Jump to content

Guardian

Full members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Guardian last won the day on January 15

Guardian had the most liked content!

Community Reputation

118 Support punten

2 Followers

About Guardian

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Luistert graag naar
  Oude Soulmuziek

Recent Profile Visitors

1393 profile views
 1. Op Duken.nl staan meerdere topics die onderwerpen bevatten over verschillende NZB Community's, waaronder ook over The New-Generation dat de registraties gesloten zijn. Lees onder deze link
 2. Dat is bekend van zakelijke gegevens die gewoon worden gekocht van De Kamer van Koophandel, maar privé gegevens die je moet invullen op verschillende websites en/of app-jes waarbij je vaak ook de mogelijkheid hebt om via een slide-knop gegevens onzichtbaar te maken voor anderen of daarmee aangeeft dat je niet wil hebben dat die gegevens openbaar worden,!!!! als daar mee gerotzooid wordt mogen van mij die boetes gigantisch worden, als er maar instanties zijn die daar opletten en het ook handhaven. Ik denk ook dat er ontelbaar veel mensen online bezig zijn, die niet de moeite hebben genomen eens dieper te bekijken wat Google allemaal wel of niet opslaat van je surfgedrag en doorverkoopt. Ook in die instellingen kan je aangeven of je gedrag wel of niet gebruikt mag worden.
 3. Helaas wordt nagenoeg iedere burger de digitale snelweg op gedwongen door alle overheden en grote (financiële) instellingen. Er bestaat nog amper een mogelijkheid om iets te doen of te realiseren zonder dat je verplicht gebruik moet maken van inlog gegevens of pasjes. Als die verplicht gevolgde procedures niet gedaan kunnen worden zonder dat je persoonlijke gegevens beschermt zijn hoort er tenminste een instantie te zijn die daar een degelijke controle op uitoefent. Elke boete die uitgedeeld wordt is in dit geval uitstekend, want dat houdt tenminste in dat er controleurs mee bezig zijn en in dit item gaat het om een verzameling van Consumenten organisaties over de hele wereld. Ik begrijp alleen het woordgebruik Infantiel (kinderachtig) even niet, want naïef gedrag vertonen is niet perse leeftijd gebonden.
 4. Uit deze reactie blijkt een overduidelijk zeer aanwezig cynisme. Het is gewoon in en in triest dat de makers en ontwikkelaars van al deze apps totaal geen respect hebben voor het wettelijk vastgestelde recht op privacy. Hopelijk bereiken de Autoriteiten Persoonsgegevens in de diverse landen dat op zeer korte termijn al deze apps uit de handel gehaald worden. Deze manier van privacy misbruik is te gek voor woorden en moet keihard aangepakt worden.
 5. Ik kan me niet voorstellen dat er Überhaupt een NZB Community is die zonder duidelijke reden een Ban geeft aan een lid. Ik heb op een behoorlijk aantal Community's een account en krijg daar ook met regelmaat een bericht of Nieuwsbrief met info waarin degelijk wordt uitgelegd dat er regels zijn verbonden aan het account. Zoals zo vaak begint het gehuil achteraf, maar vaak niet terecht.
 6. Waarschijnlijk wekt deze uitzonderlijke gedeelde release een hoop sympathie op en zijn er onder de torrent downloaders een groot aantal die een financiële bijdrage leveren, maar dan zal het spel wel van hoge kwaliteit moeten zijn.
 7. Eweka is voor mij al jaren een zeer betrouwbare usenet provider met een uitstekende retentie, maar de keuze voor jouw abonnement zal af hangen van de snelheid die je bij je eigen Internet Provider hebt. Hitnews is zelfs wat duurder dan Eweka en als ik nu moest kiezen zou ik gewoon gaan voor Extremeusenet als je daar 20% korting op kan pakken, want de retentie ontloopt elkaar nauwelijks.
 8. Fijn dat er een stukje van je probleem weg is nu Damay77 en je hebt denk ik nu ook meer dan voldoende mogelijkheden om aan games te komen.
 9. Ik zou niet eens gaan zoeken naar een oplossing in Edge zelf, want Edge is een behoorlijk licht programma, maar heeft vaak foutjes. Installeer op je laptop een Browser die dat soort problemen helemaal niet heeft zoals Chrome of Opera
 10. Je hoeft van mij geen screenshot te maken van die pagina, maar als je op je telefoon wel kan downloaden in je browser heb je kennelijk op je laptop een andere browser geïnstalleerd waarmee het misschien niet mogelijk is, of je moet in de instellingen van je browser iets aanpassen. Ik heb geen idee met welke browser jij op je laptop werkt, maar als je in jouw browser een probleem ondervindt met het downloaden van Bestanden of PDF naar een bepaalde map, moet je even naar de website van die specifieke browser gaan of je googled even op de tekst; Browser bestanden downloaden. Alles heeft te maken met het Beheren van Invoegtoepassingen
 11. Het is niet toegestaan om op Duken.nl een linkje te plaatsen naar een pagina waarop je een directe mogelijkheid hebt om illegale content te downloaden. Er mag wel uitgelegd worden hoe je dat kan doen, dus als volgt zet je even de tekst: "parent directory" switchgames" in de Google zoekregel. Je krijgt dan een pagina in beeld met verschillende gevonden linkjes naar websites of pagina's. Bijna bovenaan de pagina zie je de tekst Index of /s staan, waar je op moet klikken. Je bent nu op een pagina van een verzameling Switch Games die beginnen met de letter s. Als je nu even bovenaan klikt op de tekst Parent Directory, dan kom je op een pagina waarop je aan het begin van elke regel een afbeelding ziet staan van een mapje met 09/, a/, b/ enz.enz. In die mapjes zitten allemaal games die beginnen met de letter die erbij staat. Open de mapjes door op de letter te klikken achter het mapje en je komt dan op een pagina met alle namen van de spellen die jij direct kan downloaden als rar bestand in je browser. Klik gewoon even op de regel met de naam van het spel en je download begint gelijk. Na de download moet je het bestand even uitpakken met 7z of WinRar. Na het uitpakken heb je een volledige map met daarin alle bestanden van het spel die jij op je Switch kan zetten.
 12. Misschien kan je wat informatie vinden in de topic op het Synology-Forum onder deze link, als je daar tenminste zelf niet al gekeken hebt.
 13. Hallo @peter gr, Je geeft zo weinig informatie dat ik bang ben dat jouw probleemgeval zelfs op een Navigatie forum niet opgelost kan worden. Hier op Duken.nl zijn ook nog nooit iGo navigatie problemen behandeld, dus je moet wel heel veel geluk hebben hier iemand tegen te komen die daar wat meer van zou weten.
 14. Er staan op verschillende NZB Community's Switch games, maar dan moet je daar uiteraard wel een account hebben. The New-Generation en Pirates4all hebben er aardig wat op hun website staan.
 15. Als je Switch typt in de zoekmachine komen er inderdaad niet meer dan 4 resultaten op Spotnet
×
×
 • Create New...