Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

Ismail Antar

Full members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Support punten

About Ismail Antar

 • Rank
  Duken Pro

Recent Profile Visitors

973 profile views
 1. Hey @Guardian ja windows 10 heeft inderdaad heel veel irritante problemen zo kon ik ook mijn windows hele tijd niet upgraden waarna ik uiteindelijk dit probleem kreeg. Mij maakt het trouwens niks uit wat er met mijn bestanden gebeurd want er staan niet echt bijzonder dingen op die staan allemaal op dropbox. Het enige wat ik wil is dat ik de laptop gewoon weer normaal kan gebruiken op welke manier dan ook haha. Heel erg bedankt voor al je hulp.
 2. Hey @Guardian ik heb die site al een keer eerder gezien en het werkt helaas niet voor mij ik heb alles geprobeerd wat er op die site staat en ook op deze site https://nl.easeus.com/bestanden-terughalen/hoe-de-oneindige-automatisch-herstel-loop-in-windows-te-doorbreken.html waar precies mijn probleem wordt beschreven ik heb alles uitgevoerd maar het werkt maar niet ik kan wel bijvoorbeeld wel gewoon op alles drukken zoals problemen oplossen en het runnen maar daarna herstart hij de laptop weer en gebeurt er precies het zelfde. Heel erg bedankt voor je hulp trouwens
 3. Hey heel erg bedankt voor je hulp. Ik heb het geprobeerd maar hij start dan opnieuw de laptop op en komt weer op dezelfde scherm als eerst heb het al 3 keer geprobeerd en het werkt helaas niet.
 4. hey bedankt voor je hulp. Het probleem met mijn laptop is dat elke keer als ik hem aan doe hij op dit scherm komt (Zie foto) wat dus een oneindige automatisch herstel loop is. Ik kom niet op de scherm waar ik kan inloggen dus kan ook niks op mijn account doen.
 5. Goedenavond allemaal. Ik heb hier al een weekje een heel irritante probleem mijn laptop wil maar niet normaal opstarten. Na vandaag ben ik er achter gekomen dat dit een oneindige automatisch herstel loop is. Alleen wil ik nu graag weten hoe ik dit moet oplossen zodat ik gewoon weer normaal in mijn account kan komen.
 6. de registratie pagina lijkt op die van force4fun zijn ze misschien nu al terug?
 7. ik heb het geprobeerd en het werkt helaas niet ik ga Microsoft morgen maar contacteren denk ik. bedankt voor u hulp
 8. heel erg bedankt ik laat het u weten wanneer het is gelukt
 9. ik krijg dit te zien heb het al geprobeerd met probleem oplossen maar daar mee werkt het blijkbaar niet
 10. ze zijn inderdaad best wel raar nu opeens weer een fout waardoor ik niet kan updaten
 11. wow sterkte man @ShadowMaster
 12. Ik doe maar mee en ga voor de b
×
×
 • Create New...