Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Yoshi

Read-only
 • Posts

  48
 • Joined

 • Days Won

  3

Nieuwsbericht Comments posted by Yoshi

 1. Wat ik mij dan altijd afvraag in zulke gevallen (geldt ook voor internationale uploaders die gepakt zijn), denken deze mensen niet na over eventuele gevolgen, zoals dat de grootste der grootste film-maatschappijen "al" hun verliezen bij deze uploaders proberen te verhalen?. Je weet toch wel wat de gevolgen kunnen zijn als je gewoon even nadenkt Googled op dit onderwerp. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van uploaders die gepakt zijn en welke straf zij hebben gekregen. Daar wordt je niet blij van kan ik je zeggen.

  Los daarvan, een beetje een professionele uploader gebruikt/lekt natuurlijk nooit herleidbare informatie zoals naam, email, IP adres, telefoonnummer en bankgegevens.

  Daarbij komt dat je altijd voorzichtig moet zijn met reallife connecties/vriendschappen in deze scene, voor je het weet ben je bevriend met een BREIN infiltrant 🤯

   

  • Thanks 1
 2. On 3/7/2020 at 7:40 AM, vuurvogel76 said:

  Usenet is zeker nog van deze tijd

  Ik zie dat het op tor juist slechter gaat,en usenet is niet  altijd sneller als tor

  Tor heeft echt helemaal niks met Torrents of Usenet te maken. Tor is op een zichzelf staant protocol net als Usenet en peer2peer (torrents).

  Ik ben zeker niet tegen nieuwsgroepen (al heb ik dit nog nooit gebruikt om eerlijk te zijn), maar ik kan iedereen torrents aanraden omdat niet alleen Nederland enkele geweldige torrent-sites & uploaders heeft, maar globaal over de hele wereld is er zoveel te vinden. Daarbij is het volledig gratis, snel en makkelijk te gebruiken. Echter zijn er ook nadelen hoor, namelijk wanneer er geen seeders zijn en dat je IP publiekelijk te zien is (vandaar altijd VPN gebruiken).

 3. Uiteraard logisch dat DFW geld wilt zien van illegale downloaders want de film is niet gratis gemaakt en geproduceerd. Echter 150 euro p.p. is wel heel erg veel. Daarbij komt dat het inderdaad niet zeker is of de eigenaar van het IP adres deze film gedownload heeft. Ook twijfel ik ernstig of het geinnde geld bij de juiste personen terrecht komt mocht Ziggo toch verloren hadden.

  Wanneer gaat de industrie nou eens de formule snappen: veel verschillende streaming diensten + (relatief) hoge maandelijkse kosten per dienst = illegaal downloaden

×
×
 • Create New...