Jump to content

Guardian

Full members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Guardian last won the day on December 10

Guardian had the most liked content!

Community Reputation

83 Support punten

2 Followers

About Guardian

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Opera
 • Provider
  Ziggo
 • Luistert graag naar
  Oude Soulmuziek

Recent Profile Visitors

993 profile views
 1. Als je in PIA de onderstaande instelling ook hebt gedaan, zal de narigheid inderdaad in de instellingen van qBittorrent moeten zitten, maar daar heb ik geen of weinig kennis van, want ik download zelf helemaal niets met Torrents. ----------------------------------------------------- Selecteer de tab Netwerk. Hierin is de optie Port forwarding aanvragen mogelijk. Deze is handig bij het gebruik van het downloaden via bittorrent zodat het downloader sneller kan lopen. Gebruik deze optie als je tegen langzaam torrent verkeer oploopt.
 2. Hoi Damay77, Ik had een deel van mijn antwoord gelezen als tip op een ander forum en ben al blij dat het ten dele helpt. Je zou even het topic na kunnen lezen wat op Duken.nl staat over verschillende instellingen van VPN in combinatie met qBittorrent.
 3. Je kan het downloaden van Torrents niet vergelijken met NZB downloads, maar het probleem zit hem bij jou waarschijnlijk in de instelling van de Poort in qBittorrent die hetzelfde moet zijn als die van PIA. Als die instellingen goed zijn, zou je snelheid aanzienlijk hoger moeten zijn. Bij de geavanceerde instellingen van PIA 'Request port forwarding aanvinken'. Zodra je verbinding hebt met een server zet je de muis op het logootje van PIA. Je krijgt nu de desbetreffende poort (5 cijfers) te zien. In utorrent/qBittorrent pas je de volgende instellingen aan (opties, voorkeuren): -tabblad 'verbinding': Bij 'poort voor inkomende verbindingen' vul je het getal van de (PIA) poort hierboven in. Daarnaast zet je 'poorttoewijzing met UPnP', 'Poorttoewijzing met NAT-PMP' en 'Willekeurige poort bij opstarten' UIT -tabblad 'bandbreedte': zet 'Snelheidslimiet toepassen op transportoverhead' en 'snelheidslimiet toepassen op uTP-verbindingen' UIT -tabblad 'BitTorrent': zet 'Schakel bandbreedtemanagement uTP in' UIT
 4. Beste @Slabbaert D.G. Oorspronkelijke titel van dit boek is Playing With Fire en in Oktober 2015 uitgegeven als Paperback en Audioboek. Er is van deze titel nooit een verfilming gemaakt. Iets meer informatie is te vinden onder deze link
 5. Door mij eerder gegeven antwoord verborgen omdat ik nu ook tot de conclusie ben gekomen dat antwoord geven aan dit lid verspilde moeite is. Je kan de DVD kopen voor € 7,40 bij bol.com
 6. Hahahaha, hier ongeveer hetzelfde @Monkie, Dove Invisible deodorant voor mijn echtgenote normaal € 4,19 per stuk en nu 6 voor € 10,00 en Haarverf 1+1 gratis, spaarde ik in totaal al € 29,00 mee uit.
 7. Goede middag allemaal. Ik had niet echt iets speciaals op mijn verlanglijstje, maar om heel eerlijk te zijn heb ik dit weekeinde wat Supermarkt en Kruidvat aankopen gedaan (specifieke Black Friday aanbiedingen) voor 41,50 Euro en daar ongeveer 44 Euro mee uitgespaard. Zuiver spullen die we dagelijks gebruiken. Daar ben ik al best gelukkig mee.
 8. Hallo @Biebmiep, De site is niet offline, dus zelfs als je jouw wachtwoord kwijt bent is er de mogelijkheid door even te klikken op de regel Uw wachtwoord kwijt druk hier om een nieuwe aan te vragen. of Indien u niet bent geregistreerd bij ebookparadijs klik dan op het slotje voor de acces. zodat een nieuwe registratie ook nog mogelijk is, maar dan moet je waarschijnlijk even een ander e-mailadres gebruiken en een nieuwe gebruikersnaam.
 9. Daar kan je best eens gelijk in hebben @reneetje1969, want het is duidelijk dat het gesprekje gevoerd wordt met iemand die in diezelfde scene zit.
 10. Voor wie daarin geïnteresseerd is, de rechterlijke uitspraak van deze zaak die gediend heeft bij de Rechtbank Utrecht is als PDF te downloaden onder deze link
 11. pirates4all.com heeft een behoorlijk uitgebreide aparte kolom voor Kids op hun site staan met veel Animatie DVD formaten die ook nog Vlaams Audio hebben.
 12. Hallo Claus, welkom op Duken,nl. Ik hoop dat je geen verkeerd beeld hebt van de functie van dit forum, maar delen van content is niet toegestaan. Er wordt hier zoveel mogelijk relevante informatie verstrekt en als het mogelijk is het geven van oplossingen bij probleem gevalletjes.
 13. Hallo jerre1982, Een aantal jaren geleden was het ook bijna standaard dat zodra er een rip was van een Animatie DVD, die dan ook voorzien was van 3 audio sporen (Engels, Nederlands, Vlaams), maar de Torrent en NZB Community's plaatsen nu meestal alleen waar de meeste vraag naar is helaas voor jou zit daar dan vaak geen Vlaams meer bij. Je geeft overigens niet aan of je Torrents gedownload hebt of van Nieuwsgroepen (NZB). Bij een aantal NZB Community's kan je vaak nog wel een Blu-ray rip vinden met o.a. ook nog een Vlaamse Audio.
 14. Elke Europese burger heeft het recht op privacy, wat alleen door het wijzigen en aanpassen van wetgeving geschonden kan worden. Je kan daar heel simpel over nalezen bij Gegevensbescherming en online-privacy Stichtingen die beweren op te komen ter bescherming van Content doen niet anders dan proberen via de Rechterlijke macht de wetten zodanig aan te passen dat het recht op Privacy geschonden moet worden om in dit geval Providers te verplichten data gegevens te overhandigen zodat de zogenaamde Content eigenaren hun aanzienlijke hogere inkomsten op kunnen strijken waar ze dan recht op zouden hebben.
 15. Dat zou best eens kunnen, maar alle Nederlandse NZB Community's en nog bestaande Torrentsites zijn vast ook niet bekend bij de Franse burgers. Neemt niet weg, dat in een groot aantal landen de wetgeving en in dit geval het recht op Privacy aan alle kanten wordt geschonden en aangepast voor Commercieel gewin.
×
×
 • Create New...