Jump to content


Insane

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Insane last won the day on June 15

Insane had the most liked content!

Community Reputation

8 Support punten

About Insane

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

Informatie

 • Download met
  Eigen Software
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  insane.software
 • Locatie
  https://the-newgeneration.net/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt ik deed alleen achter de schermen af en toe wat bugfixes en server updates 😃 De andere staff verdient veel meer credits maar die zijn vaak niet op forums zoals dit aanwezig (met hun echte account)
 2. Als ik een geschikte kandidaat heb waar ik alle NZB`s naartoe verplaats laat ik het jullie hier weten. Max 2 weken wachten 😃
 3. Ty SKeletor, ik heb TNG uitgelegd in het originele topic inderdaad:
 4. Hallo Iedereen, Ik hield TNG online voor de community en voor de mensen die nog even snel de nzbs wilde downloaden van de bekende posters. Nu is de domeinnaam afgelopen en heb ik de server en database gebackupped. Als er een andere community is die de duizende nzb`s wilt importeren contacteer me dan even. Als niemand ze wilt binnen 14 dagen dan zal ik alle NZB`s publiekelijk in een makkelijke search zetten. Het is zonde dat ze verloren gaan. Als er posters zijn die hier niet mee eens zijn bericht me ook even dan zal ik ze niet allemaal publiekelijk vrijgeven of doorgeven. Discord: Insane - Xcoding#4742 Voor iedereen bedankt voor de jarenlange gezelligheid ondanks dat de afgelopen maanden niet iedereen meer door een deur kon en dat er mensen bedreigd werden etc etc.. Hoe dan ook sta ik er los van (gelukkig) en kan ik wel met iedereen door een deur. Ook ik zal me een deel vervelen dus als iemand nog ergens (gratis) hulp bij nodig heeft Discord: Insane - Xcoding#4742 Groetjes! Insane @admins jullie mogen dit topic sluiten eventueel aangezien dit bericht duidelijk is lijkt me, Als er nog validatie nodig is dat ik de "echte Insane" ben die ik zeg bericht me even en ik toon je de details van tng in screenshots.
 5. Deze Discussie is zinloos haha ik ben software programmeur van beroep al 18 jaar nu dus denk dat het wel goed moet komen met dit soort dingen. Desalniettemin hebben we nu dit topic weer een boost gegeven (en dat is weer extra marketing bedankt ervoor) Als er ooit iemand technisch de code wilt inzien (desnoods van duken zelf) waarmee wij ip`s legen en de encryptie wilt zien zal ik dat doen (maar ga het uiteraard niet publiekelijk posten je snapt waarom haha) Ik ga maar weer is wat werken voor me geld haha! fijne middag!
 6. Als zoiets gebeurd moeten ze wel snel zijn aangezien deze salt vaak word gegenereerd voor veiligheid haha maar ik snap je. Niets is veilig tegenwoordig maar we komen erg goed in de buurt (en dat terwijl 60% van de vpns niet alles goed verstoppen en je vaak het echte ip alsnog kan achterhalen)
 7. Geld dit voor mij? anders zal ik je de code laten zien die dit doet ^^ Ik zou overigens ook jou blauwe vriendin willen ontmoeten. Het schijnt dat smurfin best knap is in het echt..
 8. Hallo Iedereen Ik zal even uitleggen hoe het ip systeem en registratie werkt: De gebruiker registreerd met zijn echte ip.. ohjee wat nu? Het ip word opgeslagen (encrypted voor de techies onder ons met een combinatie van md5/sha-256 en een salt key) Deze accounts worden stuk voor stuk handmatig nagekeken of ze niet op belangrijke ip lijsten staan of een reputatie hebben. (Safety first) Niemand kan deze ip`s zien behalve 2 staff leden (die weten namelijk de salt om ze te decrypten) Geen instantie of persoon kan dus bij dit ip (google maar op sha-256/md5 met salt dat lukt zelfs een super
 9. Hier hoef jij je niet druk om te maken. Denk aan constructies zoals "Alles op naam van een overleden chinees" haha EDIT: Oh ik had automatisch post merge verwacht sorry voor dubbelpost
 10. Deze melding van die website heb ik nu opgelost (mocht je nog oude bladwijzers hebben haha) Greets Insane
×
×
 • Create New...