Jump to content

Yoshi

Full members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Days Won

  3

Posts posted by Yoshi

 1. Ver wegblijven van diensten zoals Cloudflare. Deze partijen delen uiteraard informatie als hier om gevraagd wordt door partijen als Brein.

  Voor de mensen met verstand van zaken zou ik gaan voor een bulletproof hosting met een onion domein; is Brein niet tegen opgewassen ;)

 2. Goedenavond!

  Beetje bij beetje begin ik mij te ergeren aan mensen die op Duken een topic starten over dat ze geen toegang meer hebben tot hun account óf verbannen zijn van site X of Y zonder reden.

  Ten eerste vind ik dat deze mensen niet geholpen moet worden door onze community aangezien Duken geen doorgeef-luik is. Ten tweede hoor ik vaak dat site X of Y hun eigen leden verbannen zonder reden of dat mensen niet kunnen registreren met een VPN wat ook voor de nodige problemen zorgt (wat zou de reden hiervan kunnen zijn... 🤔 ). Waarom willen deze mensen persé op dergelijke onaangename websites actief zijn. Vaak zie ik dezelfde website-namen voorbij komen. Ik denk dan: "Er bestaan meerdere en betere Nederlandse websites op dit gebied, ik ga wel lekker naar deze toe".

  Is het tijd voor een nieuwe forum-regel of hoe denken jullie hier over? Ik hoor graag jullie mening 🙂

  • Like 1
  • Did win! 1
 3. Sorry jongens, ik ga tegen de stroming in...

  We worden met zijn alle bang gemaakt. Ja het is een virus wat voor de nodige ellende zorgt, maar om op (semi) "lockdown" te gaan is te belachelijk voor woorden.

  Jammer dat men niet naar de feiten kijkt: de ziekte cijfers per ratio (dus aantal inwoners per land meeneemt), kijkt naar de welke soort personen overlijden (ouderen die al gezondheids problemen hadden) & het aantal genezingen wat toch vrij hoog is. Ik zeg niet dat het niet erg is of dat het onzin is allemaal, in tegendeel, goed dat er op wereldwijd niveau maatregelen getroffen worden, maar je kan ook te ver gaan gezien de feiten.

  Just my sense ;)

 4. Wat ik mij dan altijd afvraag in zulke gevallen (geldt ook voor internationale uploaders die gepakt zijn), denken deze mensen niet na over eventuele gevolgen, zoals dat de grootste der grootste film-maatschappijen "al" hun verliezen bij deze uploaders proberen te verhalen?. Je weet toch wel wat de gevolgen kunnen zijn als je gewoon even nadenkt Googled op dit onderwerp. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van uploaders die gepakt zijn en welke straf zij hebben gekregen. Daar wordt je niet blij van kan ik je zeggen.

  Los daarvan, een beetje een professionele uploader gebruikt/lekt natuurlijk nooit herleidbare informatie zoals naam, email, IP adres, telefoonnummer en bankgegevens.

  Daarbij komt dat je altijd voorzichtig moet zijn met reallife connecties/vriendschappen in deze scene, voor je het weet ben je bevriend met een BREIN infiltrant 🤯

   

  • Thanks 1
 5. 19 hours ago, Duken said:

  We worden allemaal gek....

  Dat is een ding wat zeker is haha. Ik ben gisteren en vandaag bij meerdere supermarkten geweest maar nergens is meer wc papier te halen 😱

  Los daarvan wordt het nu wel een stuk gevaarlijker nu bekend is dat ook jonge & gezonde mensen besmet kunnen raken. 

 6. On 3/7/2020 at 7:40 AM, vuurvogel76 said:

  Usenet is zeker nog van deze tijd

  Ik zie dat het op tor juist slechter gaat,en usenet is niet  altijd sneller als tor

  Tor heeft echt helemaal niks met Torrents of Usenet te maken. Tor is op een zichzelf staant protocol net als Usenet en peer2peer (torrents).

  Ik ben zeker niet tegen nieuwsgroepen (al heb ik dit nog nooit gebruikt om eerlijk te zijn), maar ik kan iedereen torrents aanraden omdat niet alleen Nederland enkele geweldige torrent-sites & uploaders heeft, maar globaal over de hele wereld is er zoveel te vinden. Daarbij is het volledig gratis, snel en makkelijk te gebruiken. Echter zijn er ook nadelen hoor, namelijk wanneer er geen seeders zijn en dat je IP publiekelijk te zien is (vandaar altijd VPN gebruiken).

 7. Fijn weekend allemaal!

   

  Ik ben nu de grote Oscar winnaarr Parasite aan het kijken en moet eerlijk zeggen dat het best een aardige film is. Goed acteer werk, steady gefilmd en een orgineel en boeiend verhaal.

 8. Hmm oke, ik heb me even ingelezen in port forwarding en ik heb het nu min of meer werkend.

  Ik heb via het IP van mijn router een port range gemaakt welke vrij is voor P2P verbindingen. Zodra ik mijn firewall van Avast Anivirus uitzet, staat er in de torrent client dat de poort open is. Dat is natuurlijk wat ik wil!

  Echter dient nu het volgende probleem zich aan. Wanneer ik dus mijn firewall van Avast weer aanzet, wordt de open poort geblokkeerd (ik kan nog wel downloaden dus de verbinding zelf wordt niet geblokkeerd).

  Uiteraard heb ik in Avast firewall aangegeven dat hij zowel alle uitgaande als inkomende verbindingen toe moet laten. In windows firewall kan ik niks aanpassen want er staat dat alles door Avast geregelt wordt.

  Ik heb iets gelezen dat Avast zogenoemde "Systeemregels" en "Pakketregels" heeft. Ik heb dus bij pakketregels de open poort toegevoegd met als doel dat hij alle verbindingen die via deze poort lopen, toe moet laten. Echter maakt dit geen verschil, nog steeds zeggen de verschillende torrent clients: port blocked. Ik maakt momenteel gebruik van uTorrent, qBittorrent en Vuze.

  image.thumb.png.4794f91cdb767ea5b5d4317a8b320b09.png

   

 9. Goedeavond allemaal,

  Wanneer ik torrents download staat er in de client steeds "Port blocked". Ik kan nog wel downloaden, bij veel torrents op volledige snelheid. Echter, bij sommige torrents gaat het download zeer traag (lees 5kb/s), ondanks dat de client aangeeft dat er 100+ seeders zijn.

  Kan dit te maken hebben met de poort die geblokeerd is? Tevens hoe weet ik welke poort wel open staat? Ik heb ontzettend veel verschillende porten al geprobeerd maar ze zijn allemaal geblokkeerd. Verschillende torrent clients, zelfde resultaat.

 10. Ik heb dus hetzelfde probleem met qbittorrent. De laatste tijd zijn downloads erg traag geworden. Dit probleem lijkt te komen door de client zelf. De downloads worden ietsje sneller wanneer ik het aantal peers limiteer. Echter kan ik dan nog steeds niet downloaden op volle snelheid.

  Nu overgestapt naar Deluge waar ik wel normaal kan downloaden.

×
×
 • Create New...