Spring naar bijdragen

KevinDaVino

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door KevinDaVino

  1. 4 uur geleden zei Duken:

    Welkom! Ik zie nu ook dat de switch op een makkelijke manier kan worden voorzien van Android via SD kaartje. Misschien moet ik dat toch eens proberen... als ik mijn zoontje nog ooit van dat ding af krijg

    Ja het is heel eenvoudig en buiten Nederland kosten de RCM loaders €15 ongeveer. 

  2. @Drifter Bedankt voor het verwelkomen. Tot nu toe heb ik best wat kunnen vinden op het forum dus ik ben weer redelijk bij. Waar ik me nu erg in aan het verdiepen ben is het ombouwen/hacken van me Nintendo Switch en het downloaden van spellen en dergelijke, leuk om te zien dat daar ook al een topic van is.

    Tot nu toe heb ik erg veel aan jullie forum. Ik moet me alleen nog wat meer verdiepen in welke download programma's ik weer moet gaan gebruiken.

  3. Hallo,

    Via Google heb ik dit forum gevonden omdat ik iets zocht over vpn omdat ik weer actief wil gaan downloaden, ik vond een interessant topic van jullie en heb toen vpn van PIA genomen.  In het verleden veel actief geweest met downloaden, nu na een jaar of 5 wil ik weer actief gaan downloaden dus ik hoop veel informatie te kunnen vinden en delen op jullie forum.

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...