Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Anoniem57

Full members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Anoniem57

 1. IPV6 kent geen portforwarding. In principe krijgt ieder apparaat zijn eigen IP adres en wordt er in de (router) firewall geregeld dat die van buitenaf niet bereikbaar is. Als je een echt IPV4 adres hebt (geen DSLITE) dan kun je een port forward in de router instellen.
 2. Portforwarding moet je in je router instellen, niet in windows.
 3. Wat ik in de screenprint zie is prima. Of vinny's windows gaat werken heb ik geen idee van.
 4. Als je een ISO hebt kun je er met Rufus een UEFI opstartbare usb van maken. https://rufus.ie/nl/
 5. Welkom @TuinbeverEn @Duken: doe rustig aan.
 6. Je bent een NL-er, dus qua vaccinatie val je in de uitzonderingen. De UK is geen EU/schengen land meer, dus het is vereist om een negatieve test voor het boarden te hebben. Als je de links volgt kom je op deze site voor tips waar te verkrijgen: https://www.gov.uk/government/publications/list-of-private-providers-of-coronavirus-testing/list-of-private-providers-of-coronavirus-testing
 7. Niet veel engs aan te zien. Nah ja, ik zal wel te weinig fantasie hebben.
 8. Dank je voor de uitleg. In principe maakt het dus volgens mij niks uit of je anonieme hosting of niet anonieme hosting gebruikt volgens mij. Het hosting pakket zou hetzelfde moeten zijn toch ?
 9. Heel vreemd. In principe maakt het niet uit waar de database staat, als je maar het juiste IP adres invult. Wat zijn offshore hosts ?
 10. Waarom zou spotweb niet werken in een shared hosting omgeving ?
 11. Ik had deze tip bij de Tuinbever handleidingen gezet, maar hij was het daar niet mee eens en modereerde die weg. Op zich geen probleem. het is zijn handleiding. Maar ik wil jullie die video link toch niet onthouden, daarom post ik hem maar hier.
 12. Spotweb haalt zelf niks op. Wel je download cllient (nzbget, sabnzbd). Kijk daar voor de logs.
 13. Het bewijs dat een download via een bepaalde IP heeft plaats gevonden, wil niet zeggen dat de abonnementhouder van dat IP ook de download pleegde. Dat kan ook iemand van zijn gezin of in de buurt zijn. Het 'bewijs' is dan ook flinterdun en wordt ook al door diverse US rechters afgewezen. Helaas snappen de NL rechters hier de techniek nog niet helemaal. Het enige wat DWF kan doen is de houder vragen om de downloader op te sporen (hoe?) en te vermanen dat hij/zij niet illegaal mag downloaden. Een erg zwak argument om daarmee de privacy van de houder te schenden. Overigens is de siutatie in DE anders. Daar is volgens de wet de houder van de aansluiting aansprakelijk voor schade verricht via zijn verbinding. Zeer controversieel in het geval van Hotels, B&B e.d.
 14. Het bewijs dat een download via een bepaalde IP heeft plaats gevonden, wil niet zeggen dat de abonnementhouder van dat IP ook de download pleegde. Dat kan ook iemand van zijn gezin of in de buurt zijn. Het 'bewijs' is dan ook flinterdun en wordt ook al door diverse US rechters afgewezen. Helaas snappen de NL rechters hier de techniek nog niet helemaal. Het enige wat DWF kan doen is de houder vragen om de downloader op te sporen (hoe?) en te vermanen dat hij/zij niet illegaal mag downloaden. Een erg zwak argument om daarmee de privacy van de houder te schenden. Overigens is de siutatie in DE anders. Daar is volgens de wet de houder van de aansluiting aansprakelijk voor schade verricht via zijn verbinding. Zeer controversieel in het geval van Hotels, B&B e.d.
 15. Kijk eens naar VMPlayer / Workstation Pro. Die draait bij mij zelfs nog een oude windows 98 😁
 16. Helaas schort het aan het onderhoud van spotnet 2.0 Spotnet classic werkt nog wel goed. Sommige webversies van Spotweb lopen ook helaas flink achter.
×
×
 • Create New...