Spring naar bijdragen

NetNiet

Full members
  • Aantal bijdragen

    60
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    2

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door NetNiet

  1. Op 22-4-2019 om 19:42 zei Meh Meh:

    Nee, je koopt een Android kastje en installeert een app, deze bijvoorbeeld. Je voert de IPTV gegevens in van je provider en klaar is Kees.
    Maar in bijna alle gevallen kan je ook een M3U bestand krijgen. Die open je met de VLC player en zo kan je op de PC e.d. gebruik maken van IPTV.
    Ik begrijp dus niet waarom dit soort kastjes met de software voor geïnstalleerd werden verkocht, een digibeet kan dit zelf opzetten.
    Het is trouwens wel handig om Android 7 of hoger te hebben, anders is Ultra HD niet ondersteund.

    hahaha Meh Meh ik ben een digibeet en ik was super blij dat het voor mij gedaan werd door de verkoper!

    Ik hoop trouwens niet dat dit bericht gaat over mijn verkoper, hij was echt super aardig en zeer behulpzaam!

    Duken, ik denk niet dat dat de verkoper standaard de software installeert, er zijn namelijk ook verschillende soorten abonnementen, dus het is maar net welke keuze abonnement de klant neemt. Ik had nu laatst een abonnement wat bv niet hier in Tunesie werkte. De aardige verkoper heeft me toen geholpen en kreeg ik een ander abonnement waarmee ik blijkbaar ook programma's kan opnemen (deze digibeet weet nog steeds niet hoe hahaha) en hij vertelde dat dat niet in het oorspronkelijke abonnement zat. Je voert ergens in het menu een code in van je abonnement.

    Hier in Tunesie kan je de abonnementen ook overal kopen, maar heel gek, alle kanalen werken goed, behalve de Nederlandse zenders.

     

     

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...