Spring naar bijdragen

PBM

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Berichten geplaatst door PBM

  1. Zojuist zei Guardian:

    In een eerdere reactie wordt gesproken over Mystic Girl dat zij gestopt was bij de NZB Community TheNewGeneration, maar die zit nu bij de NZB Community Spikesplace.live. Als je naar een groot en recent assortiment zoekt zou ik daar maar eens gaan kijken. Houd er wel rekening mee dat je bij het aanmaken van een account je VPN even uit moet zetten. Eenmaal een account aangemaakt kan je daarna altijd inloggen met je VPN aan.

    MysticGirl is inderdaad THE BEST.... Die heeft echt altijd wat moois voor iedereen en nog heel sympathiek in acties en commentaren ook. Groot respect....

    Sowieso een prima forum daar bij Spikesplace.

  2. Op 10-10-2019 om 14:14 zei MysticGirl:

    Na een tijdje afwezig te zijn geweest, ga ik mijn geschonken boeken van de geweldige schenkers weer delen met de leden :D

    Dus voor alle boekliefhebbers; ik ga vanaf morgen weer alle boekjes delen op SpikesPlace.

    Hopelijk kunnen we als vanouds elkaar weer blij maken met de prachtige boekjes die er weer komen gaan...….

     

    Groetjes MysticGirl

     

     

    Dit is het bericht van het jaar. Dit is de beste en snelste poster van boeken. Hier kunnen anderen alleen maar bij in de schaduw staan (en daar ben ik al zo blij mee). Helemaal top dat je terug bent. 

    Mijn mening en mijn overtuiging.......

  3. 15 minuten geleden zei bruchlee:

    ben in afwachting van registratie, bedankt voor de tip.

    zal wel nu even wachten met donatie, bij vorige site wel de boot in gegaan.

    Ben inmiddels binnen, registratie ging super snel. Het forum is nog wat leeg en ze lijken echt nog maar 1 of 2 dagen geleden begonnen. Maar het ziet er in beginsel echt tof uit. Kan echt wat worden als er meer mensen komen. Buiten dat....ik ben blij met elk forum dat opduikt. Toch weer mensen die er tijd in steken. Ik vind het top.

  4. 5 minuten geleden zei Drifter:

    Er zijn een aantal sites die een naam gebruiken die erg op elkaar lijken, maar de site waar hier zoveel leden zich blind op staren en nooit een invite te zien krijgen is nog steeds in de lucht https://ebooks-shares.org/account-signup.php

    Er zijn op dit moment best wel een aantal NZB community's die de allernieuwste E-books uploaden, maar daar zal je dan toch wel even een registratie moeten doen. In ons overzicht staan tenminste 3 websites waar je een hoop nieuwe content kan vinden.

    Klopt helemaal, het aanbod is heel redelijk op dit moment. Het verdwijnen van MysticGirl van een van deze communities is echter wel een grote aderlating. Hoop dat die weer snel ergens op gaat duiken.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...