Jump to content

Guardian

Full members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Guardian last won the day on November 11

Guardian had the most liked content!

Community Reputation

60 Support punten

1 Follower

About Guardian

 • Rank
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Luistert graag naar
  Oude Soulmuziek

Recent Profile Visitors

687 profile views
 1. Hallo @Gerrit B, Dit probleem is ook al verschillende malen behandeld op dit forum en als je de oplossing niet op het Spotnet Forum zelf kan vinden is het toch aan te raden om een oudere versie van Spotnet te installeren. Lees anders even dit zelfde onderwerp onder deze link
 2. Hallo @Pukkiehelp, Grote kans dat ook jij even de firmware opnieuw op je kaart moet installeren zoals vaker besproken op het forum. Helaas geef je niet aan welke R4 kaart jij precies gebruikt (ook onder de R4 SDHC zijn verschillende uitvoeringen) , maar lees even de reactie's door die op het forum staan onder deze link. Ik vermoed dat je even je kaart moet formatteren en de Firmware opnieuw moet installeren en daarna de spellen er weer opzetten, maar dan moet je wel de juiste Firmware versie voor jouw kaart hebben.
 3. Hallo @Murphy44, Je geeft niet aan hoeveel GB de kaarten zijn die je op Spotnet gedownload hebt, maar je zal denk ik een Micro-SD kaart nodig hebben van tenminste 8 GB om de kaarten goed werkend te krijgen in je Garmin. Je moet op je Micro-SD kaart een mapje maken met de naam Garmin. Als de door jou gedownloade Europakaart een Unlocked versie is kan je de bestanden die je nu op je Harde schijf hebt staan kopiƫren naar het mapje Garmin op je Micro-SD kaart. Jouw Garmin moet de kaarten dan vanzelf vinden als je Micro-SD kaart in de Garmin zit.
 4. Fijn dat het in ieder geval gelukt is en Apple geeft op een site zelf oplossingen voor een hoop Bug problemen met Catalina waaronder ook synchronisatie van Muziek /Film/Afbeeldingen zonder iTunes.
 5. Hallo @peterp0st, Je wil graag een oplossing voor je probleem, maar je vergeet een hoop dingen te vertellen die nodig zijn om enige redelijke hulp te kunnen geven, want wat was het formaat voordat je ging converteren en zaten er eerst wel ondertitelingen bij deze serie. Als de serie origineel op DVD staat, moet je volgens mij ook in iSkysoft Converter de originele ondertiteling uit de DVD bestanden kunnen halen in het onderdeel Bewerken. Als je de originele DVD bestanden hebt, moet je in ieder geval de BluRay(RETAIL) ondertitelingen hebben als je ze van Ondertitel.org wil downloaden.
 6. Goed idee om gewoon even de zoekmachine te gebruiken van NZBIndex zelf @Monkie. We zijn teveel gewent geraakt aan de websites van de verschillende NZB Community's zelf en dan wil je wel eens vergeten dat als je de titel Solomon Northup gewoon even typt in de zoekregel van de site NZBIndex er ook gewoon een resultaat kan komen.
 7. Jammer dat je retentie dat niet haalt, want ik kan hem met Eweka nog gewoon binnenhalen. Ik zie dit boek ook niet staan bij wat grotere verzamelingen/collecties op een latere datum. Misschien kan je een ander Usenet account maken met een proefversie met een langere retentie en dan proberen het boek te downloaden.
 8. Je bent bijna uniek met een betaalde versie, dus ik wens je ontzettend veel sterkte en laat even weten of je na de installatie ook weer van alles kan doen op je laptop.
 9. Je hebt in ieder geval de complete installatie Windows XP op die CD-rom staan, dus je hoeft niet apart te zoeken naar de Servicepack's. Je kan alle benodigde Drivers downloaden onder deze link. Ik vindt het alleen vreemd wat je zegt over SubSync, want dat progje moet draaien op alle Windows OS.
 10. Uit het onderzoek blijkt dat 23 procent van de Nederland jongeren van tussen de 15 en 24 jaar bewust gebruikmaakt van illegale bronnen om toegang te krijgen tot digitale content. Dat is een daling van 14 procent ten opzichte van 2016, toen hetzelfde onderzoek is uitgevoerd. 6 procent van de Nederlandse jongeren gebruikt illegale content onbewust, terwijl 56 procent aangeeft het in zijn geheel niet te gebruiken. Deze daling is relatief gezien erg groot. In alle 28 EU-lidstaten is dit bewuste gebruik van illegale bronnen onderzocht en alleen in Luxemburg en Malta is de daling met 16 procent nog groter. Nederland wordt gevolgd door Estland met 11 procent en Frankrijk met 10 procent. In de meeste lidstaten is wel sprake van een daling, maar die is doorgaans niet zo groot.
 11. Hallo Sjako, Opnieuw XP installeren kan natuurlijk altijd als je Harde Schijf niet beschadigd is. Alleen op de CD staan waarschijnlijk niet de Servicepack's die je ook nodig hebt om programma's te kunnen draaien en uiteraard heb je Drivers nodig die je dan met een Driver software programma zal moeten installeren. De Servicepack's zijn waarschijnlijk nog wel van 1 of andere site te downloaden, maar het zal best een behoorlijk klusje worden om alles compleet te krijgen. Ik begrijp alleen niet waarom je dit wil blijven doen onder Windows XP, want jouw Dazzle draait denk ik ook wel onder een andere Windows versie, als ik de specificaties lees en Sub Sync vanzelfsprekend ook.
 12. Hallo @Titus3012, Ik ben helemaal niet bekend met MacOS, maar er zijn wel een hoop dingen te vinden op het internet, zoals de speciale Tweakers.net topic die daarvoor aangemaakt is en te vinden onder deze link
 13. Daar zal Google ook niet al teveel over loslaten denk ik. Volgens de laatste berichten wil Google de problemen nu ook zo snel mogelijk oplossen. Ze sporen iedereen aan wiens Google Home-speakers defect is door de update om dit te melden aan Google. Ter compensatie zal een gratis nieuwe smartspeaker worden opgestuurd. Google werkt ook aan een software-update voor Google Home zodat dergelijke problemen in de toekomst niet meer kan voorvallen.
 14. Als je geen probleem hebt met Engelstalige uitleg heb ik een Finder oplossing gevonden; How to fix macOS Catalina Finder problems Some people have found that Finder has been crashing or becoming unresponsive after updating to macOS Catalina. If you have encountered this problem, open up Terminal and enter the following command: ~/Library/Preferences/com.apple.finder.plist Press Enter. You will see a highlighted in Finder. Select the file, then delete it. Next, restart the Mac. Je kan een hoop probleem oplossingen vinden onder deze link
 15. Hallo NetNiet, Je zal vast niet de enige zijn die problemen ondervindt na die upgrade want Apple heeft er een hele pagina aan geweid waar je even zou kunnen kijken onder deze link en ik weet niet welke versie jij hebt van SABnzbd, maar je kan de proberen de laatste versie te downloaden waarmee je dan misschien ook van je probleem af bent.
×
×
 • Create New...