Jump to content

Insane

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Insane last won the day on November 14 2018

Insane had the most liked content!

Community Reputation

5 Support punten

About Insane

 • Rank
  Download Newbie

Informatie

 • Download met
  Eigen Software
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  insane.software
 • Locatie
  https://the-newgeneration.net/
 1. Deze Discussie is zinloos haha ik ben software programmeur van beroep al 18 jaar nu dus denk dat het wel goed moet komen met dit soort dingen. Desalniettemin hebben we nu dit topic weer een boost gegeven (en dat is weer extra marketing bedankt ervoor) Als er ooit iemand technisch de code wilt inzien (desnoods van duken zelf) waarmee wij ip`s legen en de encryptie wilt zien zal ik dat doen (maar ga het uiteraard niet publiekelijk posten je snapt waarom haha) Ik ga maar weer is wat werken voor me geld haha! fijne middag!
 2. Als zoiets gebeurd moeten ze wel snel zijn aangezien deze salt vaak word gegenereerd voor veiligheid haha maar ik snap je. Niets is veilig tegenwoordig maar we komen erg goed in de buurt (en dat terwijl 60% van de vpns niet alles goed verstoppen en je vaak het echte ip alsnog kan achterhalen)
 3. Geld dit voor mij? anders zal ik je de code laten zien die dit doet ^^ Ik zou overigens ook jou blauwe vriendin willen ontmoeten. Het schijnt dat smurfin best knap is in het echt..
 4. Hallo Iedereen Ik zal even uitleggen hoe het ip systeem en registratie werkt: De gebruiker registreerd met zijn echte ip.. ohjee wat nu? Het ip word opgeslagen (encrypted voor de techies onder ons met een combinatie van md5/sha-256 en een salt key) Deze accounts worden stuk voor stuk handmatig nagekeken of ze niet op belangrijke ip lijsten staan of een reputatie hebben. (Safety first) Niemand kan deze ip`s zien behalve 2 staff leden (die weten namelijk de salt om ze te decrypten) Geen instantie of persoon kan dus bij dit ip (google maar op sha-256/md5 met salt dat lukt zelfs een supercomputer van google niet) Na goedkeuring word dit volledig verwijderd en ben je op de website niks meer als een gebruikersnaam (hopelijk een gezellige chatbox fan) Daarna kan je dus inloggen met je vpn zonder je eigen ip zichtbaar te maken. Ik heb geen VPN of weet niet hoe dit werkt? Er staan honderden tutorials op het Internet om dit te doen en bereiken (sommige betaald sommige gratis) Ik download nooit met een vpn en log eigenlijk altijd zomaar in Zelfs dat is geen probleem aangezien wij een bestand hebben lopen die alle ip-addressen op 127.0.0.1 zet in onze database (dus ontraceerbaar) Echter kunnen instanties als ze kwaad willen je nieuwsgroepen provider verplichten jouw download history te tonen en zonder vpn vinden ze dit veel makkelijker terug. Daarom is een vpn geen overbodige luxe als je erg actief bent op forums zoals dit. Hoe kan je misbruik dan tegen gaan als je niks bijhoud? Er zijn meerdere technieken die kunnen filteren of iemand misbruik maakt of niet. Hier kan ik helaas niks over zeggen anders word het alsnog misbruikt. (Deze technieken hebben niks te maken met je ip adres of persoonlijke informatie) Hoe zit het met cookies? Die kan je bij ons alleen eten als je op visite komt bij de koffie. Hoe weet ik zeker dat deze post klopt en van toepassing is? Ik heb het zelf zo geprogrameerd ^^
 5. Hier hoef jij je niet druk om te maken. Denk aan constructies zoals "Alles op naam van een overleden chinees" haha EDIT: Oh ik had automatisch post merge verwacht sorry voor dubbelpost
 6. Deze melding van die website heb ik nu opgelost (mocht je nog oude bladwijzers hebben haha) Greets Insane
×
×
 • Create New...