u dan heb je geen VOD en Series en moet je zelf de epg toevoegen via een xml link. Via Xtream Codes is de beste optie. Die maakt er nadat je hem ingevoerd hebt, ook een m3u van, alleen zie je dit niet en voegt ook de epg toe, mits die erbij zit..
 6. Grabit is al zeer verouderd. Als je bv Newsbin Pro, Sabnzbd, nzbget (newsleecher weet ik niet zeker) gebruikt, die ondersteunen het nieuwe downloaden. Op het moment worden veel posten op een andere manier gepost, zodat ze wel compleet binnen komen, al lijkt het dan dat ze incompleet zijn. @DukenIk weet niet of je dit al ergens op je site hebt staan, maar je kunt via deze link een gratis Newsbin Pro lifetime key aanvragen. Daarmee kun je ook updates mee installeren. Beta en RC updates zijn via het forum van hun te downloaden. Gebruik het programma al jaren en download met 1Gbit op mn laptop, zonder dat mn laptop het zwaaar heeft. Er zijn advanced settings die je kunt toevoegen/veranderen. En hij is in het Nederlands beschikaar. Dit is alleen bij de final release. Misschien hebben jouw gebruikers iets aan deze info.
 7. @SirNixonDe app van formuler MOL2, werkt alleen op een Formuler box. Er is al menig mens geweest die heeft geprobeerd de app te rippen, maar je krijgt na installeren alleen een foutmelding. Als je een lookalike app wilt gebruiken, dan kun je eens kijken naar iMPlayer. Hier een link naar reddit. Ik heb daar ook een lifetime licentie gekocht, maar kom toch iedere keer bij Tivimate terug. Ik zag overigs dat die de prijs van lifetime abbonement, flink verhoogd is. Maar zeker de moeite waard. Mocht je hier meer over willen lezen, dan kun je op reddit kijken. De meeste iptv aanbieders, hebben de optie om tot 7 dagen terug te kunnen kijken. Dit noemen ze Catch Up. Ik las dat je IPTV Smarts (Pro) gebruikt. Ik weet niet of het de pro is die je gebruikt, maar deze ondersteund ook catchup. Als je aanbieder dit ondersteund, hoef je niks op te nemen. Er is enkel een EPG nodig, voor de programmering. En als je geen stalker portal gebruikt, dan moet je de catch up nog opbouwen. Mocht je toch een ander iptv kastje willen aanschaffen, bedenk dan eerst wat je er allemaal mee wilt doen. Ik had voorheen ook de Formuler Z8 en de opvolger Z8 Pro. Maar toen heb ik een Plexserver geïnstalleerd. Daar is andere hardware dan beter geschikt voor. En het belangrijkste, zorg dat het apparaat minimaal 2GB RAM heeft. Er is mij verteld dat met 1GB RAM, het net te weinig is. Owja, ik heb geen enkel aandeel in 1 van deze apps. Ik deel enkel mijn ervaring. Edit: ik kijk net naar de specs van je apparaat, klopt het dat die op android 5.1 draait?
 8. Bedankt @Duken, het werkt nu inderdaad. 😀
 9. Goedemorgen @SwitchFreak, je bent er vroeg bij. 😁 Ik kwam idd tot de conclusie dat 2FA het niet deed, toen ik via m'n telefoon inlogde. Heb daarna een andere browser gebruikt en was geen verschil. Toen kwam ik ook het 2e probleem tegen. Bedankt voor het meedenken. 😁
 10. Ik heb van de week bij alle websites die ik heb en dit ondersteunen dit ingesteld. Daarna heb ik iedere website getest. Ik meen me toch te herinderen dat het toen wel werkte. Maar ik kan er natuurlijk ook langs zitten. In ieder geval bedankt voor uw bericht. 😁
 11. Hoi, Ik heb in de instellingen 2FA ingesteld, maar als ik daarna inlog, werkt deze niet. Want wordt meteen aangemeld. 2e probleem die ik gevonden heb, is als ik met mijn Samsung S21+, uw website bezoek, en forum selecteer, dan gebeurd er niks? Zie alleen dan een optie van oa chat. als ik op Forum druk en daarna op desktop versie, dan krijg ik wel het forum te zien. Was dit bij u al bekend?
 12. Bedakt voor deze zinvolle topic. Ikzelf heb Adguard Home op mijn Synology NAS geïnstalleerd. buiten dat het een ad/tracker blocker is, kun je er oa DNS over TLS (DoT) instellen. Als je ziet hoeveel troep die blokkeert, ik verschiet er nog steeds van. Je krijgt wel een mooi inzicht van wat geblokkeerd wordt. Ik heb een screenshot gemaakt. Ik heb alleen een paar dingen verwijderd ivm privacy. Verder gebruik ik Adguard op mijn laptop en smartphone. Op stacksocial zijn altijd wel mooie lifetime aanbiedingen.
 13. Ik gebruik een NVIDIA Shield TV Pro met Tivimate, en af en toe iMPlayer.. Werken ook heel goed. Ik gebruik ook een eigen epg bron (betaald) en in tivimate, kun je sinds de laatste update, zoveel epg bronnen toevoegen als je wilt. Als Formuler de MYTV Online los betaald zouden aanbieden, dan hadden ze goud geld kunnen verdienen. Veel mensen kopen alleen een Formuler voor de MYTV Online. De Formuler is een populair apparaat. Heb ze in het verleden ook gehad. Heb voor mezelf een Plex server boven staan. Vandaar de Shield. Met een Formuler kan je ook wel streamen, maar er wordt veel getranscodeerd, omdat een Formuler Z8 (Pro) oa geen E-ARC ondersteund. Maar uiteindelijk blijft een persoonlijke keus. 😁 Het belangrijkste is dat het werkt.
 14. @SirNixon Als je een goeie IPTV provider zoekt dan kun je eens kijken bij iptvtotaal. Deze heeft de 10-15 Mbit ziggo streams. Ook veel serie en VOD, ook 4K. moet je alleen opletten. Ze hebben 2 verschillende pakketen met zenders, maar voor beide kan de 48 uur trail krijgen. Verder kun je eens een kijkje nemen op het kodi forum. Hier staat een topic naar ervaringen van verschillende aanbieders.
 15. Dat snap ik ook wel. Ik kan soms lomp uit de hoek komen, terwijl ik dat niet bedoel. Sorry hiervoor. Inmiddels kan ik wel op het forum.
×
×
 • Create New...